Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 04/03/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Από που να αρχίσω. Γνώρισα αυτό το άτομο στις 14 Μαρτίου 2018. Είχαμε σχέση 4 μηνών που έληξε στις 3 Ιουλίου του 2018. Από τότε δεν μιλάμε καθόλου. Ούτε τηλέφωνα ούτε μηνύματα. Από ότι μου είχε πει είναι σε διάσταση με την γυναίκα του. Δεν έχουν χωρίσει. Ήθελα να μάθω αν αισθάνεται κάτι για εμένα ακόμα. Η να μην ελπίζω πλέον και να μάθω εάν θα ξαναφτιάξω την ζωή μου με κάποιον άλλον. Είμαστε και στον ίδιο χώρο εργασίας. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Ψέματα δεν μπορώ να πω!!!!! Περιμένω απάντηση σας άμεσα!!!!!!!🙂🙂🙂

Το ψευδώνυμο μου: Faidra34

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Faidra μου έχει περάσει πια ολόκληρος χρόνος ότι και να υπήρξε ανάμεσά σας έχει πια κρυώσει η κάρτα σου το οκτώ κούπα σου δηλώνει ότι αυτό το άτομο δεν θέλει να βάλει  σε μεγαλύτερο κίνδυνο τον γάμο του που όπως φαίνεται δεν έχει τελειώσει. Θα εμφανιστεί  στη ζωή σου ένας καινούριος έρωτας, μαζί του θα βρεις την χαρά της ζωής σου.

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι σε μια σχέση μακροχρόνια. Στη δουλειά μου γνώρισα τον Π. τον ξέρω περίπου δυο χρόνια. Μου έδειχνε ένα μικρό ενδιαφέρον με τον τρόπο του. Από το καλοκαίρι έγινε λίγο πιο έντονο κι Από την δική μου πλευρά. Τους τελευταίους 3 μήνες είχαμε μια σταθερή επικοινωνία μέσω τηλεφώνου. Υπήρχαν όμως αρκετές παρεξηγήσεις. Κάθε φορά που τσακωνόμαστε εξαφανίζεται κι εμφανίζεται πάλι σαν κομήτης. Προσπαθώ πολύ να ξεκόψω απ αυτόν αλλά δεν μπορώ κι δεν ξέρω το γιατί. Είμαι πολύ ερωτευμένη αυτός όμως δεν ξεκαθαρίζει τι θέλει από εμένα, όλο αποφεύγει αλλά κι απαιτεί μερικές φορές. Θα ήθελα να ξέρω τι αισθάνεται για εμένα και αν υπάρχει περίπτωση να είμαστε ποτέ μαζί!!Ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: Gemini

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου το επτά κούπα η αναποφάσιστη αυτή κάρτα που δείχνει ότι ο Π. αγαπά τα  παιχνίδια χωρίς να υπολογίζει τις επιπτώσεις τους στα αισθήματά των άλλων, σε συμβουλεύει να μην παίρνεις στα σοβαρά την τηλεφωνική σας σχέση  για τον απλούστατο λόγο ότι εκείνος απλά περνά ευχάριστα την ώρα του ενώ εσύ τον παίρνεις  στα σοβαρά.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα! Εγώ είμαι τα τελευταία χρόνια μόνη. Με ενδιαφέρει αυτός ο άνθρωπος αλλά προς το παρόν έχουμε μόνο μία τυπική γνωριμία. Αυτός έχει χωρίσει εδώ και λίγους μήνες από τον γάμο του και είναι αρκετά κλειστός. Πρόσφατα έμαθα του γνώρισαν μία επίσης χωρισμένη με παιδιά όπως κι εκείνος και δεν ξέρω πως εξελίσσεται αυτό. Θα ήθελα να μου πείτε, αν ενδιαφέρεται καθόλου για μένα, αν θα γίνει κάτι μεταξύ μας και αν μπορώ να ελπίζω σε κάποια σχέση στο μέλλον μαζί του. Ή έστω αν μπορώ να ελπίζω σε κάποια καινούρια γνωριμία με καλή έκβαση. Ευχαριστώ πολύ!

Το ψευδώνυμο μου: πεταλούδα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Πεταλούδα μου η κάρτα σου είναι η δύναμη, μην ψάχνεις άτομα με τέτοιες σοβαρές υποχρεώσεις όπως παιδιά και πρώην σύζυγοι, αν ήθελε εκείνος  να έλθει σε επαφή μαζί σου θα είχε έλθει. Μελλοντικά σε βλέπω χαρούμενη με μία νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει. 

ερωτική συναστρία

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Αγαπητή ομάδα θα ήθελα πολύ να σας ευχαριστήσω που πήρα την απάντηση μου. Με το άνθρωπο αυτόν μου είπατε ότι θα έχω μια μελλοντική συνάντηση μαζί του και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο επειδή τώρα έχουμε χωρίσει περίπου 3,5 μήνες. Αυτό που θέλω να ρωτήσω αν η συνάντηση μας θα εξελιχθεί με επανασύνδεση και αν θα γίνει σύντομα;;; Ξέρει ότι είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του αλλά εγώ δεν ξέρω τι νιώθει για μένα.. Νιώθει κάτι ερωτικό;;; σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά

Το ψευδώνυμο μου: Χίλια κομμάτια

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου η κάρτα σου σήμερα είναι η  ισορροπία δηλαδή  χρειάζεσαι υπομονή  όλα έχουν την ώρα τους. Το άτομο αυτό έχει αισθήματα για σένα  αλλά για δικούς του λόγους επιλέγει να το καθυστερεί. Πιστεύω όταν συναντηθείτε θα υπάρξουν εξηγήσεις εκ μέρος του. Τώρα η επανασύνδεση μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα, γνωρίζω πώς αισθάνεσαι  μα θα πρέπει να κάνεις υπομονή και πάνω από όλα ψυχραιμία.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Και οι δύο είμαστε παντρεμένοι είχαμε σχέση έλεγε ότι με θέλει πολύ μου είπε να σταματήσουμε γιατί κάτι άλλαξε και δεν ένιωθε το ίδιο μετά από λίγο καιρό είχαμε επικοινωνία πάλι και μου έλεγε ότι είναι μαζί μου και ότι με θέλει. Θέλω να μάθω αν πραγματικά με θέλει και αν έχει μέλλον αυτήν η σχέση γιατί τον θέλω πολύ και αν θα είμαστε μαζί…

Το ψευδώνυμο μου: Miss 000

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου για το άτομο που σε ενδιαφέρει η κάρτα είναι το τρία σπαθί θέλει μεγάλη   προσοχή γιατί μπορεί να σε πληγώσει εύκολα επειδή τον έχεις ερωτευτεί και εκείνος δεν επιθυμεί να χαλάσει  το σπίτι του ότι έρωτα και να αισθάνεται για σένα. Αν ήσασταν και οι δύο ελεύθεροι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά η έλξη μεταξύ σας είναι πραγματικά δυνατή όμως τώρα με τέτοια δέσμευση που υπάρχει στην ζωή σας  αυτό είναι πολύ δύσκολο. 

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

6. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας. Είμαι παντρεμένη 14 χρόνια με τον άντρα μου. Δεν είμαι ευτυχισμένη στο γάμο μου. Ο σύζυγος μου έχει πολλές ιδιοτροπίες σαν άνθρωπος. δεν σέβεται σχεδόν ποτέ τις επιθυμίες μου. Θέλω να χωρίσω αλλά δεν τα καταφέρνω. Άραγε θα χωρίσω ποτέ; θα γνωρίσω κάποιον να τον ερωτευτώ; ίσως τότε καταφέρω να χωρίσω. Πιστεύω επίσης ότι έχει ή είχε εξωσυζυγική σχέση. αλλά αδιαφορώ γι αυτό. θα χωρίσω λοιπόν, ποτε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το ψευδώνυμο μου: jim

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη. Είσαι λίγο μπερδεμένη, αν θέλεις πραγματικά να χωρίσεις με τον άντρα σου διόλου δεν χρειάζεται πρώτα να γνωρίσεις και να ερωτευτείς κάποιον άλλο, πάρε πρώτα την απόφαση , χώρισε και μετά με την σωστή ώρα και σειρά, σίγουρα θα βρεις κάποιον να ερωτευτείς και να συνεχίσεις την ζωούλα σου μαζί του. Ξεμπερδέψου πρώτα και όλα θα πάνε μία χαρά μια και η κάρτα σου ήταν η Ελπίδα.   

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles