Και οι δυο σε γάμο. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Έχει αισθήματα για μετά με θέλει μ’αγαπάει θα μείνω μαζί του ;;; εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ! ξέρω ότι με θέλει αλλά εγώ έχω τις ανασφάλειες μου μου φέρετε πολύ καλά κάνω πολλά μαζί του που δεν τα έχω ξανά κάνει τον θελωωωωω πάρα πολύ και με θέλει αλλά τον θέλω Συνέχεια να ήμαστε μαζί να μείνουμε και μαζί θέλω Συνέχεια μαζί του να είμαι

Το ψευδώνυμο μου: Αφροδίτη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αφροδίτη μου εντάξει  κατάλαβα τον θέλεις τον θέλεις. Η κάρτα σου  ο τρελός σε προειδοποιεί να σταματήσεις να συμπεριφέρεσαι τόσο παράλογα γιατί κινδυνεύεις να τα χάσεις όλα. Όλο αυτό το σκηνικό τής υπερβολής είναι πολύ πιθανόν να  παγώσει το άτομο που τόσο σε ενδιαφέρει, και να τον απωθήσει χωρίς δεύτερη κουβέντα. Χαλάρωσε λίγο καλή μου, θα τον σκάσεις τον άνθρωπο. Χρειάζεσαι μέτρο. Κατέβασε λίγο τους τόνους και δεν θα χάσεις..

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

καλησπέρα σας. λόγω το ότι είχα γράψει με κεφαλαία το προηγούμενο μήνυμα σας το ξανά γράφω. θα ήθελα να μάθω για τη ζωή μου πως θα εξελιχθεί. για τη δουλειά μου αν θα υπάρξει κάποια καλή εξέλιξη γτ τα οικονομικά μου δεν είναι και όπως θα ήθελα να είναι. αν θα πάνε όλα προς θετική κατεύθυνση. επίσης εδώ και 6 μήνες έχω γνωρίσει μια κοπέλα και έχουμε σχέση περνάω πολύ καλά μαζί της πρώτη φορά νιώθω ερωτευμένος τόσο πολύ. έχω φανταστεί το μέλλον μου μαζί της γιατί περνάω πολύ καλά. αυτή σκέφτεται το ίδιο με μένα? νιώθει όπως εγώ ? πως θα εξελιχθεί η σχέση μας? όσο περνάει ο καιρός δείχνει να γίνεται όλο και καλύτερη αυτή η σχέση έτσι είναι?

Το ψευδώνυμο μου: ΜΑΝΟΣ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητέ φίλε, δεν είναι δυνατόν να απαντήσω σε όλες αυτές τις ερωτήσεις. Απαντώ διαβάζοντας την κάρτα σου το επτά  Κούπα που σου δείχνει πως έχεις αρκετές επαγγελματικές επιλογές και πιστεύω ότι κατεβάζοντας λιγάκι τις υψηλές προσδοκίες των ονείρων σου, όχι πως δεν τις αξίζεις μα λόγω εποχιακών δυσκολιών τα πράγματα είναι αρκετά στενεμένα. Θα σου εμφανιστούν ευκαιρίες , διάλεξε με σύνεση. Λίγη υπομονή κάτι καλό είναι στον δρόμο.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχω σχέση εδώ και λίγο καιρό με έναν κατά 10 χρόνια μικρότερος μου. Λέει ότι θέλει να είμαστε μαζί πάντα. Και εγώ τον θέλω. Το θέμα είναι θα είμαι ευτυχισμένη μαζί του ή είναι απλώς περαστικός από την ζωή μου; Θα βρω την ευτυχία που ζητώ με αυτόν;; Μήπως είναι λάθος μου που έκανα σχέση με πολύ μικρότερο μου; Θα βρω την ευτυχία με κάποιον άλλον ή θα μείνω μόνη μου;

Το ψευδώνυμο μου: Ομέρ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, Η ηλικία τι είναι;; Ένας απλός αριθμός μέσα σε χιλιάδες άλλους, Η ευτυχία  όμως που μπορεί να μας χαρίσει  η αγάπη , είναι εντελώς άσχετη με οποιαδήποτε ηλικία. Δεν έχουμε ιδέα για το τι  μας ετοιμάζει το μέλλον. Όταν όμως  μας κάνει τέτοιο υπέροχο δώρο πίστεψέ με καλή μου, το κρατάμε κι όσο πάει. Μπορεί να κρατήσει  δύο μήνες αλλά μπορεί να κρατήσει και για πάντα , όσο  και αν,  μπορούμε να προβλέψουμε  φυσικά το μέλλον. Ακολούθησε την καρδιά σου, εκείνη γνωρίζει και αναγνωρίζει την αλήθεια. Τον έρωτα δεν τον αγνοούμε για αριθμούς.

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Και οι δυο σε γάμο αλλά ποτέ δεν μιλήσαμε για χωρισμό. Σχέση από απόσταση από πέρυσι. Έντονη πολύ. Με πολύ ερωτικό πάθος. Θα ήθελα να μάθω αν με αγάπησε η έπαιξε μαζί μου. Αν ήταν μόνο για το κρεβάτι. Πως είναι η σχέση του με την γυναίκα του. Αυτή την στιγμή έχω δώσει τέλος γιατί πιστεύω ότι δεν νιώθει αγάπη. Δεν έχουμε καθόλου επικοινωνία. Θα υπάρξει κίνηση από την πλευρά του;θα ανοιχτεί;

Το ψευδώνυμο μου: ΣωΜα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, Αντί να απολαμβάνεις τον έστω και παράνομο έρωτα με εκείνον που επέλεξες, και τον επέλεξες από ότι  καταλαβαίνω με κάποιο είδος κοινής συμφωνίας, με καθαρά ερωτικό προσδιορισμό, ας πούμε σχέσης, τώρα αποφάσισες να ζητήσεις και κάτι περισσότερο, κάτι που εκείνος δεν θέλει, δεν έχει να σου προσφέρει. Την αγάπη  είναι πολύ δύσκολο να την απαιτούμε σε αυτήν την μορφή σχέσεων. Θα σου πρότεινα να χαμηλώσεις λίγο τον πήχη. Έχεις ξεκαθαρίσει από την αρχή, την μορφή της κατάστασης μεταξύ σας,  εκείνη δηλαδή που τότε σε εξυπηρετούσε, και εκείνος αποδέχτηκε. Άρα δεν χρειάζεται να γνωρίζεις ούτε πως ζει με την σύζυγό του  ούτε να τον φέρνεις σε δύσκολη θέση με αισθήματα  που ακόμα και αν έχει, γνωρίζει πως δεν οδηγούν πουθενά , κάτι που οφείλεις εάν ακόμα ενδιαφέρεσαι για αυτό το άτομο ,να γνωρίζεις και εσύ..

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γειά σας ονομάζομαι Γιώργος και σας στέλνω για να σας ρωτήσω αν θα έχει κάποια εξέλιξη το ενδιαφέρον που έχω για μια κοπέλα. Τη γνωρίζω μόνο 2 μήνες και ήμασταν συνάδελφοι στη τουριστική περίοδο σε ένα ξενοδοχείο. Είναι ανοιχτόχρωμη με πράσινα μάτια. Διέκρινα κάποιο ενδιαφέρον αλλά ποτέ δε προχώρησε και από τις δύο πλευρές κάποια κίνηση. Ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: Barrywhite7
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλε μου, Η κάρτα σου ο  Κρεμασμένος, σε ενημερώνει ότι το άτομο που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σου, προβληματίζεται με μια όχι και τόσο επιτυχημένη  σχέση, και ταλαντεύεται ανάμεσα στην επιθυμία της να την διακόψει η  να μείνει μαζί του δίχως ιδιαίτερη  ικανοποίηση, ας πούμε από  καθαρή διστακτικότητα που προφανώς υπάρχει στα συστατικά του χαρακτήρα της. Ο κρεμασμένος δεν σου δίνει απάντηση, θετική η αρνητική. Αλλά σε συμβουλεύει να περιμένεις το όποιο αποτέλεσμα, και τότε να πράξεις ανάλογα..

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles