ομάδα του ταρωτω

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Παντρεμένοι και οι 2 δουλευαμε μαζι και το 2013 ξεκινησε σχεση μεταξυ μας διαρκησε σχεδον 1 χρονο ..εφυγα απο την δουλεια και του ειχα πει δεν θα ξαναεπιστρεψω πισω γιατι ειχε και 1 μωρο και δεν ηθελα να καταστρεψει την οικογένεια του οσο και αν τον αγαπουσα. Περασαν 5 χρονια και εχουμε αισθηματα ακομα ..αλλα δεν κανουμε κινησεις μεταξυ μας επανασυνδεσης ..θελω να ξερω αν θα υπαρξει επανασυνδεση ξανα αν θα γυρισει ξανα πισω το ξερω οτι ακομα με αγαπα και τον αγαπω προσπαθει με το δικο του τροπο και μου το δειχνει αλλα δεν μου στελνει μηνυμα ..πεστε μου αν θα ξαναγυρισει

Το ψευδόνυμο μου: Fwt

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Έχει ακόμα συναισθήματα και σκέψεις για σένα αλλά κάτι τον αποτρέπει να επιστρέψει. Το πάθος σου γι’ αυτόν είναι μεγάλο και το γνωρίζει. Ο φόβος όμως ότι μπορεί να διαλυθεί ο γάμος του αν μαθευτεί κάτι, τον κρατάει πίσω. Προσέγγισέ τον φιλικά. Και σιγά σιγά θα έρθει και το ερωτικό.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχω σχέση με έναν άνθρωπο μεγαλύτερο μου κατά 9 χρόνια και θα ήθελα να μάθω αν θα συνεχίσει η θα συμβεί κάτι και θα τελειώσει κάποια στιγμή? Είμαστε αρκετά καλά μεταξύ μας αυτόν τον καιρό υπάρχει κατανόηση και από τις δύο πλευρές λόγω καθημερινότητας και διαφορετικής εργασίας. Δεν τον βλέπω συχνά. Θα υπάρχει μέλλον μεταξύ μας?

Το ψευδόνυμο μου: thanerin

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Ευοίωνο το μέλλον σου ως αναφορά τη σχέση σου. Αμοιβαία συναισθήματα και θεωρώ ότι η πορεία σας είναι ασφαλής.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης. Τα συναισθήματα μου δεν έχουν αλλάξει προς αυτό το πρόσωπο. Θα ήθελα να ξέρω αν φέτος θα κάνει κίνηση για να ξανά βρεθούμε. Επίσης αν διατηρεί και αυτός τα αισθήματα που είχε κάποτε για μένα. Θα ήθελα να ξέρω. Σ ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μου απαντήσετε σύντομα. Τον σκέφτομαι συνέχεια.

Το ψευδόνυμο μου: Λέτα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Η αλήθεια είναι ότι εσύ τον αγαπάς πιο πολύ. Αυτόν τον βλέπω να τον απασχολεί ένα οικονομικό θέμα. Σε σκέφτεται ευχάριστα αλλά όχι όπως τον σκέφτεσαι εσύ. Αν αρχίσεις να τον πλησιάζεις σε φιλικό επίπεδο πιστεύω ότι θα πάρει λίγο χρόνο όμως θα σε ερωτευτεί για δεύτερη φορά.

ολοκληρωμένες προβλέψεις
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles