1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γεια σας. Μετά από προξενιό παντρεύτηκα την Αναστασία τον Σεπτέμβριο του 2018 με πολιτικό γάμο πριν είχαμε 7 μήνες περίπου αρραβωνιασμένοι. Αυτή τη στιγμή άνεργοι και δυο ψάχνω δουλειές θα βρω? Μένουμε στο πατρικό της με την μανά της? Πως θα πάει ο γάμος αυτός? Επίσης κάνουμε προσπάθειες για παιδάκι εγώ το θέλω πολύ θα αποκτήσουμε?

Το ψευδώνυμο μου: ΆΡΗΣ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητέ μου φίλε Άρη, η κάρτα σου είναι η Δύναμη και σε συμβουλεύει πως κάθε πράγμα συμβαίνει στην ώρα του. Προτεραιότητα λοιπόν έχει να βρεις μία  καλή εργασία, ένα σπίτι να ζήσεις πιο φυσιολογικά σαν νιόπαντρο ζευγάρι και τελευταία θα έλθει και το μωράκι που τόσο επιθυμείς. Μην βιάζεσαι λοιπόν, δεν αρχίζουμε απ’ το τέλος. Βάλε όλες σου τις δυνάμεις για μία καλή αρχή και σιγά σιγά όλα θα γίνουν.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας και από εμένα…. Εγώ έχω το εξής θέμα: Με το Στάθη είμαστε μαζί τρία χρόνια σχεδόν.. τους τελευταίους μήνες μένουμε μαζί ως ζευγάρι έχουμε πάει τι σχέση μας ένα βήμα παραπέρα.. Ενώ έχουμε μπει σε ένα ρυθμό ενός ζευγαριού πλέον που το πάει για γάμο ώρες ώρες έχω τις αμφιβολίες μου για εκείνον δεν ξέρω γιατί μου δημιουργεί αυτό το αίσθημα… ίσως είμαι εγώ ανασφαλής…πέρα από το αισθηματικό κομμάτι αυτός ο άνθρωπος μου προσφέρει και οικονομική ασφάλεια! !Τι λέει το χαρτί μου να σταματήσω να έχω αμφιβολίες? Θα το φορέσω το άσπρο φόρεμα?

Το ψευδώνυμο μου: Βασούλα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Βασούλα, η κάρτα σου η Ντάμα Μπαστούνι σε βεβαιώνει πως ναι θα φορέσεις το άσπρο φόρεμα, Δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεσαι ανασφαλής, ούτε να υποπτεύεσαι τον καλό σου. Όχι άλλες  αμφιβολίες λοιπόν. Σου εύχομαι τα καλύτερα.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα! Πέρασα δύσκολα συναισθηματικά από κάποιον και θα ήθελα να μάθω αν θα υπάρξει και για έμενα ένα σωστός άνθρωπος που να αξίζει !!! Αν γίνει αυτό θα αργήσει; Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια στασιμότητα γενικά στα συναισθηματικά και με έχει κουράσει αυτή η μοναξιά όμως δεν υπάρχει και κάνεις σωστός μέχρι σήμερα.

Το ψευδώνυμο μου: Zwoula
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Zwoula, υπάρχει ένα λαϊκό ρητό που λέει πως η καλή δουλειά αργεί να γίνει. Τίποτα λοιπόν δεν γίνεται  αν δεν φθάσει η σωστή ώρα, και η δική σου θα φθάσει στην ώρα της, όπως όλων μας άλλωστε. Μην απογοητεύεσαι , μην αφήνεις την ανυπομονησία σου να σε πνίγει. Χρειάζεσαι λίγη  υπομονή ακόμα αλλά όχι μάταια γιατί πράγματι θα εμφανιστεί κάποιος στη ζωή σου. Μέχρι τότε …. Αισιοδοξία.

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Μιλάγαμε στο τηλέφωνο, είχα την υποψία ότι μπορεί κ να ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο. Δεν είχα εμφανείς ενδείξεις για το τι ακριβώς σκέφτεται κ έτσι πήρα την κατάσταση στα χέρια μου. Του εξέφρασα το ενδιαφέρον μου κ τον ρώτησα ευθέως για το τι σκέφτεται για εμάς. Η απάντηση του ήταν ότι τα προβλήματα του είναι τέτοια που δεν μπορεί να δεσμευτεί. Έκοψα την επικοινωνία γιατί ντράπηκα. Τελικά τι έκβαση θα έχει αυτή η υπόθεση. Να περιμένω κάτι ή είναι τελειωμένη υπόθεση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το ψευδώνυμο μου: ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ, γιατί απογοητεύεσαι; Πήρες το ρίσκο σου με ευθύτητα και ειλικρίνεια. Αν η απάντηση ήταν αρνητική δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, εκείνος  έχασε όχι εσύ. Του έκανες την τιμή να τον προσκαλέσεις  στην ζωή σου,  δεν ήθελε, κακό δικό του. Υπάρχουν πολλές πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Ξέχασέ τον δεν αξίζει τον κόπο να αναρωτιέσαι γι’ αυτόν. Καλή τύχη στον επόμενο.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας έχω μια σχέση από απόσταση δυο χρόνια με τον Ηλία έχουμε περάσει πολλά ομολογώ όλο αυτό το διάστημα.. Τον τελευταίο καιρό νιώθω πώς κάτι συμβαίνει έχει αλλάξει κάπως δεν είναι ξεκάθαρη η στάση του θέλω να μάθω τι συμβαίνει αν υπάρχει κάτι άλλο αν θέλει να φύγει η αν του συμβαίνουν άλλα πράγματα. Σας παρακαλώ βοηθήστε με ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: Ζυγός

Αγαπητή μου φίλη Ζυγέ, η  κάρτα σου ο Κρεμασμένος επιβεβαιώνει τις υποψίες σου. Πράγματι το άτομο που σε ενδιαφέρει, αμφιταλαντεύεται  χωρίς ακόμα να μπορεί να πάρει μία απόφαση  για την ζωή του. Είναι πολύ πιθανόν ένα  καινούριο πρόσωπο να έχει παρεμβληθεί ανάμεσα σας και προβληματίζεται μην μπορώντας ακόμα να επιλέξει ανάμεσα σας. Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι γι’ αυτόν θα πρέπει να περιμένεις την απόφαση του και να ελπίζεις στην ευνοϊκή για σένα απόφαση. Διαφορετικά  απομακρύνσου όσο είναι καιρός.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles