Ο πατέρας του μαθητή μου. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ |Τον γνώρισα πριν από δύο χρόνια. Εκείνος χωρισμένος εγώ παντρεμένη. Συνδεθήκαμε ερωτικά πολύ γρήγορα και η χημεία μας ήταν πολύ έντονη. Μετά από κάποιους μήνες τα πράγματα άρχισαν να ψιθυρίζονται και όλο αυτό χάλασε το πολύ έντονο ερωτικό στοιχείο και πριν έξι μήνες περίπου έμαθα ότι έχει κάνει και άλλη σχέση. Τώρα φεύγει και από την δουλειά μέσα από την οποία γνωριστήκαμε για να κάνει δική του δουλειά. Το κακό είναι ότι δείχνει να μην θέλει να διατηρήσει επαφή ή τουλάχιστον έτσι δείχνει. Εγώ όμως τον αγαπώ ακόμα πάρα πολύ και τον θέλω πάλι πίσω έστω και σαν εραστή. Αν τον αφήσω να ηρεμήσει και τον πλησιάσω πάλι έχω ελπίδες?? Αυτός με θέλει?? θα πάει καλά στο νέο του ξεκίνημα??? Θα είμαστε πάλι μαζί???

Το ψευδώνυμο μου: ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, η κάρτα σου, ο Πύργος, μιλά για έναν οριστικό χωρισμό. Είναι φανερό πως εκείνος σταμάτησε να σε βλέπει,  από την στιγμή που άρχισαν τα κουτσομπολιά που σας αφορούσαν. Είναι φυσικό  να μην θέλει τέτοια δυσμενή σχόλια για το άτομό του. Θα έπρεπε να είχες και εσύ ανησυχήσει,  και ενοχληθεί, από αυτά. Δυστυχώς έχει πάρει τις αποφάσεις του, γύρω από το θέμα σας και δεν βλέπω να υπάρχει για την ώρα, κάποια επαφή μαζί του. Αργότερα ίσως αλλά όχι σίγουρα όπως θα το επιθυμούσες, μα κάπως πιο φιλικά .

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γνωριζόμαστε εδώ και δυο χρόνια με είχε προσεγγίσει εκείνος άλλα δεν προέκυψε κάτι μεταξύ μας γιατί ήθελα άλλον. Τώρα ξαναεμφανίστηκε, βγαίνουμε μιλάμε άλλα δεν έχει γίνει κάτι εμπιστεύομαι εύκολα λόγω ότι πληγώθηκα. Θα ήθελα να μάθω εάν θα γίνει κάτι δεν θέλω να ξεκινήσω κάτι και να απογοητευτώ. Σας ευχαριστώ πολύ

Το ψευδώνυμο μου: Κάστανο
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλό μου Κάστανο, είναι δύσκολο χωρίς να υπάρχει κάτι  χειροπιαστό να  γίνει μία ολόσωστη πρόβλεψη .Η κάρτα σου το Εννέα Σπαθί, δείχνει την ανησυχία σου, και  την επιθυμία που έχεις, όχι για το συγκεκριμένο άτομο , αλλά για μία σχέση γενικά. Είσαι ένα νεαρό  και όμορφο άτομο, και δεν θα έπρεπε να αφήνεις κακές σκέψεις να περνούν απ’ το μυαλό σου. Ότι είναι να έλθει θα φθάσει στην  ώρα του, όσο και αν εσύ γλυκιά μου, βιάζεσαι.. 

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλημέρα σας! Πριν από λίγο καιρό γνώρισα το άτομο αυτό δουλεύω σε σχολειό και έφερνε το παιδί του είναι χωρισμένος και με κάποιο τρόπο με προσέγγισε να βγούμε από τότε περνάω καλά μαζί του με προσέχει και νοιάζεται για μένα και μου αρέσει αυτό άλλα και ο ίδιος. Θα ήθελα την συμβουλή σας αν θα υπάρξει μια καλή συνέχεια

Το ψευδώνυμο μου: Μελι
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, Η κάρτα σου , η Εγκράτεια, είναι θετική στην επιθυμία σου. Το άτομο που σε ενδιαφέρει, διστάζει να ανοιχτεί πολύ μαζί σου γιατί δεν έχει περάσει σπουδαία στον γάμο του, και ακόμα το σκέπτεται αν πρέπει να αφεθεί σε αυτό που έχετε . Μου γράφεις πως είστε λίγο καιρό μαζί. Μήπως βιάζεσαι; Και αν έχω δίκιο, προσπάθησε να μην τον πιέζεις γιατί τα πράγματα στην αρχή είναι πολύ ευαίσθητα για τα ταλαιπωρημένα ψυχικά άτομα, όπως φαντάζομαι πως είναι ο καλός σου. Υπομονή φίλη μου , όπως ζητά η κάρτα σου.

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Χωρισμένη, μητέρα 2 παιδιών, αρκετά χρόνια. θα κάνω άραγε σχέση ζωής?δυστυχώς ότι έρχεται είναι παροδικό, η παράνομο η δεν μ αρέσει. και γενικά ότι βγει σε σχέση με τα παιδιά μου (θα σπουδάσουν)?είναι τρομακτική η μοναξιά. Δεν παλεύετε άλλο η μοναξιά μου. Και εννοείται δεν με νοιάζει να έχω κάποιον για να με βοηθήσει οικονομικά. Ανθρωπινή σχέση ζητώ. Άραγε θα μου φέρει το σύμπαν?

Το ψευδώνυμο μου: ΑΧ!!!
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, η κάρτα σου το πέντε  Πεντάκτινο, διαπιστώνει απίστευτη ψυχική φτώχεια, και πλήρη  έλλειψη αισιοδοξίας και αγάπης προς τον εαυτόν σου. Για ποια μοναξιά μου μιλάς καλή μου; Με τα δύο υπέροχα παιδάκια σου, έχεις χρόνο να την νιώσεις; Η ομορφότερη αγάπη του κόσμου, πέφτει στην αγκαλιά σου κάθε μέρα, κι εσύ μιζεριάζεις άδικα, γιατί αυτό που λαχταράς, αν δεν μάθεις  να αγαπάς τον εαυτόν σου, δεν θα είναι εύκολο να το αποκτήσεις  ποτέ;; Ασχολήσου με νέα  πράγματα για σένα, όπως γυμναστική, κάποιες εξόδους με φιλενάδες, σινεμά τηλεόραση. Γέμισε τις άδειες ώρες σου με όσους τρόπους  μπορείς και θα διαπιστώσεις σε λίγο καιρό, πως η μοναξιά είναι υποκειμενική και τελικά όλα είναι μια ιδέα. Αγάπα ότι έχεις και πάνω από όλα εσένα. Τα υπόλοιπα θα έλθουν μόνα τους.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και από τους δυο, υπήρξε μεγάλη χημεία από την πρώτη στιγμή και μείναμε μαζί αμέσως, είμαστε συνεχεία μαζί ένα μήνα κάναμε όνειρα και σχέδια για το μέλλον μας, εγώ τα χάλασα όλα άθελα μου μετά από κατανάλωση αλκοόλ του μίλησα πάρα πολύ άσχημα, τον πρόσβαλα και τον έθιξα με αποτέλεσμα να φύγει και να με χωρίσει. Τώρα δεν θέλει να μου δώσει ευκαιρία δεν έχει αισθήματα για εμένα λέει και θέλει να μείνουμε φίλοι αφού πρώτα μου περάσουν τα αισθήματα που έχω για αυτόν. Για την ώρα είναι εντελώς αδιάφορος και με αγνοεί σαν να μην υπάρχω, τον λάτρεψα αυτόν τον άνθρωπο και τον θέλω πίσω, θα γυρίσει ξανά σ έμενα? θα είμαστε μαζί πάλι? δεν αντέχω μακριά του είναι αυτός που έψαχνα πάντα.

Το ψευδώνυμο μου: Τελλης
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλέ μου Τέλλη, η κάρτα σου, το πέντε Κούπα, δυστυχώς κλαίει πάνω απ’ το χυμένο γάλα. Το κακό τώρα έγινε, και πουθενά δεν φαίνεται έστω και μια αχτίδα ελπίδας, για την ώρα τουλάχιστον. Να θυμάσαι πως το σύμπαν μπορεί όλα να τα αλλάξει, αν το επιθυμήσει. Είναι η μόνη παρηγοριά που μπορώ να σου προσφέρω, μια και η κάρτα σου, λίγα περιθώρια αφήνει. Καταλαβαίνω απόλυτα τα αισθήματά σου, μα βλέπω την οργή και την απογοήτευση της άλλης πλευράς, και δεν υπάρχουν κάποια περιθώρια, για μία επαναπροσέγγιση που πολύ θα επιθυμούσες. Δώσε λίγο χρόνο ακόμα, μήπως  ξεθυμάνει το θέμα από την πλευρά του, μα μην βάλεις την ζωή σου ολόκληρη σε αναμονή. Προσπάθησε να ξαναρχίσεις να ζεις.

Τι σημαινει τι ονομα σου

6. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Είμαι με άλλον παντρεμένη εκείνον σκέφτομαι κ αγαπάω ακόμα. Και αυτός είναι με άλλη, όμως πιστεύω πως δεν με ξέχασε.. Η ζωή μου η τωρινή δεν μου αρέσει καθόλου κ πολλές φορές σκέφτομαι να χωρίσω, μα δειλιάζω. Στη σκέψη μου και στη καρδία μου κυριαρχεί ο ένας και μοναδικός! Τον θέλω πίσω, αλλά θέλω να μου πείτε αν με θέλει κ εκείνος ακόμη. αλήθεια, τι νιώθει για μένα; Βλέπετε να μπορεί να υπάρξει επανασύνδεση μετά από χρόνια; Η αλήθεια είναι πως μου λείπει πολύ. Πόσο θα χαιρόμουν να μιλούσαμε κάποια στιγμή. Αλήθεια, τα χαρτιά τι λένε; Θα ζήσω επιτέλους ευτυχισμένη με αυτόν που αγαπώ ή η μοίρα φυλάει κάτι άλλο για μένα; Κάποια άλλη γνωριμιά ίσως; Πάντως με το άτομο που είμαι τώρα, νιώθω πως έχει τελειώσει. Το ένστικτο μου λέει πως δεν με αγαπάει. Εσείς τι πιστεύετε; Θα περιμένω με αγωνιά την απάντηση σας.

Το ψευδώνυμο μου: VP2
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη ,η κάρτα σου , το έξη Κούπα, είναι γεμάτη από τις καλές και μόνο αναμνήσεις, με το άτομο που λαχταράς, αλλά δεν θυμάσαι καθόλου, τις κακές η τον λόγο που κάποτε χωρίσατε. Για να ζήσεις λοιπόν ευτυχισμένη, χρειάζεσαι να ανοίξεις τα μάτια σου και να  κοιτάξεις κατάματα την αλήθεια, που κρατάς καλά κρυμμένη  μέσα σου. Ο  αθεράπευτα πληγωμένος εγωισμός  σου, κρατά  την καρδούλα σου με ανοιχτές ακόμα πληγές, γιατί  αυτός είναι ο καμβάς του χαρακτήρα σου. Φυσικά και δεν υπάρχει επανασύνδεση. Υπάρχει όμως, εάν το αποδεχθείς και το επιτρέψεις, μια ζωή μπροστά, που είναι εντελώς στο χέρι σου να είναι χαρούμενη και γιατί όχι ευτυχισμένη. Εσύ αποφασίζεις. 

7. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Σχέση με ναυτικό μαζί στη στεριά 3 μήνες μαζί γενικά ένα χρόνο με χωρισμό 3 μηνών στο ενδιάμεσο… Τώρα με ξανά χώρισε μέσω μηνύματος (και με διέγραψε και από το facebook) γιατί λέει δεν του βγαίνει δεν του λείπω δεν μπορεί να δώσει κάτι άλλο πέρα από σεξ. Δεν ξέρω τι να κάνω να περιμένω μήπως έχει πιεστεί λόγο απόστασης κ ξαναγυρίσει. Μπορώ να κάνω κάτι για να ξαναγυρίσει? Ή να το πάρω απόφαση ότι τελείωσε οριστικά?

Το ψευδώνυμο μου: Λυπημένη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, η κάρτα σου το τέσσερα Κούπα, τα λέει όλα. Το άτομο λοιπόν που σε ενδιαφέρει ήταν ειλικρινές και ξεκάθαρο. Δεν προσπάθησε να κρυφτεί, ούτε να δικαιολογηθεί. Σου εξήγησε με κάθε δυνατό τρόπο τις αρνητικές προθέσεις  του  για την σχέση του μαζί σου. Τι δεν κατάλαβες; Σαφέστερος δεν θα μπορούσε να γίνει. Μπορώ να κατανοήσω   τα αισθήματά σου, μα δεν βλέπω τι άλλο μπορείς να κάνεις, από το να απομακρυνθείς αξιοπρεπώς, και να τον αφήσεις στα δικά του ενδιαφέροντα , που τίποτα δεν έχουν πια να κάνουν , μαζί σου. Οι πορτοκαλιές είναι γεμάτες κορίτσι μου..

8. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Μετά από τέσσερα χρόνια συγκατοίκησης ήρθε ο χωρισμός.. είμαστε σχεδόν 1 χρόνο χώρια… αλλά όλο αυτό το διάστημα υπάρχουν… επικοινωνία, συναντήσεις και όλα τα σχετικά.. θα ήθελα λοιπόν να μάθω…Ποιες θα είναι οι εξελίξεις.. αν υπάρχει επιστροφή… Και αν έχει μέλλον αυτή η σχέση που ήταν γεμάτη με προβλήματα. Ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: Αμιαμε
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, κάρτα σου, το επτά Σπαθί, δεν είναι πολύ αισιόδοξο. Διαπιστώνει την φυγή, χωρίς επιστροφή, δίχως οίκτο  και τύψεις. Για εκείνον, η ερωτική σας ιστορία έχει τελειώσει. Εξακολουθεί όμως να σε βλέπει με φιλική πια τρυφερότητα. Η κάρτα που σου έπεσε, δεν αφήνει περιθώριο για επανασύνδεση. Ο μάγος έρωτας έχει δηλώσει απουσία. Συνεπώς  δεν βλέπω τον λόγο να παραμένεις στην αναμονή. Η ζωή σε περιμένει, με μια δυο καινούριες  εκπλήξεις, όλες δικές σου..

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles