1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα ήθελα να ξέρω για την ζωή μας και αν θα προχωρήσουμε μαζί. Αν κάποτε θα φτιάξει η ζωή μου, αν θα βρω δουλειά, αν θα κάνουμε οικογένεια ή θα χωρίσουμε; Ότι άλλο βλέπετε εσείς να μας καθοδηγήσετε, αν θα έχουμε τύχη, λεφτά, υγεία. Πώς θα είμαστε από τώρα μέχρι τέλους του χρόνου και ότι άλλο υπάρχει. Τέλος πάντων αυτά. Ευχαριστώ πολύ.

Το ψευδώνυμο μου: billis41
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλέ μου φίλε billi41, κάρτα σου το πέντε σπαθί. Ειδοποίηση νίκης μετά από μεγάλο αγώνα. Πρέπει λοιπόν να πολεμήσεις γενναία και τίμια για να κερδίσεις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις αυτή τη στιγμή. Την τύχη την φτιάχνουμε μόνοι μας, αν θα προχωρήσετε μαζί θα εξαρτηθεί από το πόσο θα το θέλετε και οι δύο σας. Αν πραγματικά υπάρχει αγάπη τότε μην φοβάσαι τίποτα. Μαζί μέχρι το τέλος του χρόνου και πολλών άλλων ακόμα.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα τα ξαναβρούμε με τον σύντροφο μου. Χωρίσαμε πριν 1 μισή μήνα. Τσακωθήκαμε άσχημα ένα βράδυ ενώ υπήρχαν προβλήματα και γκρίνιες από μεριά μου… Οι δικοί του πιθανόν να μην θέλουν μέσα στην οικογένεια και να τον επηρεάζουν… Τον έχω βρει πολλές φορές και τον έχω παρακαλέσει αλλά δεν δέχεται τίποτα να τα ξαναβρούμε…

Το ψευδώνυμο μου: Lenia
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου Lenia, κάρτα σου η Αρχιέρεια, που σου δηλώνει πώς δεν έχει ακόμα γεννηθεί ο άνδρας που του αρέσει η γρίνια. Ακόμα και όταν έχεις δίκιο πρέπει να μάθεις να το διεκδικείς με όσο πιο ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο μπορείς, διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το ίδιο. Άφησε λίγο χρόνο να περάσει χωρίς καμία επαφή άσε τον λίγο να βράσει στο ζουμί του και μετά βρες τον τρόπο να μιλήσετε όσο μπορείς γλυκύτερα με πολύ αγάπη και πιστεύω ότι τα εμπόδια θα ξεπεραστούν.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ήμασταν μαζί 1 μισή χρόνο.. Το καλοκαίρι θα παντρευόμασταν. Χωρίσαμε ένα βράδυ μέσα από ένα μεγάλο καβγά που έγινε. Χωρίσαμε γιατί είπε δεν αντέχει άλλο τα νεύρα μου. Του είπα θα αλλάξω και δεν δέχεται τίποτα. Πιστεύω οι δική του οικογένεια δεν με θέλει και δεν με συμπαθούν και κάπου πιέζεται. Πέρασε ένας μήνας και κάτι από τότε προσπαθώ συνέχεια να ξανά είμαστε μαζί αλλά τίποτα. Ενώ αυτός είναι χάλια και στεναχωρημένος με όλο αυτό. Θέλω να είμαστε πάλι μαζί χωρίς γκρίνιες.

Το ψευδώνυμο μου: Πληγωμένη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αχ αγαπημένη μου Πληγωμένη, τι να την κάνεις την χαρτομαντεία όταν δεν είσαι σε θέση να κοντρολάρεις τον εριστικό σου χαρακτήρα; Μήπως η οικογένειά του σε απορρίπτει γι’ αυτό; Πως μπορείς τώρα να τον πείσεις ότι είναι δυνατόν να αλλάξεις; Η κάρτα σου τι άλλο; Ο Τρελός. Εσύ που έπαιξες τον γάμο σου για ένα καβγά, τώρα μήπως τον σώσεις, πρέπει να το παίξεις λίγο τρέλα μαζί του. Ζήτησέ του να βρεθείτε δήθεν για τελευταία φορά κι εκεί πες του πώς αισθάνεσαι γι’ αυτόν, πως δεν μπορείς να ζήσεις μακριά  του και ότι άλλο, σε υπερβολικό βαθμό όλα αυτά. Πέσε και στην αγκαλιά του με το ζόρι και ο θεός βοηθός. Εύχομαι τα καλύτερα.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που σταματήσαμε να βρισκόμαστε εξαιτίας τρίτου προσώπου. Ενώ υπήρχε ένα πολύ ιδιαίτερο και μαγικό δέσιμο μεταξύ μας επειδή ήταν σε σχέση θέλησε να της δώσει μια ευκαιρία και το δέχτηκα και έκανα πίσω και προσπάθησα να μην τον ενοχλώ καθόλου ασχέτως αν εγώ κάθε μέρα πλάνταζα στο κλάμα και με σκότωνε αυτή η απόφαση και κάθε μέρα λέω στον εαυτό μου να προχωρήσω να σταματήσω να τον σκέφτομαι και να πάω παρακάτω και σε κάποιες στιγμές νομίζω ότι σχεδόν το έχω καταφέρει όμως μόλις τον αντικρίζω δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά μόνο αυτός .

Προσπαθώ όσο γίνεται να φέρομαι σαν φίλη του αλλά δεν με βοηθάει καθόλου η στάση του κυρίως το βλέμμα του που όταν με κοιτάζει βλέπω μες την ψυχή του το ποσό με αγαπάει και μπορεί να μην μου το λέει αλλά δεν χρειάζεται, οποίος και να μας δεί να κοιταζόμαστε καταλαβαίνει αμέσως ότι υπάρχει αγάπη ανάμεσα μας. Χωρίς να υπερβάλλω ηλεκτρίζεται όλος ο χώρος και ενώ είναι με την άλλη σχέση στην υποτιθέμενη προσπάθεια που θέλει να δώσει εδώ και πέντε μήνες ήδη κάθε φορά το ίδιο βλέμμα και πάντα με ψάχνει με τα μάτια του και τώρα τελευταία μου είπε κιόλας ότι περνάει εσκεμμένα από την δουλειά μου για να δει τι να κάνω αν είμαι καλά.

Με ποιο τρόπο με αγαπάει; Σαν φίλη; Έχει καταφέρει να με βλέπει σαν φίλη; Είμαι τόσο φαντασιόπληκτη σε αυτά που βλέπω και να υπερβάλλω τόσο πολύ λόγο της αγάπης που νιώθω για αυτόν; Θα χωρίσει με την άλλη του σχέση;

Το ψευδώνυμο μου: Χαμόγελο
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό μου Χαμόγελο, η κάρτα σου ο Ακόλουθος σπαθί σε ενημερώνει πως το άτομο που σε ενδιαφέρει έχει σοβαρά αποφασίσει να χωρίσετε για να συνεχίσει την ζωή του με την κοπέλα του απ’ το παρελθόν. Όσο και αν αυτό σε πληγώνει εκείνος είναι αμετάπειστος στο  θέμα αυτό. Με τη σειρά σου τώρα εσύ θα πρέπει να σεβαστείς την απόφασή του άσχετα αν πληγώνεσαι με αυτό. Για την ώρα δεν μου δείχνει ότι κάτι μπορεί να συμβεί ανάμεσά σας και καλά θα κάνεις αν προχωρήσεις κι εσύ παρακάτω. Ίσως έτσι του κινήσεις το ενδιαφέρον και πιθανόν και την ζήλια, αν όπως υποπτεύεσαι ενδιαφέρεται ακόμα για σένα. Προσπάθησε όμως να συνέλθεις για το καλό σου, η ζωή είναι λίγη .

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχουμε βρεθεί από κοντά χωρίς να προχωρήσουμε βέβαια. Θα ήθελα να ξέρω, επειδή υπάρχει χιλιομετρική απόσταση μεταξύ μας, αξίζει να προχωρήσω και να ελπίζω σε μια ουσιαστική σχέση; Υπάρχει μέλλον; Σας ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: Μπουμπού 77
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου Μπουμπού 77, μου αρέσεις που είσαι τόσο αισιόδοξη, τι να σου πω, έχουν ήδη περάσει τόσοι μήνες για να βρεθείτε μία φορά, πόσοι  άλλοι  θα περάσουν  για να ξαναβρεθείτε;  Πως θέλεις δηλαδή μία ουσιαστική σχέση με αυτές τις συνθήκες; Εάν αυτό το άτομο ήταν σε κοντινή απόσταση σίγουρα θα μπορούσε να υπάρξει κάτι σοβαρό ανάμεσα σας, τώρα όμως  με αυτές τις ειδικές συνθήκες δεν μπορεί παρά μια τέτοια σχέση να φθαρεί με πολύ επώδυνο τρόπο. Αν  κάνεις την λάθος επιλογή ενδέχεται να μην αισθανθείς ποτέ ολοκληρωμένη.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα είμαι με ένα παιδί εδώ και τέσσερις μήνες και θέλω να μάθω εάν με αγαπάει πραγματικά. Πιστεύω ότι του βάζουν λόγια από το δικό του περιβάλλον οικογενειακό περιβάλλον και δεν ξέρω που θα βγει. Τον αγαπάω πάρα πολύ και θέλω να δω και εκείνος αν με αγαπάει και αν σκέφτεται σοβαρά για εμένα. Πριν αρκετό καιρό μου είχε πει ότι θέλει να περάσουμε δακτυλίδι γιατί με βλέπει σοβαρά και ότι θέλει να παντρευτούμε. Δεν ξέρω φοβάμαι πάρα πολύ για τα δικά του συναισθήματα. Δεν θέλω να δω πραγματικά αν αυτά που μου λέει τα εννοεί

Το ψευδώνυμο μου: Καρδουλίτσα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Καρδουλίτσα, εάν πραγματικά σε αγαπά ο καλός σου ότι και να του πει το οικογενειακό του περιβάλλον δεν θα μετρήσει γι’ αυτόν παρά μόνο εσύ. Μην φοβάσαι χωρίς λόγο. Σίγουρα όμως θα  αισθανθείς καλύτερα όταν σου χαρίσει το δαχτυλίδι. Με αυτό θα βεβαιωθείς  για την αγάπη του και ελπίζω να πάνε όλα όπως επιθυμείς..

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles