Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 08/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα! Αρκετό καιρό μετά από έναν επώδυνο χωρισμό, γνώρισα το συγκεκριμένο άτομο, το οποίο με γοήτευσε από την αρχή και το ίδιο ένιωσα και από τη δική του πλευρά! Εδώ και ενάμιση μήνα η γνωριμία αυτή έχει εξελιχθεί μάλλον σε ελεύθερη σχέση! Ωστόσο,όταν βρισκόμαστε είναι πολύ τρυφερός και εκδηλωτικός μαζί μου! Υπάρχει χημεία μεταξύ μας και περνάμε όμορφα! Θέλω να μάθω, αν τελικά οδηγηθούμε σε σταθερό δεσμό και αν αυτό θα γίνει σύντομα! Ευχαριστώ πολύ!!!

Το ψευδώνυμο μου: Dafne

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Dafne, ίσως ο άντρας που είσαι μαζί τώρα να έχει πληγωθεί στο παρελθόν και να είναι συγκρατημένος. Δώσε χρόνο στην σχέση σας να εξελιχθεί. Όμορφες στιγμές και μικρά ταξίδια προβλέπονται στο μέλλον. Έχει συναισθήματα για σένα και θα υπάρξει πολύ καλή εξέλιξη και προοπτικές συμβίωσης. Να φροντίζεις τη σχέση σου όσο μπορείς και να συζητάτε με το σύντροφό σου ότι σας απασχολεί.

ερωτική συναστρία

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας! Τον τελευταίο καιροί εχω έρθει κοντά με έναν άνθρωπο για επαγγελματικούς λόγους .Εκείνος είναι φτασμένος και με ενα διαζύγιο στην πλάτη του προ πενταετίας. Ειχε γίνει κάτι μεταξύ μας αλλά το παγώσαμε από κοινού για να μη μπλέξουμε στη δουλεια. Βέβαια υπάρχει ξεκάθαρα χημεία μεταξύ μας κ ψάχνουμε αφορμές για ν βρεθούμε εκτός δουλειας.Ειμαι μπερδεμένη. Δεν ξερω τι να κανω.

Το ψευδώνυμο μου: Βιβη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αρκετά επικίνδυνο να κάνεις σχέση σε χώρους εργασίας. Πρέπει να είστε προσεχτικοί. Ταιριάζετε και είστε αρκετά τυχεροί που συνάντησε ο ένας τον άλλον. Θα συνεχιστεί η σχέση σας και με προοπτική να μείνετε μαζί. Αυτό βέβαια καθυστερεί. Θα έλεγα να μην τον αφήνεις μόνο του. Υπάρχουν κι άλλες που ενδιαφέρονται γι’ αυτόν.  

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχαμε κάνει σχέση το 2018 και τον Δεκέμβρη μου ζήτησε να χωρίσουμε. Έμαθα πως τα έφτιαξε με μια πρώην του και λέγε πως για αυτήν εδινε και την ζωή του, άλλα τώρα γύρισε παλι και λέει πως με αυτήν είχε απλα ένα κόλλημα και τίποτα παραπάνω. Δεν ξερω τι έχει γίνει μάλλον τον έδιωξε αυτή … Τώρα θέλει να με δει και να τα ξαναβρεί μαζί μου και λέει πως έχει μετανιώσει για όλα και πλέον θέλει να το δει σοβαρά μαβί μου…Το θέμα είναι όντως τα εννοεί ολα αυτά, το έχει σκεφτεί καλυτέρα και θέλει μια αρχή μαζί μου? Αξίζει? Με αγαπάει ή θα δεθεί πραγματικά μαζί μου στο μελλον?Θα κάνουμε σχέση και τι προοπτικές εξέλιξης θα έχει?

Το ψευδώνυμο μου: ANABEL

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Από τις παρελθοντικές κινήσεις του δεν δείχνει φερέγγυο άτομο. Το ότι και μόνο σε απασχολεί σαν σκέψη, σημαίνει ενδιαφέρον από μέρους σου. Εδώ βλέπω επανασύνδεση μεταξύ σας. Μελλοντικά θα είστε μαζί. Προς το παρόν δεν είσαι έτοιμη να τον δεχτείς. Όμως αργότερα θα νιώσεις περισσότερο εμπιστοσύνη σε αυτόν και θα πάνε όλα καλά.

ολοκληρωμένες προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για μια κοπέλα. Θέλω να μάθω αν νιώθει τίποτα γιατί δεν το δείχνει έμπρακτα. Δεν μου στέλνει μήνυμα, δεν με ψάχνει. Θα συμβεί τίποτα μεταξύ μας, με σκέφτεσαι, ενδιαφέρεται; Και αν ναι ποτέ θα είμαστε μαζί; είναι περίεργη η κατάσταση μεταξύ μας και θέλω να ξεδιαλεινη με σκέφτεστε κ αυτή όπως εγω;ευχαριστω

Το ψευδώνυμο μου: Καρδούλα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Προς το παρόν δεν δείχνει να αλλάζει τρόπο συμπεριφοράς. Υπάρχει στη ζωή της ένα πρόσωπο από παρελθόν που δεν έχει ξεπεράσει και αυτό τη μπλοκάρει στο κάνει μία νέα σχέση. Συνέχισε να την προσεγγίζεις φιλικά και έχετε πολλά ενδεχόμενα στο μέλλον να είστε μαζί σε μία πιο σταθερή κατάσταση.

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ήμασταν μαζί 14μηνες..χωρισαμε γιατί κουράστηκε από την πολύ μου αγάπη..μετ. από 11 μήνες αφού χωρίσαμε εμφανίστηκε ξανά. Αρχίσαμε και συμπεριφερόμασταν οπως πριν χωρίς να υπάρχει ερωτική επαφή. Ώσπου έγινε και αυτή. Το νιώθω οτι με αγαπάει..οπως νιώθω και οτι φοβάται τη λέξη δεσμός. Σας παρακαλώ πείτε μου κάτι. Τον αγαπάω πολύ και δεν ξερω τι να περιμένω.. Σας ξαναέγραψα πριν λίγες μέρες αλλά δεν μου απαντήσατε. Σας ευχαριστώ..

Το ψευδώνυμο μου: Υπομονή

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Είναι άτομο που πολύ δύσκολα θα κάνει μία σοβαρή σχέση. Έχει συναισθήματα για σένα αλλά ξέρει να τα κρύβει για να μην δεθείς περισσότερο. Όσο σε βλέπει ότι δένεσαι τόσο θα απομακρύνεται. Να τον πλησιάσεις πάλι φιλικά και μην του δείχνεις τον έρωτά σου. Μελλοντικά αν το χειριστείς σωστά έχετε ενδεχόμενο αρχής μίας σοβαρής σχέσης και αλλαγής στη συμπεριφορά του. 

ερωτική συναστρία

6. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας. Είχα μια σχέση ένα χρόνο περίπου. Ήταν μια πολύ όμορφη σχέση και έντονη χωρίς τσακωμούς. Γνωριστήκαμε στο χώρο εργασίας μου. Όλα πήγαιναν καλά κι έτσι συζητάμε για μικρό χρονικό διάστημα. Είχα γνωρίσει και τους γονείς του. Όποτε νόμιζα πως όλα έβαιναν καλά. Όμως όχι. Μου ζήτησε να χωρίσουμε χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Τώρα μετά από 8 μήνες χωρισμού ακόμα το σκέφτομαι. Δεν έχω κάνει κάποια σχέση. Θέλω να ρωτήσω αν προχώρησε η αν θα υπάρξει ποτέ επανασύνδεση

Το ψευδώνυμο μου: Λίντα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Έχει συναισθήματα για σένα αλλά κάτι έγινε στο παρελθόν που τον προβλημάτισε. Εκτός αυτού, κάποια κοπέλα από προηγούμενη σχέση που είχε, τον απασχολούσε και ήταν μπερδεμένος. Ήθελε να μείνει μόνος του. Έχετε πιθανότητες επανασύνδεσης αλλά με εμπόδια. Ωστόσο θα σε συμβούλευα να συνεχίσεις τη ζωή σου.   

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

7. Ρώτα το Ταρωτώ:

Μετά από 17 Χρόνια κοινής συμβίωσης και γάμου χωρίζω για πολύ σοβαρό λόγο. Εκείνη την περίοδο γνωρίζω στον χώρο εργασίας μου αυτόν τον άνθρωπο. Εκείνος παντρεμένος με την οικογένειά του να ζει εκτός Ελλάδος. Ξεκινάει μια σχέση γεμάτη αισθήματα και από τις δύο πλευρές με περιορισμούς όμως λόγω της κατάστασης. Ο τόπος που ζούσαμε ήταν σαν κοινωνία τόσο κλειστή που έπρεπε όλο αυτό να μείνει κρυφό. …Όσο γινόταν γιατί όταν τα συναισθήματα είναι δυνατά αυτό εν μέρει δεν είναι εφικτό!

Η σχέση κράτησε 4 χρόνια με τις όποιες δυσκολίες και ξαφνικά το καλοκαίρι που πήγα για δουλειά εκεί, γιατί μετά το διαζύγιο μου έφυγα, κι ενώ με περίμενε πως και πως μου λέει πως πρέπει να χωρίσουμε γιατί νιώθει ότι με κρατάει πίσω και πως πρέπει να συνεχίσω με τη ζωή μου…Και το κερασάκι ότι κάτι έχει καταλάβει η γυναίκα του. Τέλος λοιπόν και επιστρέφω στην βάση μου….Όμως υπάρχει μια κάποια επικοινωνία ολο αυτο το διάστημα κατά την οποία δείχνει ότι δεν έχουν αλλάξει τα αισθήματα του για μένα αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα και λόγω απόστασης δεν μπορεί! Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε εάν θα υπάρξει επανασύνδεση γιατί με αυτόν τον άνθρωπο κάθε καλοκαίρι δουλεύουμε μαζί! Τι θα γίνει και αν αισθάνεται για μένα πράγματα και όχι απλά φιλικά! Ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου:Aries

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Σε σκέφτεται έντονα κάποιες μέρες αλλά ξέρει ότι δεν οδηγεί πουθενά η σχέση σας. Δεν θα υπάρξει επανασύνδεση λόγω του ότι η σύζυγός του το γνωρίζει πλέον. Υπάρχει ενδεχόμενο να έχετε ερωτική επαφή μέσα στο καλοκαίρι, γιατί έχει πάθος μαζί σου, όμως μέχρι εκεί. Θα σε συμβούλευα να προχωρήσεις τη ζωή σου.   

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles