1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γνωριζόμαστε 3, 5 χρόνια κεραυνοβόλος έρωτας κ για τους 2. Όμως τότε ήταν φρέσκο χωρισμένος κ πληγωμένος κ δν μου έδωσε ελπίδες για κάτι πιο ουσιαστικό. Κρατήσαμε σταθερή επαφή όμως κ εγώ του έχω πει ξεκάθαρα ότι νιώθω κ τον τελευταίο χρόνο κ εκείνος σιγά σιγά ανοίγεται κ μου λέει τι νιώθει για μένα. . Έχουμε συνευρέσεις αλλά δν με αφήνει να τν πλησιάσω κ να υπάρχει μεταξύ μας μια κανονική σχέση. Είναι συνέχεια σαν ένα σκοτσέζικο ντους άλλα δν μ Αφήνει και ν φύγω, όταν του ζητάω να σταματήσουμε. Έχω κουραστεί πραγματικά. Θέλω μια σταθερή κ ουσιαστική σχέση μαζί του, θα την έχω;

Το ψευδώνυμο μου: Flo
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Flo, Η κάρτα σου ο Μάγος σε ανάποδη θέση σου λέει πως έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψεις πια αυτό το θλιβερό τοπίο της μονομερούς αγάπης να βρεις τις ψυχικές σου ισορροπίες που μου δείχνεις πως έχεις χάσει μαζί με την υπομονή σου. Απομακρύνσου όσο είναι καιρός γιατί  το άτομο αυτό σε εκμεταλλεύεται κατάφορα  για λόγους πάνω και απ’ την δική μου φαντασία. Εκεί έξω σίγουρα σε περιμένει κάποιος άνθρωπος που θα ενδιαφερθεί για σένα έτσι όπως ονειρεύεσαι. Φύγε κορίτσι μου από αυτήν την τοξική αγάπη και βρες την ησυχία σου..

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα επανέλθουμε στην όμορφη κατάσταση που είμαστε ; Είναι θέμα εγωισμού και ποιος θα υπερισχύσει αυτή του η συμπεριφορά ? Και τέλος πόσα από αυτά που έχει πει και υποσχεθεί ήταν αλήθεια και θα τα κάνει πράξη στο μέλλον ? Στο ποσό μέλλον ? Θα έχουμε μια κατάληξη όπως την σκιαγραφούσε ? Θα είμαστε μαζί σε βάθος χρόνου ?

Το ψευδώνυμο μου: Animous
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Animous, Πολύ ασαφής η ιστορία σου με πολλές  πάρα πολλές ερωτήσεις, που έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούσα να απαντήσω. Ξαναδοκίμασε..

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ο σύντροφος μου μου λέει ότι με αγαπάει και ότι θέλει να παντρευτούμε αλλά δεν ξέρω εάν με αγαπάει πραγματικά γιατί βλέπω κάποιες καταστάσεις που με μπερδεύουν και πολλά εμπόδια στην σχέση μας και πραγματικά φοβάμαι πολύ γιατί τον αγαπάω πάρα πολύ.. Μου λέει αλήθεια; οι ημερομηνίες που μου έχει πει ότι θα γίνουν τα πράγματα ισχύουν??

Το ψευδώνυμο μου: Αραχνουλα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αραχνούλα μου, Μήπως σε έχουν πιάσει οι ανασφάλειές σου;;Σου υπόσχεται γάμο, σου δίνει ημερομηνίες , πως είναι δυνατόν να σε κοροϊδεύει;; Καθίστε μαζί και σαν άνθρωποι συζητήστε τις λεπτομέρειες  του γάμου τα έξοδα, ξέρεις όλα αυτά  που προσπαθούν όλοι όσοι ετοιμάζουν ένα γάμο να τα βάλουν σε σειρά και τότε θα καταλάβεις τι πραγματικά έχει στο μυαλό του. Εύχομαι να πάνε όλα καλά..

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα ήθελα μία πρόβλεψη για τον γάμο μου. Μ αγαπάει; Μήπως σκέφτεται κάποια άλλη; Θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί; Τον τελευταίο καιρό μόνο αυτό σκέφτομαι και φοβάμαι μήπως υπάρχει κάποια άλλη στη ζωή του ή αν δεν υπάρχει θα υπάρξει και θα με χωρίσει. Δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση νιώθω ότι είμαι χάλια. Λέει πώς με αγαπάει και εκείνη τη στιγμή που το πιστεύω την άλλη νομίζω ότι μου λέει ψέματα

Το ψευδώνυμο μου: Μέλι
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Μέλι, Τον γάμο σου μόνο εσύ μπορείς να χαλάσεις με τον πιο εύκολο τρόπο, ζηλεύοντας γκρινιάζοντας μέσα στην ανασφάλεια. Αν συνεχίσεις έτσι θα χάσεις τον σύντροφό σου με μαθηματική ακρίβεια. Κανένας άντρας σε αυτόν τον κόσμο δεν αγαπά να αμφισβητείται διαρκώς από μία γκρινιάρα σύζυγο Κανόνισε να τα καταστρέψεις όλα με τα … ανασφαλή χεράκια σου.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας, μετά από ένα χωρισμό που είχα πριν 5 μήνες με έναν άνθρωπο που με παράτησε έτσι…εδώ και 3 μήνες με τον Γιάννη έχει ξεκινήσει περναω όμορφα μαζί του δείχνει ενδιαφέρον … νοιάζεται για μένα…του έχω πει ότι ήμουν σε μια σχέση που χώρισα λίγο πριν το γάμο…θέλω ν ξέρω πως σκέφτεται για μένα…αν έχει προοπτική για κάτι καλό…πως σκέφτεται για μένα…μου αρέσει.. και με κάνει να νιώθω όμορφα. αυτός σε όσα μου λέει είναι αλήθεια?

Το ψευδώνυμο μου: Άννα

Καλή μου Άννα, τρεις μήνες είναι πολύ λίγοι  για να σου δώσω μία  αξιόπιστη πρόβλεψη, όμως το άτομο  αυτό μου φαίνεται συμπαθητικό και δείχνει  να ενδιαφέρεται για σένα, όμως καλύτερα να με ξαναρωτήσεις λίγο αργότερα όταν κάπως θα έχετε …. Δέσει.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles