ομάδα του ταρωτω

Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 31/01/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ήμασταν παλιοί συμμαθητές με βρήκε φέτος και θέλησε να με πλησιάσει περισσότερο αν και απο απόσταση. Είχαμε μια επικοινωνία αρκετούς μήνες και αποχώρησε ξαφνικά χωρίς να γίνει κάτι. Θα ήθελα να δω αν θα επικοινωνήσει ξανά και πως θα εξελιχθούν οι σχέσεις μεταξύ μας; Ειναι μελαχροινός …Αν δε βλέπετε μέλλον θα ήθελα να μάθω για τα ερωτικά μου αν θα βρω κάποια σχέση που να κρατήσει και για τα επαγγελματικά μου αν θα βρω εργασία που επιθυμω.

Το ψευδόνυμο μου: ΕΝΑΣΤΡΟΝ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Έναστρον, σε έχει στις σκέψεις του. Είναι πρόσφατα χωρισμένος και η αλήθεια είναι ότι έχει σκοπό να σε πλησιάσει, προφανώς να έρθει να σε συναντήσει. Αν τον δεχτείς έχετε πιθανότητες επανασύνδεσης. Θα σου τύχουν όμως κι άλλες γνωριμίες όπου εσύ θα κρίνεις και θα αποφασίσεις ποιος είναι ο καταλληλότερος για σένα. Όσο για εργασία  αργεί λίγο αλλά θα έρθει 

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Μου αρέσει εδώ και πολύ καιρό ένα παλικάρι..πιστεύω πως υπάρχει έλξη μεταξύ μας και αρέσει ο ένας στον άλλο. Προσπάθησα να τον προσεγγισω μέσω των social media αλλά δεν είδα ανταπόκριση. Πιστεύω ότι είναι ντροπαλός να κάνει το βήμα και να εκφράσει αυτά που νιωθει..αλήθεια υπάρχει ελπίδα να γίνει κάτι καλό μεταξύ μας ή να πάω παρακάτω για κάτι άλλο;!

Το ψευδόνυμο μου: Σκορπιος 74

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Σπορπιέ74, θα υπάρξει ανταπόκριση από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Είναι όντως τύπος που δεν φανερώνει τα αισθήματά του, αν και όπως βλέπω σε περίπτωση σχέσης θα έχετε πρόβλημα επικοινωνίας. Εκτός από αυτό το άτομο σου πέφτει και μία άλλη γνωριμία αρκετά ενδιαφέρουσα στο κοντινό μέλλον. 

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Αισθάνεται το ίδιο όπως και εγώ.. Θα προχωρήσει σε κάποιο βήμα… Θα ήθελα να μάθω την τρόπο με. Τον ποιο σκέφτεται και προσαρμόζει αυτό το θέμα μας. Επίσης θα ήθελα να μάθω και για την επαγγελματική μου αποκατάσταση.. Καθώς και γι την δική του αποκατάσταση. Σε αυτή την φάση είμαστε τσακωμενοι δεν έχουμε κάποια επικοινωνία.

Το ψευδόνυμο μου: Δίδυμος

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Δίδυμε, επαγγελματικά θα έχεις πολύ καλές προοπτικές και μάλιστα σχετικά σύντομα. Σε αυτόν βλέπω κάποιες δυσκολίες σε νέα αρχή. Αλλά τις ξεπερνάει. Όσο για το πώς σκέφτεται μία σχέση διαφέρει με εσένα. Εσύ θέλεις μόνιμη και σταθερή. Αυτός το βλέπει αλλιώς. Προέχει η επαγγελματική του αποκατάσταση. Τον κουράζουν οι σταθερές σχέσεις γιατί φοβάται ότι δεν είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει. Παρόλα αυτά έχετε πολλές πιθανότητες να είστε ζευγάρι στο μέλλον.  

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα ήθελα να ξέρω αν θα μείνουμε μαζί, αγαπημένοι για όλη την υπόλοιπη ζωή μας! Ή θα χωρίσουμε λόγω άλλης? Τον επηρεάζει τόσο πολύ που δεν βλέπει καθαρά? Έχει αγάπη μέσα του για μένα? Μπορεί να αλλάξει και να με δει πάλι ερωτικά όπως παλιά? Θα μείνει δίπλα μου ως τα βαθιά γεράματα? Η δουλειά του θα αλλάξει? Θα φύγει μακριά?

Το ψευδόνυμο μου: Γελαστό παιδί

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό Γελαστό παιδί, φυσικά και σε αγαπάει και σε έχει συνέχεια στο μυαλό του. Η αλήθεια είναι ότι είσαι πολύ ερωτευμένη μαζί του και αυτός δεν είναι τόσο αποφασιστικός όσο εσύ. Θα έχει πρόταση για δουλειά αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σε απόσταση αν και εξαρτάται από αυτόν τι θα επιλέξει. Να ξέρεις όμως ότι εργασία θα του προσφερθεί και εκεί οπότε ανάλογα πως θα το επεξεργαστεί ανάλογα θα πράξει. Πάντως αν εσύ το βάλεις στόχο τον κερδίζεις.   

ολοκληρωμένες προβλέψεις

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχαμε σχέση 14 μήνες. Μου ζήτησε να χωρίσουμε ξαφνικά λέγοντας οτι κουράστηκε απο την πολύ μου αγάπη..μετά από 11 μηνες εμφανίστηκε χωρίς να τρέχει τίποτα..τελικά βγήκαμε και μιλήσαμε πριν απο 3 μέρες..έχοντας και ερωτική επαφή..μου ειπε οτι παλευεί με τον ίδιο του τον εαυτό γιατί δεν θέλει δέσμευση απο τη μια αλλά από την άλλη δεν θέλει να με χάσει απο την ζωή του..τον αγαπάω πολυυυ..σας παρακαλώ δώστε μου μια απάντηση..πονάω όταν δεν είμαι μαζί του..ευχαριστώ..

Το ψευδόνυμο μου: Υπομονή

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Υπομονή, δεν χρειάζεται να ανησυχείς γιατί έχει συναισθήματα για εσένα. Δεν έχεις λόγο να τον πιέζεις. Αν αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου θα φύγουν οι ανασφάλειες που έχει μέσα του. Αυτός φοβάται τις σχέσεις, τις ζήλιες και γενικά ότι απαιτεί μία σταθερή δεσμεύση. Και αυτός σε αγαπάει αλλά με το δικό του περίεργο τρόπο.

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles