Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 11/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με τον Π. Ήμασταν μαζί 5 χρόνια .. εδώ και 3 χρόνια έχουμε χωρίσει αλλά αυτά τα 3 χρόνια δεν έχουμε σταματήσει να μιλάμε η να βρισκόμαστε όχι συνέχεια αλλά 1 φορά το δίμηνο η τρίμηνο γίνεται. Είναι σαν να μην μπορούμε μακριά ο ένας απ τον άλλον . είναι παντρεμένος εδώ και κάποιους μήνες με μια 11 χρόνια μεγαλύτερη του. Και εγώ έχω σχέση εδώ και 1μιση χρόνο. Δεν μπορώ να καταλάβω που θα καταλήξει όλο αυτό γιατί μ ενοχλεί ενώ δεν έκανε τίποτα για να ξανά είμαστε μαζί.?

Το ψευδώνυμο μου: Ανθούλα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Ναι, γιατί μέχρι εκεί ήθελε. Το μυαλό των ανθρώπων λειτουργεί παράξενα γιατί προσπαθεί να παντρέψει τα θέλω με τα πρέπει. Αυτή η σχέση έκανε το κύκλο της και δείχνει ότι τελείωσε. Ακόμα και είστε ξανά μαζί ερωτικά πάλι θα τελειώσει γιατί τίποτα δεν είναι όπως πριν. Και πέρα από αυτό έχουν εισβάλει κι άλλα άτομα στη ζωή σας με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνεχόμενες διαφωνίες.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωρισθήκαμε με τον Νεκτάριο πριν ένα χρόνο περίπου. Είμαστε κι δυο χωρισμένοι. Με φλέρταρε έντονα εκείνος και ανταποκρίθηκα. Στην πορεία, όμως, έκανε πίσω… Από τότε γίνεται αυτό το μπρος πίσω… Φλερτ, ερωτισμός, αλλά όταν πάει να σοβαρέψει λίγο, εκείνος αντιδρά το ίδιο. Τι συμβαίνει? Θα γίνει κάτι; γιατί κατάντησε ψυχοφθόρο

Το ψευδώνυμο μου: Μαύρη ορχιδέα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν έχει σκοπό προς το παρόν να αλλάξει συμπεριφορά. Θα συνεχίσει να σε ταράζει. Θα ήθελα να αδιαφορήσεις για ένα διάστημα. Έτσι θα νομίσει ότι σε χάνει και θα γυρίσει σε σένα. Επίσης θα σταματήσει τις εφήμερες σχέσεις που δημιουργεί. Μελλοντικά έχετε πολλά ενδεχόμενα να είστε μαζί.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είναι περίπλοκη σχέση!!!!! είμαστε 7 μήνες μαζί αυτός είναι παντρεμένος με δύο παιδιά….. θα είμαστε κανονικά μαζί???? Θα χωρίσει????? Αυτός είναι κατά ενθουσιασμένος μαζί μου αλλά η γυναίκα του ψάχνει τα πάντα μέχρι αηδίας….. Έχουμε αρκετά χρόνια διαφοράς με το αγόρι…. Θα ήθελα να μάθω τα καλύτερα σας ευχαριστώ πολύ!!!

Το ψευδώνυμο μου: eskitty

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δυστυχώς δεν βλέπω χωρισμό με τη σύζυγό του, μόνο διαφωνίες. Άλλωστε τα πράγματα μέσα στο γάμο του δεν είναι τόσο άσχημα. Εσένα πάλι δεν σε αφήνει με τίποτα είναι ερωτευμένος μαζί σου. Η ίδια κατάσταση θα επικρατήσει και στο μέλλον. Από εκεί και πέρα εσύ θα αποφασίσεις. 

ολοκληρωμένες προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο άτομο. Είχαμε μια μικρή παρεξήγηση και έχει να μου μιλήσει ένα οχτάμηνο περίπου. Ζήτησα συγνώμη αλλά μου κρατάει μούτρα. Θα επιστρέψει;; Θα τα ξαναβρούμε;; υπάρχει κάποια άλλη στη ζωή του;;; Αισθάνεται κάτι παραπάνω για μένα;;; Τον ενδιαφέρω;;;Ξέρω έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά με ενδιαφέρει πολύ το συγκεκριμένο άτομο.

Το ψευδώνυμο μου: Ερωτευμένη….!

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Με δυσκολία θα μπορέσεις να τον συναντήσεις  έστω για να μιλήσετε ώστε να καταλάβεις τι σκέφτεται και τι σκοπούς έχει για σένα. Τον βλέπω αρνητικό στο να είστε μαζί. Υπάρχει και κάποια κοπέλα στη ζωή του αλλά δεν είναι σημαντική γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει να κάνεις την τελευταία σου προσπάθεια να τον προσεγγίσεις για μία συνομιλία και από εκεί και πέρα θα καταλάβεις μόνη σου αυτά που σου λέω και θα πράξεις σύμφωνα με τη δική σου γνώμη.

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχαμε επικοινωνία και κάποιες ερωτικές συναντήσεις στα δύο χρόνια που προηγήθηκαν. Διακόψαμε την επικοινωνία λόγω κάποιας εξήγησης που μου έδωσε ότι κάποια άλλη γυναίκα που προϋπήρχε στη ζωή του – το οποίο γνώριζα – έμαθε για μας, γεγονός που τον έκανε να νιώσει πολύ άσχημα και του δημιούργησε προβλήματα λόγω της κατάστασης υγείας αυτής της γυναίκας. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξαναβρεθούμε αλλά δεν έκανε καμία κίνηση ξανά. Έχω κάποιους λόγους να πιστεύω ότι μου είπε τη μισή αλήθεια κι οτι υπάρχει κι άλλο πρόσωπο αλλά τα συναισθήματα μου είναι πολύ δυνατά και δεν έχω καταφέρει να ξεχάσω… Υπάρχει περίπτωση να ξαναμιλήσω και να ξαναβρεθώ με αυτό τον άνθρωπο ? Γιατί νιώθω ότι παρά τον πολύ όμορφο τρόπο που του έχω φερθεί κι ενώ ξέρει πως νιώθω, έχω την αίσθηση απέχθειας και αποστροφής προς το πρόσωπο μου ?

Το ψευδώνυμο μου: Λέων 12

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Εν μέρη σου είπε την αλήθεια, γιατί η σύντροφός του ήξερε για σένα και δεν ήθελε να συνεχίσει μία σχέση η οποία έγινε φανερή. Αλλά για το λόγω του ότι δεν έχει ιδιαίτερες ερωτικές επαφές με αυτήν, επέλεξε να κάνει μία νέα γνωριμία η οποία να είναι κρυφή. Σε συμβουλεύω να συνεχίσεις τον ήδη υπάρχον δεσμό σου. 

ερωτική συναστρία

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχουμε σχέση ένα χρόνο τώρα…Σε γενικές γραμμές ταιριάζουμε πολύ. Νιώθω ότι αγαπάει πολύ όπως και εγώ εκείνον ..εκείνος δεν είναι πολύ διαχυτικος ..προτιμάει τις πράξεις. Θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει πιθανότητα να παντρευτούμε και να κάνουμε οικογένεια. Με έχει δώσει να καταλάβω ότι αυτός είναι ο απώτερος σκοπός της σχέσης μας. Θα γίνει όμως;

Το ψευδώνυμο μου: Αγγελούδι μου

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Θα έχετε πολύ καλό μέλλον. Και επίσης έχετε καλό  οικογενειακό περιβάλλον. Που θα σας στηρίζει σε τυχόν δυσκολίες. Μπορεί να είναι κλειστός σαν χαρακτήρας αλλά σου έχει μεγάλη αδυναμία. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να περάσετε σε έναν ευτυχισμένο γάμο .

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles