1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σου Ταρωτω. Ήμουν χρόνια με τον άντρα μου από έφηβοι έχουμε παιδιά. Εκείνος έμπλεξε σε νύχτα λόγω δουλείας, γυναίκες κλπ. Χωρίσαμε. Έχω την εντύπωση ότι όλα έγιναν με άλλους σκοπούς. Το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει προοπτική μέλλον να είμαστε μαζί σωστά. Αν υπάρχει ακόμα κάτι να μας ενώνει συναισθηματικά. Και αν οι ιστορίες που είχε ήταν περιπέτειες απλά.

Το ψευδώνυμο μου: Θάλεια
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου Θάλεια, από ότι καταλαβαίνω ο άντρας σου, λόγω εργασίας  φυσικά, περνά μια χαρά δυστυχισμένος με άλλες πολλές γυναίκες, και εσύ ψάχνοντας να αντιληφθείς τους άλλους σκοπούς αναρωτιέσαι αν και τι υπάρχει ακόμα που αξίζει να τον συγχωρήσεις και να είσαι πάλι μαζί του. Με ξεπερνάς καλή μου γιατί ακόμα και η Ενόραση έχει τα όριά της. Αν ο σκοπός της ζωής σου είναι να δυστυχείς, τότε σε περίπτωση που θα επιστρέψει ξέχνα, αν σου είναι δυνατόν, αυτό το κακό παρελθόν, μηδένισε το κοντέρ και ξεκίνησε απ’ την αρχή μέχρι την επόμενη περιπετειούλα του καλού σου.

μέντιουμ άρης

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχα μια σχέση με ένα παιδί αρκετούς μήνες. Όταν ξεκίνησε η σχέση μας δυστυχώς έμαθα ότι ο πατέρας του αγοριού μου ήταν άρρωστος. Μετά από 7 μήνες πέθανε. Προσπάθησα να τον στηρίξω όσο μπορώ αλλά δεν με άφησε. Τελικά χωρίσαμε. Μετά από 3 μήνες ξαναβρεθήκαμε και σαν να μην έγινε τίποτα ήμασταν ξανά μαζί αλλά ξαφνικά μου είπε ότι δεν μπορεί να το διαχειριστεί όλο αυτό και ξαναχωρίσαμε. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει ελπίδα να ξανά γυρίσει. Τον θέλω στην ζωή μου. Στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να τον βοηθήσω. Γενικά είχαμε μια πολύ καλή και όμορφη σχέση.

Το ψευδώνυμο μου: Ευρυδίκη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή  μου Ευρυδίκη, πιστεύω πως το παιδί αυτό έχει υποστεί μεγάλο σοκ με τον θάνατο του πατέρα του και θα αργήσει πολύ ακόμα να το ξεπεράσει. Όμως εσύ άσχετα με την  άρνησή του να συνεχίσετε μπορείς άνετα να δείξεις το ενδιαφέρον σου έστω και με ένα τρυφερό τηλεφώνημα, δύο καλές λεξούλες χωρίς να το τραβήξεις, χωρίς να πεις λέξη για τη σχέση σας, σχεδόν σαν φίλη και κλείσε με μία γλυκιά κουβέντα. Ανάλογα τώρα πώς θα απαντήσει θα καταλάβεις στο περίπου τι αισθάνεται. Έτσι σιγά σιγά θα ανοίξεις ένα δίαυλο επικοινωνίας και βλέπουμε.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Τον γνώρισα στο Facebook. Με φλέρταρε καιρό, όμως δεν του έδινα σημασία. Έκανε ξανά την κίνηση του μετά από μεγάλο διάστημα και κάτι με έσπρωχνε αυτή τη φορά να ενδώσω. Παντρεμένη εγώ και αυτός σε μακροχρόνια σχέση που τη διέκοψε , γιατί με ερωτεύτηκε τρελά όπως μου έλεγε. Βρισκόμασταν στα κρυφά μιας και είχαμε παράνομη σχέση με φοβερή χημεία. Αυτό διήρκεσε 3 χρόνια. Εγώ τελικά χώρισα για άλλους λόγους, όμως εκείνος δεν είδα ποτέ να επιδιώξει να έχουμε κανονική σχέση. Από ότι κατάλαβα είχε δημιουργήσει κάτι ενδιάμεσα με κάποια άλλη, όμως συνεχίζαμε να βρισκόμαστε και από ότι μου έλεγε δεν ήθελε να σταματήσουμε.

Κάποια στιγμή με κούρασε όλο αυτό και του είπα να χωρίσουμε. Τον ήθελα μόνο δικό μου! Έμαθε ότι μετά από καιρό έκανα σχέση και εκείνος τότε είχε χωρίσει. Κατάλαβα πως τον πείραξε, όμως ήθελα να τον πληγώσω και του είπα τέλος, ενώ τον αγαπούσα. Ξέρει ότι είμαι με κάποιον άλλον. Μιλάγαμε στο fb και με μηνύματα, όμως τώρα έχουμε χαθεί εδώ και 2 χρόνια… Θέλω να μάθω αν με σκέφτεται, αν με θέλει ακόμα… Εγώ τον θέλω τρελά!!! Και αν θα μου στείλει κάποιο σημάδι, κάποιο μήνυμα… Άραγε, θα ξαναειμαστε ποτέ μαζί…;;;;

Το ψευδώνυμο μου: Κουκλί
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλό μου Κουκλί, μου περιγράφεις μία, ο θεός να την κάνει σχέση, που γίνετε ένα άνευ προηγουμένου ερωτικό γαϊτανάκι που κόσμος πάει κι έρχεται και τελειωμό δεν έχει. Πως τι και γιατί ούτε που υπάρχει, μου περιγράφεις ένα αλλοπρόσαλλο άτομο που ενδιαφέρεται να περνά καλά την ώρα του όποτε έχει διάθεση, άλλες από δω, άλλοι από κει .Η κάρτα σου το επτά κούπα υπογραμμίζει τις άπειρες ερωτικές επιλογές που υπάρχουν στη ζωή μας χωρίς όμως να μας λέει ποιες ακριβώς είναι οι σωστές. Αυτό πρέπει να το κρίνουμε μόνοι μας. ΕΣΥ όμως έχεις περάσει το δικαίωμα των επιλογών σου σε ένα αδιάφορο άτομο περιμένοντας το μεγάλο έρωτα;;; Αποκλειστικά από αυτόν. Τι να πω; Μπορεί και να ξαναεμφανιστεί κάποια μέρα.

xartomanteia taroto

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με τα εργασιακά μου τι θα γίνει; Θα έχω κάποια εξέλιξη καλή; Στα προσωπικά μου θα αλλάξει κάτι στη ζωή μου; Στα συναισθηματικά θα βρω κάτι σταθερό στη ζωή μου;

Το ψευδώνυμο μου: Μ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Μ, βλέπω ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλή για σένα σε όλους τους τομείς. Προσπάθησε όμως να σκέπτεσαι λίγο προσγειωμένα και να χαίρεσαι για κάθε μικρή νίκη που θα κερδίζεις. Κοίταξε και λίγο την καλή σου υγεία, θυμήσου να πηγαίνεις στο γυμναστήριο για να βοηθήσεις και την καλή σου εμφάνιση μα την ψυχική σου διάθεση επίσης.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θέλω να μάθω αν θα έχω επανασύνδεση με τον άντρα μου Νίκο. Βρέθηκε μια πόρνη από το φβ και μου διάλυσε το σπίτι μου… Κατερίνα το όνομα της γεννημένη 25/12/1965. Θελω να μάθω αν γυρίσει σε μένα και στο παιδί του ο Νίκος. Αν έχουμε επανασύνδεση. Είχαμε κλεφτεί μικρά . Ήμασταν 30 χρόνια σε γάμο. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο.

Το ψευδώνυμο μου: Πληγωμένη Καρδιά
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Πληγωμένη Καρδιά, η κάρτα σου ο Ακόλουθος Κούπα  μιλάει για την αγάπη που έχει ο άντρας σου για το παιδί σας. Αυτό όμως ίσως να είναι η αιτία που ενδέχεται να τον γυρίσει στο σπίτι σας. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου όταν συμβεί αυτό και μην του αρχίσεις την γκρίνια αφού τον θέλεις τόσο πολύ πίσω. Θα πρέπει να περιμένεις και με υπομονή όλα γίνονται.

Τι σημαινει τι ονομα σου
Τι σημαίνει το όνομα σου ξέρεις; Μάθε εδώ!

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles