1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γνωριστήκαμε στην δουλειά όταν εκείνος ήρθε ως υπάλληλος του άντρα μου. Τότε ήταν πρόσφατα χωρισμένος με δυο μικρά παιδιά. Η έλξη ήταν άμεση και αμοιβαία . Συνδεθήκαμε ερωτικά πολύ γρήγορα με δίκη του πρωτοβουλία. Μετά από ένα χρόνο άρχισε να αποφεύγει τις συναντήσεις μας και ανακάλυψα ότι έχει κάνει παράλληλα σχέση με κάποια επίσης χωρισμένη με δυο μικρά παιδιά (γεν. 08/10/1982). Νιώθω όμως ότι δεν έχουμε ακόμα τελειώσει. Εγώ είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του αλλά κι αυτός δεν δείχνει αδιάφορος αν και προσπαθεί να το κρύψει. Είναι ερωτευμένος με αυτή τη γυναίκα???? Έχει μέλλον μαζί της???? Με θέλει ???? Υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης????

Το ψευδώνυμο μου: In love with S
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη In love with S έντονα για εσένα. Προβληματισμένος δείχνει αρκετά με τον γάμο σου. Το εκκρεμές προβλέπει ότι δεν είναι ερωτευμένος με αυτή την γυναίκα. Σκέψεις τον βασανίζουν και θέλει να πάρει αποφάσεις για το τι θα  κρατήσει στην ζωή του. Στην σκέψη του υπάρχουν οι όμορφες στιγμές που ζήσατε, δώσε του χρόνο να σκεφθεί φίλη μου. Μην χαλάς την ενέργεια σου με αρνητικές σκέψεις γιατί έχετε πολλές πιθανότητες για επανασύνδεση. Προτείνω υπομονή αγαπημένη φίλη όλα θα πάνε καλά. 

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Αν θα βρεθεί κάποιος σωστός άνθρωπος για εμένα και ξεφύγω επιτέλους από την μοναξιά μου. Είμαι μόνη μου αρκετά χρόνια. Χώρισα μετά από 25 χρόνια γάμου. Προσπαθώ να βρω κάποιον και να προχωρήσω σε σχέση , μέχρι τώρα δεν τα κατάφερα θα ήθελα να μου πείτε αν τελικά καταφέρω να βρω ένα σύντροφο για να προχωρήσουμε μαζί και να περνάμε όμορφα.

Το ψευδώνυμο μου: Mkm
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Mkm λογικό είναι να έχεις ανασφάλειες και να νιώθεις έντονα την μοναξιά στην ζωή σου. Πρώτα από όλα θεράπευσε την πληγωμένη καρδιά σου. Μην κλείνεσαι στο εαυτό σου, προσπάθησε να απελευθερωθείς από τους φόβους σου. Οι κάρτες σου φίλη μου δείχνουν ότι το σύμπαν σου χρωστάει πολλά. Υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές να έρθει μια νέα σχέση στην ζωή σου, αρκεί εσύ να διαγράψεις ότι τοξικό σε χάλασε.  Μην αδικείς τον εαυτό σου και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε ανούσια πράγματα, αν αυτό το χειριστείς καλά θα έχεις ότι επιθυμείς.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ο Δ. μένει στο νησί από όπου κατάγομαι κ εγώ μένω Αθήνα. Τον ξέρω από όταν ήμουν μικρή. Πέρσι κ ενώ μου είπε ο άντρας μου να χωρίσουμε ξεκίνησε σιγά σιγά κάτι ανάμεσα μας κ όταν εγώ γύρισα Αθήνα εκείνος είπε πως σκέφτεται το χειμώνα να εργάζεται στην Αθήνα(έχει δική του επιχείρηση στο νησί κ δουλεύει περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες) κ να βρω σπίτι να νοικιάσει κοντά στο δικό μου κ αν δεν κάτσει το θέμα δουλειάς θέλει να έρχεται Αθηνά κάθε μήνα να με βλέπει κ αλλά τέτοια ωραία. Όταν ανέβηκε όμως τον Νοέμβριο εγώ έτρεχα με δικηγόρους κτλ κ δεν είχα κάποιον να μου κρατά τα δύο μου παιδιά οπότε δεν μπορέσαμε να βρεθούμε κ εκείνος εξαφανίστηκε παρόλα τα μνμ που του έστελνα.

Όταν τον Ιούνιο φέτος ήρθα στο νησί μου στείλε μνμ πρώτος Κ στην ουσία συνέχισε(έτσι νόμιζα) αυτό που είχαμε αφήσει στη μέση. Δυστυχώς όμως αυτός είχε αλλάξει.. ήταν πολύ ψυχρός απέναντι μου πολύ απόμακρος κ γενικά καμία σχέση με πέρσι. Επίσης μου εξήγησε πως ο λόγος που εξαφανίστηκε πέρσι ήταν γιατί τσαντίστηκε που εκείνος ανέβηκε για εμένα κ εγώ δεν βρήκα τρόπο να βρεθούμε. Όσο για φέτος θέλει λέει να το πάμε σιγά σιγά γιατί έχει πληγωθεί πολύ από προηγούμενες σχέσεις του Κ φοβάται μην ξαναπληγωθεί Το ερώτημα μου λοιπόν είναι αν τελικά γίνει κάτι σταθερό μεταξύ μας ή απλά περνά την ώρα του μαζί μου κ αν έχει συναισθήματα για εμένα όπως εγώ για εκείνον ;

Το ψευδώνυμο μου: Ζουζούνι
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό μου Ζουζούνι σου απαντώ φίλη μου μέσα από τον διαλογισμό που έκανα για εσένα. Ο Δημήτρης έχει συναισθήματα για εσένα, όμως φοβήθηκε γιατί ήθελε να είσαι πιο ξεκάθαρη μαζί του. Σε αυτή την περίοδο έχει επιλέξει να έχει μόνιμες σχέσεις στην ζωή του και θεωρεί ότι τότε τον απέρριψες. Μετάνιωσε πολύ γιατί σε πίστεψε ,τον πόνεσες. Προσπάθησε γλυκιά μου να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Αυτό επιθυμεί από εσένα, απάλαξέ τον από τους φόβους μπορείς γιατί τα συναισθήματα του για εσένα είναι ζωντανά. Μην φοβάσαι σκέψου σε παρακαλώ θετικά νιώσε την αίσθηση βαθιά μέσα σου ότι εσείς οι δυο θα είσαστε μαζί μεταβίβασε σε εκείνον νοερά  τα συναισθήματα σου και στείλε του θετικά μηνύματα αγάπης ότι εσείς οι δύο θα γίνετε ένα.

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι μαζί του ένα μισή χρόνο. Χωρίσαμε πολλές φορές και πάντα τα βρίσκουμε. Έχουμε χωρίσει εδώ και τέσσερις μήνες καθώς αντιμετωπίζει ένα επαγγελματικό/οικονομικό θέμα και υπάρχει απόσταση λόγω σπουδών. Αθήνα- Αγρίνιο. Λέει πως με βλέπει σοβαρά και θέλει οικογένεια αφενός και αφετέρου τον προβληματίζει το οικονομικό. Βρισκόμαστε ακόμη αν και έχουμε χωρίσει και μου λέει πως μ αγαπά. Ωστόσο η αδερφή του μου λέει πως ένας λόγος που δε είμαστε μαζί είναι γιατί με θεωρεί δεδομένη. Ποτέ δεν του χαλάω χάρες ενώ αυτός με παίζει. Θέλω πολύ να συνεχίζω να είμαι μαζί του. Θα ξανά είμαστε μαζί; Με βλέπει όντως σοβαρά για γάμο;

Το ψευδώνυμο μου: Joanna11
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, Η αδελφή του φοβάμαι πως έχει δίκιο. Δίνεις πολλά περισσότερα από όσα παίρνεις. Θα μπορούσες τουλάχιστον να προσπαθήσεις να δείξεις πως έχεις μία ζωή και χωρίς αυτόν και θα δοκιμάσεις να την ζήσεις . Άφησέ τον να πιστέψει ότι θέλει έτσι κι αλλιώς ότι έχεις μαζί του δεν σε ικανοποιεί και πιστεύω  πως τα αισθήματά σου για εκείνον υπάρχουν μόνο από πείσμα , επειδή  σε κρατά σαν αναπληρωματική στην ζωή του. Πίστεψε στον εαυτόν σου και πάτησε το ποδαράκι σου σταθερά στην γη. Αν τον ενδιαφέρεις σίγουρα θα σου το δείξει. Τώρα, το εκκρεμές σου απαντά όπως ξέρεις μονολεκτικά. Λέει λοιπόν ναι , που σημαίνει , δοκίμασε  την συμβουλή που πήρες χρησιμοποίησέ την ..

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε μαζί 28 χρόνια και παντρεμένοι 24. Πάντα ένιωθα καταπιεσμένη αλλά έκανα υποχωρήσεις ώστε να ζούμε μια σχετικά ήρεμη ζωή εμείς και το παιδί μας. Πριν ένα χρόνο εγώ έκανα μια εξωσυζυγική σχέση με έναν νεότερο άνδρα (γεν 21/01/1983) τον οποίο ερωτεύτηκα παρά πολύ και πληγώθηκα όταν ανακάλυψα ότι είχε κι άλλη παράλληλη σχέση και διακόψαμε. Ο γάμος μου για μένα έχει τελειώσει και θέλω να χωρίσω όμως με προβληματίζει το οικονομικό καθώς δεν εχω δίκη μου δουλειά. Θα μπορέσω να βρω δουλειά??? Θα χωρίσω ώστε να ζήσω πιο ήρεμα??? Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης με τον άλλο άνδρα με τον οποίο είμαι ακόμα ερωτευμένη ή έχει τελειώσει οριστικά????

Το ψευδώνυμο μου: Ξανθουλα

Καλή μου φίλη, η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός η ψυχή και το μυαλό μετράνε. Είναι απόλυτα φυσιολογικό  να προσπαθήσεις να  αναπληρώσεις με κάποιον άλλον άνθρωπο το κενό που άφησε ο σύζυγός σου. Μην προσπαθείς να δικαιολογηθείς, δεν το οφείλεις σε κανένα. Εάν ο γάμος σου έχει πραγματικά τελειώσει τότε δεν υπάρχει λόγος να υφίσταται ακόμα .Η κάρτα σου ταρώ το τρία μπαστούνι σου ζητά να κάνεις υπομονή για όλα όσα ρωτάς γιατί το σύμπαν θέλει να φέρει στο λιμάνι της καρδιάς σου όλα εκείνα που αγαπάς και χρειάζεσαι. Κάνε υπομονή , η αλλαγή προς το καλύτερο έρχεται.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles