Ήμουν σε ένα φαύλο κύκλο. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Τη γνώρισα τον Οκτώβριο του 2012 σε ένα μαγαζί που δούλευε και είχαμε πολύ χημεία από τη αρχή της έγραψα και κάτι σε ένα χαρτί και αυτή ενθουσιάστηκε και μου ζήτησε να το κρατήσει αλλά ήταν σε άλλη σχέση τότε. Έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. είμαστε από εντελώς διαφορετικές περιοχές. Θέλω πάρα πολύ να τη ξανά δω. Θέλω να μάθω αν θα έχω συνάντηση.

Το ψευδώνυμο μου: Γιώργος
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλέ μου φίλε, γιατί άραγε δεν ξαναπήγες σε αυτό το μαγαζί; Αν  εκείνη εργάζεται εκεί, τι πιο εύκολο και φυσικό να το επισκεφτείς να την δεις και να της μιλήσεις. Ας είναι με άλλον, αν είναι ακόμα. Πώς αλλιώς δηλαδή σκέπτεσαι να την ξαναδείς; Η κάρτα σου, το τέσσερα Κούπα, παρουσιάζει μία αδιαφορία και από την πλευρά της και από την δική σου. Αν εσύ που ενδιαφέρεσαι, δεν κάνεις κάποια κίνηση πώς θα βρεθείτε; Η τηλεκίνηση  δεν έχει ακόμα εφαρμοστεί. Αν όμως θέλεις μπορείς να την περιμένεις..

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι Καιρό για ένα άτομο. Στην αρχή ήμασταν καλά είχαμε εκφράζει και οι δυο το ενδιαφέρον μας και ξαφνικά όλο αυτό στράβωσε χωρίς κάποιο λόγο. Δημιουργηθηκε ένα κλίμα έντασης και διαφόρων ξεσπασμάτων χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Αισθανομαι ότι όλο αυτό δεν έχει τελειώσει και ότι υπάρχουν συναισθήματα κι από τις δυο πλευρές. Θα ήθελα να μάθω τι αισθάνεται και τι κίνηση θα κάνει. Σας ευχαριστώ πολύ!!

Το ψευδώνυμο μου: Διδυμακι25
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, η κάρτα σου, το οκτώ Κούπα, σου εξηγεί καθαρά , το άτομο πως το άτομο που σε  ενδιαφέρει, αποφάσισε ερήμην σου να απομακρυνθεί από σένα, χωρίς να δώσει την παραμικρή εξήγηση. Αυτό από μόνο του, λέει πολλά για τον χαρακτήρα του. Ανώριμος και εξαιρετικά ευθυνόφοβος. Ακόμα και αν εμφανιστεί πάλι, τι εμπιστοσύνη πρέπει να του έχεις; Άσε που δεν θα του είναι δύσκολο να το επαναλάβει, αν του το συγχωρήσεις. Η κάρτα σου πάντως, σε συμβουλεύει να τον βάλεις στην κατάψυξη για πάντα.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ειμαι γεννημένη 26/10/1988 . Αναφορικά με πρόσωπο από το χώρο εργασίας μου που εδώ και ένα χρόνο δεν έχουμε καμία επικοινωνία λόγω δικών μου λαθών. Εστείλα στην γυναικά του ότι την απατά και μετά από αυτό σταματήσαμε να έχουμε επικοινωνία. Θα ήθελα να ξέρω αν θα έχουμε ξανά επικοινωνία? και αν με σκέφτεται? Ευχαριστώ πολύ

Το ψευδώνυμο μου: Αποτυχημενη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, δεν γνωρίζω καλή μου με ποια κριτήρια ακριβώς λειτουργείς και με ποια λογική πορεύεσαι, αλλά με ξεπερνάς. Κάνεις ένα τηλεφώνημα έγκλημα, στην γυναίκα του, και περιμένεις επικοινωνία; Σε ποιο πλανήτη γίνεται αυτό; Σε ποιο παράλληλο σύμπαν ζεις; Οι σκέψεις που κάνεις και τις  εκφράζεις με αυτές τις ερωτήσεις είναι εξωπραγματικές. Στον κοντινό σου ορίζοντα δεν υπάρχει κάποιο νέο για σένα. Λυπάμαι.

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας. Εγώ θα ήθελα να δείτε τι λέει η κάρτα μου για το παραπάνω άτομο. Γνωριζόμαστε 2 χρόνια αλλά μένουμε σε διαφορετικές πόλεις. Θα ήθελα να δούμε θα προκύψει κάποια σχέση από αυτή τη γνωριμία. Εγώ τον θέλω πάρα πολύ αλλά δεν ξέρω εάν εκείνος ενδιαφέρεται τόσο ή το πως με βλέπει. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση που θα μου δώσετε!!

Το ψευδώνυμο μου: Ζουζουνι 1989
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, η  κάρτα σου, το πέντε πεντάκτινο, δίνει πολύ μικρές πιθανότητες σε αυτή την μικρή σου ιστορία. Δυστυχώς η απόσταση, δεν δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για μία αισθηματική φιλία που θα την τρώνε τα χιλιόμετρα. Η αγάπη θέλει φροντίδα, έχει απόλυτη ανάγκη την καθημερινότητα, την τριβή των χαρακτήρων, τα μικρά καβγαδάκια, όλα όσα τέλος πάντων  χαρακτηρίζουν μία σχέση. Δεν βλέπω λοιπόν να  υπάρχουν πολλές ελπίδες για αυτό σου το όνειρο. Μακάρι να μην δικαιωθώ. 

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα ήθελα να σας πω για κάτι που με στενοχωρεί εδώ και καιρό. Πριν ένα χρόνο με φλέρταρε κάποιος μικρότερός μου. Ενώ είχα ενδοιασμούς ενέδωσα. Ίσως γιατί με προσέγγισε με πολύ ωραίο τρόπο και μου μίλησε εξαρχής για προσωπικά του θέματα κι ήρθαμε κοντά. Παρόλο που έδειχνε ενθουσιασμένος αισθανόμουν πως κάτι δεν πήγαινε καλά αφού οι βρισκόμασταν για σεξ και σπάνια σε δημόσιο χώρο. Βέβαια ήταν πολύ τρυφερός μαζί μου με τα λόγια και συνέχεια επεδίωκε να βρισκόμαστε. Όταν ίσως με κάπως άγαρμπο τρόπο εξέφρασα την αγανάκτηση μου στο τέλος του μήνα που είχαμε γνωριστεί, μου είπε πως ξενέρωσε γιατί κατάλαβε πως δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες αλλά η χημεία μας ήταν πολύ δυνατή κι ήθελε να συνεχιστεί η κατάσταση ελεύθερα κι όπου πάει.

Έκανα το λάθος και δέχθηκα. Πέρασαν μήνες με τσακωμούς λόγω του ότι αντιδρούσα με τη συμπεριφορά του κι επανασυνδέσεις μόνο για συνευρέσεις. Ένιωθα ήδη συναισθήματα. Εκείνος φερόταν πολύ κυνικά και με άκρατο ατομισμό αλλά μόλις βρισκόμασταν ήταν πάλι γλυκός και τρυφερός. Αντί να τον ξεγράψω όπως θα έκανα στο παρελθόν αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τον ήθελα όλο και πιο πολύ. Του είχα φερθεί άψογα κι εκείνος με μείωνε αλλά επέστρεφε είτε από δική του κίνηση είτε από δική μου. Ήμουν σε ένα φαύλο κύκλο. Πρόσφατα μπήκε τέλος με άσχημο τρόπο γράφοντας μου εξάλλου πάντα μέσω της οθόνης ενός κινητού εκφραζόταν-ένα λογύδριο υποτιμητικό. Γιατί μου φέρθηκε έτσι ενώ ποτέ μου δεν του δημιούργησα προβλήματα; Είναι απαίσιοι οι άνθρωποι που φέρονται έτσι.

Το ψευδώνυμο μου: VforVendetta
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, προφανώς η μεγάλη σου επιμονή τα ατελείωτα παράπονα παύλα γκρίνιες έμοιαζαν παράλογα στα αυτιά του, γιατί πίστευε πως τόσο καιρό, θα έπρεπε να έχεις αντιληφθεί τους σκοπούς του απέναντί σου. Εσύ δεν ήθελες να πιστέψεις πως αυτή, η πες την σχέση υπήρχε μόνο για να τον εξυπηρετεί σεξουαλικά και πέραν αυτού …μηδέν. Κάτι που έστω και αργά το κατάλαβες. Δεν είναι ότι δεν γνωρίζεις την αλήθεια. Απλά δεν την δέχεσαι.

Απαίσιος άνθρωπος; Όχι. Εκμεταλλευτής ναι. Το επέτρεψες όμως, από την αρχή, και το  άφησες να παγιωθεί, κι εσύ να γίνεις δεδομένη κατάσταση για όποτε του έκανε κέφι. Ίσως έχεις την μεγαλύτερη μερίδα ευθύνης, για την εξέλιξη της κατάστασης. Κόλλησες σαν γραμματόσημο σε γράμμα με κακές ειδήσεις. Το υποτιμητικό λογύδριο δεν χαρακτηρίζει εσένα  αλλά τον άστατο και επιπόλαιο χαρακτήρα,  που για κάποιο λόγο άγνωστη και πέρα από κάθε λογική ερωτεύτηκες. Τώρα λοιπόν χωρίς δεύτερη σκέψη, κάνε το σωστό για την αυτοεκτίμησή σου, και κλείσε οριστικά και αμετάκλητα την πόρτα στον πόνο την προσβολή και την απογοήτευση. Σε λίγο καιρό θα τον έχεις ξεχάσει, και κάτι ομορφότερο θα έχει έλθει στην ζωή σου.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles