Κάποια άλλη ερωτική εμπειρία. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ |Γνωριστήκαμε μέσω fb, βγαίναμε κάναμε δραστηριότητες μαζί και είμαστε μαζί σε σχέση ένα μήνα περίπου. Εκείνος δείχνει να έχει σοβαρές προθέσεις κι έτσι λέει. Παραμένω επιφυλακτική ακόμη ωστόσο αρχίζω και ερωτεύομαι. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει μέλλον αυτή η σχέση; Θα είμαστε μαζί μακροπρόθεσμα; Να επενδύσω σ’ αυτόν τον άνθρωπο ή θα πληγωθώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το ψευδώνυμο μου: dinaki193
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό Ντινάκι, βιάζεσαι καλή μου, με ένα μήνα σχέσης, πως είναι δυνατόν να βγει συμπέρασμα μέσα στα μέλια των πρώτων χαδιών;;Δέστε το λίγο καιρό ακόμα και σίγουρα θα δείξει μόνο του. Η κάρτα σου το επτά Κούπα, για  την ώρα, φαίνεται ευχάριστα αόριστο, και αυτό σημαίνει πως μέχρι νεοτέρας,το μόνο που χρειάζεσαι να γνωρίσεις είναι αυτό το ίδιο το άτομο. Και να αποφασίσεις μόνη σου ,αν αξίζει πραγματικά τον πολύτιμο χρόνο σου. Όχι με το πρώτο φιλί να ψάχνεις να διαπιστώσεις τι και πώς. Αυτό φίλη μου έρχεται στην ώρα του, και αν το ζορίσεις δεν έρχεται ποτέ. 

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας θα ήθελα πολύ την γνώμη του κυρίου Άρη στο πρόβλημα μου. Λοιπόν γνώρισα έναν άντρα στον χώρο εργασίας μου κ από την στιγμή που τον γνώρισα απλά νιώθω πολύ περίεργα ότι εγώ κ αυτός για κάποιο λόγο θα ήμαστε μαζί τον έχω δει 5 φορές όμως αυτό που με προβληματίζει είναι ότι σκέφτομαι κάτι γι αυτόν κ αυτό γίνεται κ αυτό με έχει σοκάρει νιώθω κ από την πλευρά του να θέλει χωρίς να έχει γίνει απολύτως τπτ ειλικρινά δεν ξέρω αν μ αρέσει αυτό το άτομο κ τόσο πολύ ώστε να νιώθω κ να είναι όλα στο μυαλό μ λάθος όμως δεν ξέρω τι μ συμβαίνει όπως υποψιάζομαι ότι μπορεί να γίνει έτσι κ γίνεται μα τι μπορεί να μ συμβαίνει; νιώθει κ αυτός έτσι γτ εγώ νιώθω πως ναι πως με σκέφτεται όπως κ εγώ. Ευχαριστώ πολύ

Το ψευδώνυμο μου: Νεφέλη Η7
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, καμιά φόρα, από το πουθενά και χωρίς αληθινή αιτία, μας συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα, που μας προβληματίζουν δίχως λόγο και αιτία. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει μαζί σου και η μόνη λύση είναι να το υποβιβάσεις με κάθε δυνατό τρόπο, χρησιμοποιώντας την λογική σου. Η  κάρτα σου Η  Εγκράτεια σε συμβουλεύει να κάνεις την προσπάθεια να αρχίσεις να σκέπτεσαι και άλλα πράγματα εκτός από το άτομο  που για άγνωστο λόγο, σε υπέρ απασχολεί τελευταία. Με λίγα λόγια είναι κάτι περαστικό που σε πέτυχε  σε μία ευαίσθητη στιγμή. Τίποτε άλλο.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχω ανακαλύψει ότι η γυναίκα μου ψάχνει να βρει κάποια άλλη εμπειρία ερωτική , θέλει να δοκιμάσει λέει κάτι άλλο, έχουμε γεννηθεί και η 2 το Φεβρουάριο 81 3 Η γυναίκα μου 13 εγώ. Έχω μιλήσει μαζί της μου λέει είμαστε χρόνια μαζί θέλω μια αλλαγή περιεστιακή, μου λέει άφησέ με να βγω με αυτόν γεια να δοκιμάσω μια εμπειρία,

Το ψευδώνυμο μου: Sartο
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλε μου, άκρως ενδιαφέρουσα η περίπτωσή σου, και  αρκετά δύσκολη ως προς την αντιμετώπισή της. Το θέμα είναι πόσο αγαπάς, και τι προτίθεσαι να θυσιάσεις γι’ αυτό. Η κάρτα σου, το δύο Σπαθί, μου δείχνει πώς έχεις αρχίσει και σκέπτεσαι την παράμετρο αυτήν με πολλούς ενδοιασμούς, όπως άλλωστε είναι  φυσιολογικό, αλλά σε βλέπω να το διαπραγματεύεσαι μαζί της, με κάποιον τρόπο. Αν δεν πρόκειται να τραυματιστεί ο γάμος σου, τότε μπορείς να συμβιβαστείς, με αντάλλαγμα του ίδιου δικαιώματος και στην δική σου πλευρά. Υπάρχουν αρκετά ζευγάρια που επιβιώνουν με αυτόν τον τρόπο. Δεν είμαι σίγουρη πως το ίδιο θα συμβεί μαζί σας, και φοβάμαι πως ενδέχεται η καλή σας σχέση, αλλάζοντας μορφή, θα κινδυνεύσει, για το καπρίτσιο μιας στιγμής. Πριν λοιπόν το αποφασίσεις, σκέψου τι μπορεί να κερδίσεις, και τι ενδέχεται να χάσεις..

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα με λένε Ευαγγελία. Θα ήθελα να μάθω πως θα εξελιχθεί η γνωριμία μου με τον Λουκά. Γνωριζόμαστε εδώ και δέκα χρόνια. Έχουμε κάποια ελπίδα να είμαστε μαζί; Εκείνος μένει Αθήνα εγώ Γιάννενα. Εγώ ελεύθερη. Εκείνος σε σχέση με κάποια παντρεμένη. Πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό μαζί μας; Σεξουαλική ζωή υπάρχει μεταξύ μας τον τελευταίο μήνα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Το ψευδώνυμο μου: Λιλα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, αν και γνωρίζεστε δέκα χρόνια ,ο ένας μήνας έρωτα, δεν είναι σε χρονική θέση να προσδιορίσει την διάρκεια αυτής της κατάστασης στο μέλλον. Μόλις ξεκίνησε. Αντί να ψάχνεις από τώρα, το που μπορεί να φθάσει, κοίταξε να το απολαύσεις και σε τρεις μήνες, αν το επιθυμείς, ρώτησέ με πάλι. Για κάτι που μόλις ξεκίνησε η πρόβλεψη είναι υποθετική, και βασίζεται στο εάν και στο μήπως. Άφησε  λίγο χρόνο να ωριμάσει και βλέπουμε.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Βρεθήκαμε τυχαία με έναν πρώην μου έχει μια βδομάδα και ξημερώσαμε μαζί στο σπίτι του από τότε δεν ξαναμιλήσαμε. Δεν είχαμε κάτι σοβαρό στο παρελθόν απλά τότε ήταν και μια “φίλη” ανάμεσα μας. Είχε επικοινωνήσει πιο παλιά αλλά εγώ αδιαφόρησα. Τώρα έδειξε ότι ενδιαφέρεται μιλούσαμε πολλές ώρες περνούσαμε πολύ ωραία. Ήταν πολύ πιο άνετος μαζί μου όπως και εγώ μαζί του σε σχέση με το παρελθόν μας. Δεν θέλω όμως να χάνω έτσι τον χρόνο μου υπάρχει κάποιο μέλλον ανάμεσα μας?

Το ψευδώνυμο μου: Kirki
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, οι προσδοκίες σου για το συγκεκριμένο άτομο, είναι μεγαλύτερες από ότι  πραγματικά αξίζει ο έρωτας μιας νύχτας που ζήσατε. Η κάρτα σου το οκτώ Κούπα δηλώνει απερίφραστα, πως περάσατε μια όμορφη βραδιά. Μέχρι εκεί. Ο χρόνος σου πραγματικά θα πάει χαμένος σε περίπτωση που πιστεύεις πως υπάρχει κάτι περισσότερο. Μόνο αναμνήσεις. Για εκείνον ο χωρισμός σας ισχύει και το ολίσθημα εκείνης της βραδιάς ήταν κάτι αυθόρμητο που δεν αποκλείεται να το επαναλάβει αν του το επιτρέψεις. Φυσικά αν κάτι τέτοιο σε ενδιαφέρει, γιατί όχι. Πάντοτε όμως θα είναι περιστασιακό, να το γνωρίζεις..

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles