1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα, είχαμε σχέση ξεκίνησε τον Νοέμβριο πέθανε η μαμά μου τον Φεβρουάριο για τους δικούς του λόγους εξαφανίστηκε τα ξαναβρήκαμε το Πάσχα έφερε δικά του πράγματα και κάλα θα μέναμε μαζί μετά από ένα τσακωμό ξαναεξαφανιστηκε πάλι του επέστρεψα τα πράγματα του σήμερα είχαμε κάποια επικοινωνία όμως ερώτηση πρώτη επανασύνδεση θα υπάρξει ξανά? θα υπάρξει πάλι επικοινωνία? ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: Eldina
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Eldina και που θα υπάρξει επικοινωνία τι θα γίνει; Πόσο σε ενδιαφέρει να είσαι με έναν άνθρωπο που πηγαινοέρχεται ; που μπαίνει και βγαίνει όποτε του καπνίσει στην ζωή σου; Ματαιοπονείς καλή μου, αυτή η κατάσταση μόνο πόνο μπορεί να σου δώσει.  Προσπάθησε να σκεφτείς με λογική που προφανώς εκείνος δεν διαθέτει και δείξε του την έξοδο, αφού το σπίτι σου σίγουρα δεν είναι κέντρο διερχομένων ούτε ξενοδοχείο, καρδούλα σου είναι το σπίτι σου και δεν γίνεται να σου την κομματιάζει όποτε του έρχεται. Βάλε τελεία και προχώρησε.

μέντιουμ άρης

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Αγαπητό μου Ταρωτώ. Ο άντρας μου αυτή τη στιγμή δεν έχει δουλειά. Θα ήθελα να μάθω αν θα βρει κάτι σύντομα. Δεν θέλω να γυρίσει πίσω στην παλιά δουλειά του γιατί εκεί είχε “μπλέξει” συναισθηματικά με συνάδελφο του και τώρα πιστεύω ότι προσπαθεί να το ξεπεράσει. Όμως αν πάει νομίζω ότι θα έχουμε πισωγύρισμα. Περάσαμε πολύ δύσκολα για ένα μεγάλο διάστημα. Δεν θέλω να διακινδυνέψω την σχέση μας αλλά και πάλι καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι για αυτόν να μην έχει δουλειά. Πως βλέπεις εσύ τα πράγματα να εξελίσσονται ??

Το ψευδώνυμο μου: Υπομονή
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Υπομονή, κάρτα  σου το Πέντε Κούπα μιλάει για μία απελπισμένη  ζηλιαρούλα  που την απασχολούν  δύο σοβαρά προβλήματα. Καταλαβαίνω τον φόβο σου για την περιπέτειά του άντρα σου, αλλά  η δουλειά του είναι  πρόβλημα  μεγαλύτερης σημασίας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί  καινούρια εργασία, αν όμως χρειαστεί να επιστρέψει  στην παλιά, τότε θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη στον άνδρα σου και να μην τον τρελάνεις   με υποψίες. Δεν πιστεύω πώς θα κάνει δύο φορές το  ίδιο λάθος .Όπως κι εσύ λες περάσατε δύσκολα, γιατί να το ξανακάνει; Σκέψου λογικά και με αγάπη κι όλα θα πάνε καλά.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Μπορεί να είμαι μικρός στην ηλικία αλλά μου αρέσει η ενασχόληση με τον αποκρυφισμό. Ότι και να κάνω δεν μπορώ να κρύψω αυτή την επιθυμία μου για να ανακαλύψω την γνώση. Νιώθω απλά ότι θέλω να κάνω καλό. Να μπορώ να συμβουλεύω και να βοηθάω άλλους που έχουν ανάγκη στην απάντηση. Θα μπορούσε το εκκρεμές να μου απαντήσει αν όντως το έχω μέσα μου η απλά είναι μια σκέψη και θα περάσει. Να είστε καλά!

Το ψευδώνυμο μου: Nikolaos697
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητέ φίλε Nikolaos697, αν πράγματι διαθέτεις τέτοιο μεγάλο ταλέντο θα πρέπει να απευθυνθείς στους ειδικούς και εκείνοι θα σε στρέψουν   προς την σωστή κατεύθυνση. Για την ώρα μάθε πως το εκκρεμές σου απάντησε ναι.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας και από έμενα! Εδώ και αρκετά χρόνια είχα ένα κόλλημα με κάποιον με τον οποίο δεν προχώρησε η κατάσταση όπως θα ήθελα δεσμό και αυτά τα ωραία άπλα βρισκόμασταν σε ερωτικό επίπεδο. Τον ξεπέρασα μετά από καιρό και θα ήθελα να μάθω αν θα υπάρξει κάτι καινούργιο για έμενα και αν είναι εύκολο ποτέ περίπου; Σας ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: Αδράνεια
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Αδράνεια, δείξε υπομονή διώξε το άγχος και την ανυπομονησία σου και πολύ σύντομα θα δεις  την ζωή σου να αλλάζει προς το καλύτερο σίγουρα. Προσπάθησε όμως πρώτα να μάθεις να αγαπάς τον εαυτόν σου για να σε αγαπούν με την σειρά τους οι άλλοι,. και  κυρίως να σε σέβονται και να σε εκτιμούν. 

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχα μια σχέση με το συγκεκριμένο άτομο. Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια απομάκρυνση από μέρους του. Θα επανέλθει η επικοινωνία ανάμεσα μας? Υπάρχουν προοπτικές για αυτή τη σχέση . Μήπως έχει μεσολαβήσει κάποιο τρίτο πρόσωπο? Μήπως έχει μπει κάποια άλλη ανάμεσα μας; Έχει ακόμα συναισθήματα για μένα όπως μου είχε δείξει το ο καιρό;

Το ψευδώνυμο μου: Ομορφιά Μου
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Ομορφιά Μου, το πιθανότερο είναι να υπάρχει τρίτο πρόσωπο που ευθύνεται για την απομάκρυνσή του. Εάν επικοινωνείτε γιατί  δεν τον ρωτάς ευθέως; Τι προοπτικές να υπάρχουν όταν κόβεται χωρίς  αιτία η κάθε επαφή; Τα αισθήματά του, αν υπάρχουν, δεν θα έπρεπε να έχει έστω στείλει ένα μήνυμα; Άρα τι περιμένεις από  μία τέτοια συμπεριφορά, Δεν υπάρχει σαφέστερο μήνυμα από την παντελή έλλειψη μηνύματος. Τώρα ξέρεις τι να περιμένεις από αυτό το άτομο, απολύτως τίποτα.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles