ομάδα του ταρωτω

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Αν αυτήν η σχέση θα έχει μέλλον αν με θέλει γιατί έχει απομακρυνθεί τι θέλει από αυτή την σχέση είναι γενικά απόμακρος και δεν λέει αυτο που νοιώθει δεν συναντιόμαστε πολύ συχνά σκέψεις που έχει για μας για ενα ταξίδι που ήθελα να κάνουμε αν θα γίνει αν με έχει συγχωρέσει για ένα λάθος μου που εγινε στο παρελθόν και αν μου έχει εμπιστοσύνη.

Το ψευδόνυμο μου: Ψαράκι

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό Ψαράκι, γιατί οι άνδρες κουράζονται εύκολα και εύκολα διαλύουν σχέσεις. Πρέπει να αδιαφορήσεις και όσο μπορείς να δεις λίγο πιο ήρεμα τι ζητάς εσύ και πως  ο σύντροφός σου όσα του έχεις πει μέχρι τώρα. Η αλήθεια είναι ότι γενικά είναι δύσπιστος και θα έχεις δυσκολία να τον φέρεις στα νερά σου. Αλλά αξίζει η προσπάθεια γιατί ενδεχομένως να είσαι η κερδισμένη. 

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θέλω να διεκδικήσω ένα αγόρι που μ αρέσει εδώ και λίγο καιρό. Να κάνω κάποια κίνηση θα μου βγεί σε καλό; Απλά με προβληματίζει ότι πρίν τρία χρόνια μιλούσε με μια πρώην φίλη μου. Θεωρώ όμως μάταιη τη κίνηση μου καθώς αυτός είναι γόνος μιας αριστοκρατικής οικογένειας και δε ξέρω με ποιό τρόπο επιλέγει τις συντρόφους του.

Το ψευδόνυμο μου: lion

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή lion, είναι γόνος μητριαρχικής οικογενείας. Έχει μεγαλώσει με κάποια πρότυπα. Δεν δείχνει εύκολη περίπτωση αλλά δεν θα είναι και απόλυτα αρνητικός απέναντί σου. Δεν μου βγάζει ιδιαίτερη επιτυχία. Κάνε την προσπάθειά σου και ενδεχομένως να έχεις επιτυχία.   

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα είμαι ερωτευμένη με ένα πιάσει εδώ κ πολύ καιρό .αυτός είναι κολλητός φίλος του πρώην μου. Μου εξέφρασε τα αισθηματα του. Είχαμε κρυφή σχέση για περίπου 1.5 χρόνο κ όλο έλεγε πως θα μιλήσει στον φίλο του για να έχουμε φανερή σχέση δημόσια. Προέκυψαν πολλοί τσακωμοί και άσχημες καταστάσεις μαλώναμε τα ξανά βρίσκαμε κ ούτω καθεξής . Τώρα τελευταία δεν είμαστε καθόλου καλά. Δεν ξέρω πια αν νιώθει κάτι για μένα την τελευταία φορά τον είχα κάνει μια ερώτηση αν θα μιλήσει στον φίλο του επιτέλους αλλά απάντηση δεν πήρα. Δεν ξέρω αν νιώθει κάτι για μένα δεν ξέρω του πια.

Το ψευδόνυμο μου: Ντέμι

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Ντέμι, πέρασες δύσκολα αλλά ερωτεύτηκες και ξαφνικά βρέθηκες ανάμεσα σε δυο καταστάσεις. Κατά κάποιο τρόπο του έφυγε ο δυνατός έρωτας που είχε για σένα και για αυτό το λόγο δεν μίλησε και στο φίλο του. Απέφυγε την αποκάλυψη της σχέσης σας. Πάντως μελλοντικά υπάρχουν ενδεχόμενα επανασύνδεσης, θα όμως πρέπει όμως να επιδιώξεις μια τελευταία συζήτηση μαζί του. 

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας. Είμαι σε μια σχέση τώρα και 1 χρόνο περίπου αλλά έχει πολλά σκαμπανεβασματα. Θα ήθελα να μάθω πως νιώθει αυτός γιατί την μια είναι καλά και την άλλη έτσι και έτσι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλει. Γι’αυτό θα ήθελα να ξέρω πως νιώθει για μένα και αν σκέφτεται να προχωρήσουμε πάρα κάτω η σκέφτεται να χωρίσουμε.

Το ψευδόνυμο μου: Αλητάκι

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό Αλητάκι, δεν μου βγαίνει χωρισμός όσο κι αν έτσι σε κάνει να νιώθεις. Έχει συναισθήματα για εσένα και ιδιαίτερη συμπάθεια. Δεν είναι τόσο ερωτευμένος όσο θα επιθυμούσες και έτσι δημιουργούνται οι διαφοροποιημένες συμπεριφορές. Ενδεχόμενο υπάρχει να είστε μαζί στο μέλλον με προσπάθεια  δική σου όμως.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε συνάδελφοι υπήρξε έντονο φλερτ από την αρχή μέχρι που τελικά έγινε σχέση. Λόγω του ότι είμαι παντρεμένη πάντα μου έλεγε ότι δεν μπορεί να είναι εκείνος που θα φτάει για τον χωρισμό μου…πάντα λέμε τέλος κ μόλις ξαναειδωθουμε δεν μπορούμε να αντισταθούμε κ ξανά από την αρχή…κάθε τι που το συμβαίνει το νιώθω καλό η κακό….είναι τόσο έντονα κ περίεργα συναισθήματα θα θελα να ξέρω εκείνος τι νοιώθει ….θα ξανα είμαστε μαζί? τι σκέφτεται? είχε πει πως δεν θα ξαναέρθει για δουλειά στο ίδιο ξενοδοχείο για να βάλουμε τέλος κ έμαθα ότι κ φέτος θα δουλέψουμε μαζι.τι να κάνω?

Το ψευδόνυμο μου:  Kiklamino

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό Kiklamino, και αυτός έχει τις ευαισθησίες του. Αλλά εσύ ως γυναίκα είσαι πιο διορατική. Σε έχει στις σκέψεις του, παρόλα αυτά δεν προσπαθεί για κάτι παραπάνω. Να είσαι τυπική όταν συναντηθείτε και να το κρατήσεις για αρκετό διάστημα και θα κάνει μόνος του την κίνηση. Μην το έχεις συνέχεια στο μυαλό σου. Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν. Οι εξελίξεις θα έρθουν εκεί που δεν το περιμένεις.

ολοκληρωμένες προβλέψεις
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles