Έβαλαν λόγια οι φίλοι του λόγο κάποιων κιλών που είχα και χωρίσαμε. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Αγαπημένο μου ταρωτω. Τον Νοέμβριο που μας πέρασε γνώρισα ένα παιδί βασικά ήταν εγγονός της κύριας οπού δούλευα από την πρώτη στιγμή υπήρξε μια έλξη από την δική μ πλευρά και αργότερα από την δική του. Ήμασταν μαζί 1 μήνα μετά για 7 μέρες αλλά δυστυχώς που έβαλαν λόγια οι φίλοι του λόγο κάποιων κιλών που είχα και χωρίσαμε. Μιλούσαμε για λίγο καιρό μετά αλλά επειδή δεν άντεχα σταμάτησα και από την δουλειά χαθήκαμε και ξαναμιλήσαμε πάλι για σχεδόν 2 μήνες και μετά ξανά χαθήκαμε λόγο ενός τσακωμού. Θέλω να μου πεις αν ξαναπροσπαθήσω να έρθω σε επαφή μαζί του θα έχουμε κάποια εξέλιξη υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον και σκέψη από την μεριά του? Επίσης αυτό που είχαμε τότε ήταν αληθινό ένιωσε κάτι για έμενα. Έχουμε πλέον 6 μήνες να μιλήσουμε.

Το ψευδώνυμο μου: Dark angel
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, η κάρτα σου, το τρία Σπαθί, μου  δίνει να καταλάβω  πόσο πολύ σε έχει πληγώσει η εξέλιξη  του δεσμού σου. Δυστυχώς κάποια άτομα είναι τόσο μα τόσο απελπιστικά  μικρόψυχα όσο οι φίλοι του, μα όσο κι αυτός που τους άκουσε. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά μου φαίνεται δύσκολο από την πλευρά του να αποφασίσει να ξαναβρεθείτε. Πιστεύω επίσης ότι κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο για τα αισθήματα και τις αντοχές σου, να ξαναζήσεις μία απ’ τα ίδια , αφού  το παίζει στην ζωή σου, σαν αποδημητικό. Τι προτείνω; Ψηλά το κεφάλι, δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι ίδιοι, ο κάθε ένας και η κάθε μία με την προσωπικότητά τους. Εσύ κοριτσάκι μου θα βρεις μια μέρα τον καλύτερο να μου το θυμηθείς.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας θα ήθελα να μάθω εάν θα έχω επανασύνδεση με το πρόσωπο αυτό. Η εξωσυζυγική σχέση μας ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2018 τότε δυστυχώς ήμουν παντρεμένος με άλλο πρόσωπο και εκείνη ελεύθερη. Έχουμε χωρίσει τον Αύγουστο του 2019. Είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί της και την αγαπώ πραγματικά και θέλω να ξανακάνουμε μια νέα αρχή στην σχέση μας. Ευχαριστώ πολύ

Το ψευδώνυμο μου: crazylm05
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλέ μου φίλε, η κάρτα σου, το επτά Κούπα, δεν διαφωνεί με τα αισθήματά σου, αμφιβάλλει όμως για το  αισθάνεται πια η κοπέλα, και αν ενδιαφέρεται ακόμα για το άτομό σου. Ίσως θα χρειαστεί να βάλεις μπρος , τα μεγάλα μέσα, όπως π.χ. να στείλεις δυο λουλούδια  ή κάποια γλυκά με μία ωραία καρτούλα του τύπου σε σκέπτομαι, μου λείπεις κι άλλα τέτοια. Αν θελήσει να σε ευχαριστήσει, θα σου δώσει την  ευκαιρία  να εκφράσεις την επιθυμία σου να την ξαναδείς. Τα υπόλοιπα ελπίζω να έρθουν μόνα τους . Καλή επιτυχία.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Αν έχω επικοινωνία ένα μήνυμα, ένα τηλέφωνο, ή συνάντηση με το πρόσωπο που με ενδιαφέρει. Αν ναι αν είναι γρήγορα; Νιώθω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου μέσα μου… Έχουμε χωρίσει. Πιστεύω ότι θα με ξανα ενοχλήσει. Η αγάπη όσα και εμπόδια να μπήκαν ανάμεσα μας θα ξεπεραστούν. Πόρνες υπάρχουν πολλές για να σου φέρουν τη πίκρα

Το ψευδώνυμο μου: Αστέρι
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Ευγενικό μου αστέρι, από ότι μπόρεσα να καταλάβω, ο καλός σου ξεμυαλίστηκε με κάποια άλλη. Όμως εσύ τον θέλεις πίσω, και περιμένεις υπομονετικά , την επιστροφή του. Καταλαβαίνω πόσο θα το ήθελες αλλά εκείνος, είναι ήδη αλλού, από ότι φαίνεται, δεν μοιάζει να σκέπτεται την όποια επιστροφή του. Φυσικά μπορείς να ελπίζεις στο καλύτερό, η ζωή καθημερινά μας φυλάει εκπλήξεις. Γιατί να μην κρατά κάτι και για σένα;

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι σε μια σχέση που έχει ξεφτίσει είμαστε 5 χρόνια μαζί. Ήμουν παντρεμένος με άλλη γυναικά και έχουμε και ένα γιο μαζί. Την πίκρανα πάρα πολύ εξαιτίας της σχέσης που προέκυψε. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο. Θέλω να επανορθώσω. Θέλω να μάθω από σας αν η σχέση που είμαι φτάνει στο τέλος της. Και αν θα μπορέσω να πλησιάσω την οικογένειά μου τη γυναίκα μου το παιδί μου

Το ψευδώνυμο μου: Αμυαλος
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητέ φίλε, με μπέρδεψες τόσο, όσο δεν φαντάζεσαι. Από την μία παραδέχεσαι την ξεφτισμένη σχέση, και απ’ την άλλη λαχταράς την γυναίκα σου, που δεν άντεξε την προδοσία σου. Η κάρτα σου το δύο Πεντάκτινο μου λέει πως είσαι αυτός ακριβώς που διάλεξες για ψευδώνυμο. Προσπάθησε με κάθε δυνατό τρόπο, να ξανά πλησιάσεις την γυναίκα σου, μήπως με αφορμή το παιδάκι σας καταφέρεις να τα ξαναβρείτε.  Διαφορετικά  θα κουβαλάς για  πάντα μαζί σου,  τις ενοχές, που με το δίκιο τους θα σε βασανίζουν.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα. Πρόσφατα χώρισα με το αγόρι μου εξαιτίας μιας παρεξήγησης. Τελικά τα ξαναβρήκαμε και δείχνει ενδιαφέρον. Είμαστε μαζί ένα μισή χρόνο ωστόσο πρόκειται για μια σχέση με χλμ απόσταση λόγω δικών μου εκκρεμοτήτων. Τον αγαπώ πολύ και πρώτη φορά νιώθω ότι δεν θέλω να είμαι πουθενά αλλού και παλεύω διαρκώς για εμάς. Και γι αυτόν είμαι μια από τις σοβαρότερες σχέσεις όπως λέει και κάνει σχέδια για εμάς. Με τρομάζει η απόσταση και αποφάσισα όσο κάθε σκ να έρχομαι να τον βλέπω για να καλύψω το κενό διότι αυτός δεν είναι εφικτό στη παρούσα φάση να το κάνει. Θα ήθελα να μάθω αν η σχέση αυτή έχει μέλλον. Αν κάνω καλά που επιμένω και επενδύω διότι πρώτη φορά νιώθω τόσο έντονα και το ένστικτο μου με οδηγεί εκεί, ότι αυτός είναι για μένα.

Το ψευδώνυμο μου: Billvι
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, Κατανοώ το πρόβλημα  που υπάρχει στην σχέση σου, λόγω αποστάσεως. Γνωρίζω επίσης, πως  αυτού του είδους  οι καταστάσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες  για να αντέξουν στον χρόνο. Μάτια που δεν βλέπονται, λέει η παροιμία . Τώρα για τα δικά σου μάτια, ίσως να υπάρχει ελπίδα, γιατί καλώς εχόντων των πραγμάτων δεν έχετε σκοπό να το τραβήξετε πολύ ακόμα , από ότι κατάλαβα αυτό το πήγαινε έλα, κάποια στιγμή θα τελειώσει φαντάζομαι, και εύχομαι να μείνετε μαζί, για πάντα, όπως άλλωστε σου λέει η διαίσθησή σου. Με πολύ αγάπη και μερικές σταγόνες τύχης μπορεί και να τα καταφέρετε.

Τι σημαινει τι ονομα σου