Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 14/02/2019 & 15/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι παντρεμένη και αυτός το ίδιο. έχουμε παράνομη σχέση εδώ και 4 χρόνια. μια ήμαστε μαζί μια χωρίζουμε για λίγο διάστημα. το τελευταίο διάστημα είναι πιο δοτικός σε εμένα από όλα αυτά τα χρόνια που ήμαστε μαζί. και δεν ξέρω αν είναι αλήθεια η ψέμα. θα ήθελα να μάθω θα είμαι για πολύ ακόμα μαζί του. τι νιώθει για μένα. έχει κι άλλη γυναίκα παράλληλα με εμένα. σας ευχαριστώ πολύ

Το ψευδώνυμο μου: Μαριλένα 89

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν υπάρχει άλλη ερωμένη στη ζωή του αγαπημένου σου. Όπως επίσης και από ότι βλέπω έχει συναισθήματα για εσένα και σε νοιάζεται. Μην έχεις ανασφάλειες ότι κάτι αρνητικό πρόκειται να συμβεί. Θα είστε μαζί και στο μέλλον.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με αυτό το παιδί γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά και το έμαθα τυχαία μιλούσαμε κάμποσο καιρό άλλα μετά τα ξαναβρήκε με την πρώην του. Έχω κάνει πολλές απόπειρες να τον ξεχάσω άλλα δεν γίνεται σαν να είναι γραφτό να τον θέλω. Και αυτός έδειχνε ενδιαφέρον και γενικά ενώ δεν είχε γίνει κάτι μεταξύ μας ακόμα και που έχουν περάσει τόσοι μήνες οι φίλοι του φαίνεται ότι ξέρουν πολλά έτσι όπως με κοιτάνε κάθε φορά. Θα γίνει ποτέ κάτι η θα ξαναμιλήσουμε;

Το ψευδώνυμο μου: Γεω

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Για το επόμενο χρονικό διάστημα δεν θα υπάρξει κάποια κίνηση από μέρους του. Έχει σχετικά σταθερή σχέση με την πρώην κοπέλα του. Ενδιαφέρετε για σένα αλλά σε φιλικό επίπεδο. Το να το κάνεις εσύ όπως θα επιθυμούσες θα σου δημιουργήσει πολλά θέματα γιατί δεν θα μπορέσεις να του αλλάξεις το σκεπτικό. Κράτησε μια φιλική επικοινωνία.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας! Είμαστε σε μια παράνομη σχέση εδώ και δυόμισι χρόνια. εγώ παντρεμένη με παιδιά αυτός σε μια πολύχρονη σχέση χωρίς παιδιά…υπάρχει μεταξύ μας κάτι μαγικό ανεξήγητο που μας συνδέει. προσπάθησα πολλές φορές να τον αφήσω. πάντα εγώ…δεν με αφήνει και δεν το θέλω…θέλω να μάθω τι νιώθει ακριβώς για εμένα, και κατά πόσον υπάρχει προοπτική εξέλιξης αυτής της σχέσης. Σας ευχαριστώ.

Το ψευδώνυμο μου: Αριέττα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Έχετε και δυο αμοιβαία αισθήματα. Είναι μια σχέση χωρίς προοπτική αλλά με πολλή αγάπη. Δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός στον δρόμο σας απλά κάποιες απομακρύνσεις αλλά είναι παροδικές. Με τη διαφορά ότι πρέπει να ζεις το σήμερα μαζί του χωρίς να περιμένεις κάποια εξέλιξη στην παρούσα κατάσταση.

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας. Θα ήθελα να μάθω αν θα γυρίσει πίσω ο άνθρωπος που αγάπησα ποιο πολύ στη ζωή Μου. Είμαστε και οι δύο παντρεμένοι αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να με προσεγγίσει να με κάνει να τον ερωτευτώ και να είμαστε για 4 χρόνια μαζί. Μέχρι που εξαφανίστηκε ξαφνικά χωρίς καμία δικαιολογία. Μετά από 6 μήνες έστειλε ένα μήνυμά ότι και καλά δεν άντεχε άλλο. Το δέχτηκα όσο και αν με πόνεσε. Δεν μπορούσα να τον κρατάω με το ζόρι. Πιστεύω όμως ότι κάτι άλλο έχει συμβεί! Με τρώει καθημερινά αυτό το γιατί.

Το ψευδώνυμο μου: (Κούκλα)

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Εδώ τίθεται θέμα αποκάλυψης. Και μόνο ο φόβος και ανησυχία και η ταραχή που πέρασε μέσα στο σπίτι του τον έκανε να πάρει αυτήν την απόφαση. Μην κάνεις κάποια κίνηση εσύ. Μελλοντικά θα έχετε μια συνάντηση και  θα σου μιλήσει για τα συναισθήματά του. Επαναφορά για να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο της αγάπης σας, τουλάχιστον για το κοντινό μέλλον, δεν προβλέπετε.   

ολοκληρωμένες προβλέψεις

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ήμασταν μαζί δυο χρόνια και έχουμε χωρίσει εδώ κ δύο εβδομάδες για αστείους λόγους. Θα υπάρξει επανασύνδεση; Τον αγαπάω πολύ. Θα εκτιμούσα μια πρόβλεψη από εσάς. Να είστε καλά.

Το ψευδώνυμο μου: Λολίτα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Πρέπει να χαλαρώσεις γιατί έχει κουραστεί από αυτά που του έλεγες και έχει κλειστεί στον εαυτόν του. Ένιωθε ότι καταπιέζεται. Δεν είναι σε θέση να εξελίξει τη σχέση σας και επέλεξε την απομάκρυνση. Οπότε αποποιείται των ευθυνών του. Άφησε χρόνο να καθαρίσει το μυαλό του και θα σε πλησιάσει μόνος του. Πάντως μελλοντικά έχεις αρκετές πιθανότητες γάμου μαζί του. 

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

6. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα. Εργαζόμαστε μαζί, άλλα τον τελευταίο 1 χρόνο ξεκίνησε να μου δείχνει ότι ενδιαφέρεται για έμενα ερωτικά. το πρόβλημα είναι πως είναι παντρεμένος και με μωρό 8 μηνών περίπου. από τότε που ξεκίνησε να μου δείχνει το ενδιαφέρον του κατάλαβα και εγώ τα συναισθήματα που τρέφω για αυτόν!! είμαστε τόσο ίδιοι και ταιριάζουμε σε πάρα πολλά!! υπό άλλες συνθήκες δε θα το σκεφτόμουν καν!! όμως δε μπορώ να μπω ανάμεσα σε μια οικογένεια! κάνω σωστά που τον αποφεύγω η μήπως πρέπει να ενδώσω στα συναισθήματα που τρέφουμε και οι 2??

Το ψευδώνυμο μου: lita

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Υπάρχουν πολλά συναισθήματα και από τους δυο. Θα μπορούσε να προκύψει μια πολύ καλή σχέση. Θα σε συμβούλευα να μην το προχωρήσεις γιατί λόγο καταστάσεων δεν θα έχετε μέλλον. Επειδή θα είναι ένας δυνατός έρωτας αλλά αμφίδρομος, θα πληγωθείς. Αλλά εσύ θα αποφασίσεις. Άλλωστε είναι γραμμένο να το περάσεις. Αν μπορέσεις να το προσπεράσεις θα δείξει ότι είσαι πολύ δυνατή που δεν κατευθύνεται μόνο από τη μοίρα της, αλλά και την κατευθύνει. 

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles