1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Αν τελικά γίνει επανασύνδεση. Αν θέλει και με αγαπά στα αλήθεια και θέλει να προχωρήσουμε σοβαρά και δεν μου λέει ψέματα όλο αυτό το καιρό. Αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον για άλλη και όντως αντιμετωπίζει θέμα με τους δικούς του. Αν είναι ερωτευμένος ακόμη μαζί μου και με θέλει όσο τίποτε στην ζωή του και με ζητήσει πίσω κοντά του

Το ψευδώνυμο μου: Μιμή
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου  φίλη Μιμή, μου έστειλες ένα φοβερά έλειπες κείμενο και έτσι θα απαντήσω. Ελλιπώς… Η κάρτα σου λοιπόν το Οκτώ Μπαστούνι μιλάει για κάποια καλά νέα πού θα πάρεις από αυτό το άτομο. Πιθανόν να είναι αυτά που περιμένεις. Σου το εύχομαι .

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα. Ήμασταν περίπου δυο μήνες μαζί με το άτομο αυτό, το ήθελα πολύ και με απογοήτευσε, έπεσε πολύ στα μάτια μου. Επικαλέστηκε σοβαρά προβλήματα οικογένειας που εγώ δεν τα βρήκα σχετικά με τη σχέση μας και απομακρύνθηκε. Τον έχω συγχωρήσει ωστόσο και έχουν περάσει τέσσερις μήνες από τότε. Θα γυρίσει; Εγώ θα καταφέρω να κάνω σχέση και να εμπιστευτώ ξανά στο κοντινό μέλλον με μια νέα γνωριμία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το ψευδώνυμο μου: Noufaro
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Νούφαρο, η κάρτα σου ο Θάνατος, δηλώνει πως  αυτή η σχέση έχει τελειώσει πριν ακόμα αρχίσει. Το άτομο που σε ενδιαφέρει αποδείχτηκε ένας περιστασιακός εραστής  κι εσύ άδικα περιμένεις κάτι σοβαρότερο απ’ αυτόν. Όχι δεν φαίνεται να γυρίζει αλλά θα έχεις και άλλες επιλογές αργότερα.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Εδώ και πολύ καιρό έχω ενθουσιαστεί με κάποιον που γνώρισα μου αρέσει πολύ και είμαι διχασμένη γιατί εγώ βρίσκομαι ήδη σε σχέση η οποία έχει διαφορά προβλήματα σε σημείο που μου πέρασε από το μυαλό να χωρίσω έτσι θα ήθελα να μάθω υπάρχει περίπτωση μέσα στο καλοκαίρι να συμβεί κάτι ερωτικό ανάμεσα σε μένα και σε αυτό το πρόσωπο του αρέσω και εγώ η τσάμπα ελπίζω?

Το ψευδώνυμο μου: Zeta
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Zeta, η κάρτα σου ο Ακόλουθος  Σπαθί, Δηλώνει πως υπάρχει κάποιο βασικό εμπόδιο για σχέση με αυτό το άτομο. Ότι και  να προσπαθήσεις να ξεκινήσεις, για άγνωστο λόγο θα σταματήσει ανώμαλα. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση και δεν μπορώ να αντιληφθώ ακριβώς το γιατί. Η ουσία είναι πως δεν υπάρχει άνοιγμα για αυτό που με ρωτάς.

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχω σχέση με αυτό το άτομο ενάμισι χρόνο τον ξέρω χρόνια είχαμε και κάτι στο παρελθόν όπου εγώ το έληξα και τον είχα πληγώσει πολύ και έτσι μετά από χρόνια ξανακάναμε κανονική σχέση αυτή τη φορά… στην αρχή αισθανόμουν ωραία και είναι πολύ δοτικός αλλά γενικά μέσα μου νιώθω ότι πάντα άξιζα κάτι καλύτερο όπως και ο περίγυρος μου όταν τον γνώρισε δεν ενθουσιάστηκε ήταν όλοι αρνητικοί ότι δεν είναι για μένα τώρα τελευταία κάπως έχουν παγώσει τα συναισθήματα μου και επιπλέον από την αρχή της σχέσης είχαμε και σεξουαλικά θέματα από μεριάς του ενώ κατά τα άλλα ήταν πάρα πολύ δοτικός όπως είναι και ακόμη…θα ήθελα να μάθω αν αξίζει να συνεχίσω αυτή τη σχέση και έχει ακόμη να μου προσφέρει πράγματα η ίσως ήρθε η ώρα να το τελειώσω και να προχωρήσω μπροστά γτ πλεον έχει κάνει το κύκλο της και θα πρέπει να αναζητήσω κάτι καινουργιο….

Το ψευδώνυμο μου: Maraleta
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Maraleta, η κάρτα σου το Εννέα Σπαθί σε προειδοποιεί να προσέξεις πολύ την συμπεριφορά σου απέναντί στο άτομο που σε ενδιαφέρει και δώσε του την προσοχή που του αξίζει. Κλείσε τα αυτιά σου  στα κακόβουλα σχόλια των πικρόχολων φίλων σου και  δώσε την αμέριστη αγάπη σου σε εκείνον που σε κάνει χαρούμενη με την παρουσία του , το ενδιαφέρον του για σένα  και την αγάπη  του που σε γεμίζει. Προσπάθησε να ακούς την καρδιά σου και όχι τους φίλους σου. Οι φίλοι δεν σε παρηγορούν όταν στενοχωριέσαι ούτε κοιμάσαι στην αγκαλιά τους .Η  Μαντάμ Σουσού  έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια, πώς και δεν το γνωρίζουν αυτό οι φίλοι σου;;;;

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με τον Γιώργο είμαι μαζί σχεδόν 2 χρόνια….. είμαι σκορπιός και είναι δίδυμος…. Έχουμε περάσει και οι δύο πολλές δυσκολίες….. Αυτός βγήκε από ένα γάμο δυστυχισμένο έχει 2 παιδιά…. Εγώ έχω χάσει τον άντρα μου κι έχω 2 παιδιά….. ξεκινήσαμε μια σχέση που ήταν ότι πιο ιδανικό….Ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο….. λόγω των καταστάσεων χωρίζουμε τα βρίσκουμε αλλά πάντα είναι εκεί ο ένας για τον άλλο….. Είναι σαν κάτι καρμικό….. Τον αγαπάω πραγματικά και νιώθω ότι είναι αυτό που έψαχνα παρ’ όλες τις δυσκολίες του χαρακτήρα του….. Τώρα τελευταία είναι απόμακρος δεν μιλάμε πολύ αλλά ξέρω ότι δεν μπορεί να μου δώσει κάτι παραπάνω….. θα ήθελα να δω πως θα πορευτεί αυτή η σχέση….. Έχει κάποιο μέλλον?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων…..

Το ψευδώνυμο μου: Σοφια

Φίλη μου Σοφία, πραγματικά δύσκολη η κατάστασή σου και από ότι φαίνεται το άτομο που σε ενδιαφέρει έχει κουραστεί από αυτό το αδιάκοπο πήγαινε έλα άσχετα αν είναι και ο κυρίως  υπεύθυνος γι’ αυτό. Έχετε και οι δύο αρκετές υποχρεώσει που σας κρατούν  δέσμιους αλλά  το Καρμικό  ειλικρινά δεν το βλέπω. Όσο για το μέλλον αυτής της σχέσης, κάθε ημέρα που περνάει λιγοστεύει. Δεν υπάρχει η σύμπνοια που χρειάζεται, σας βλέπω σκορπισμένους  και ελαφρώς αδιάφορους, εκείνον περισσότερο. Προσπάθησε να αγαπήσεις λίγο παραπάνω  τον εαυτόν σου και με οδηγό την λογική πράξε τα ανάλογα.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles