1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να μάθω πως θα εξελιχθούν τα επαγγελματικά και οικονομικά μου… Έχω αρχίσει να κάνω κάτι επαγγελματικό άλλα εργάζομαι μονό για φήμη και δεν πληρώνομαι… Έτσι με ανησυχεί το πως θα ζήσω… Υπάρχει περίπτωση να βγει κάτι κάλο από αυτό που θα εξελιχθεί στο μέλλον και θα φέρει και οικονομική αποκατάσταση;

Το ψευδώνυμο μου: Αύρα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Αύρα, μην σταματήσεις να ψάχνεις και να ελπίζεις στο θετικό και στο καλύτερο. Προσπάθησε να βρεις έστω και μία εργασία προσωρινή  μέχρι να πας εκεί που  πραγματικά που σου αξίζει, και που πιστεύω πως θα συμβεί. Υπάρχει όντως κάτι στο μέλλον όχι πολύ μακριά που σε περιμένει. Κάνε υπομονή και μην σταματάς τις προσπάθειες.

μέντιουμ άρης

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Χίλια συγνώμη! σας ξανάστέλνω γιατί αργότερα είδα ότι δεν επιτρέπονται τα κεφάλαια. Θα ήθελα να μάθω αν με τον Κ. που είμαστε μαζί από 3/12/2017 θα επισημοποιηθεί η σχέση μας εφόσον λέει πως θέλει να κάνουμε οικογένεια. Παρόλα αυτά τον βλέπω διστακτικό. Και επίσης έχω έντονα την αίσθηση ότι μπορεί να φλερτάρει με άλλες και μέσω διαδικτύου και στη δουλειά η το γυμναστήριο. Παρολο που μου ορκίζεται ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση εγώ δεν μπορώ να ηρεμίσω. Κάτι μέσα μου λέει το αντίθετο. Με έχει κερατώσει ή άπλα είναι φοβίες και ανασφάλειες; Θα κάνει το επόμενο βήμα με πρόταση επισημοποίησης;

Το ψευδώνυμο μου: CASSIOPIA
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη CASSIOPIA, νομίζω ότι η φαντασία σου οργιάζει. Καταλαβαίνω πως είσαι ερωτευμένη αλλά απ’ αυτό συμπεραίνω ότι είσαι μία ζηλιαρόγατα που πρέπει να της ορκίζονται για τις υπερβολές της. Φυσικά και είναι διστακτικός γιατί με το παραμικρό του κάνεις την ζωή δύσκολη. Απλά έχεις μεγάλες φοβίες και ακόμα μεγαλύτερες ανασφάλειες. Η κάρτα σου το εννέα σπαθί μου το επιβεβαιώνει. Τι πρέπει να κάνεις  για να μην τον χάσεις; Σταμάτησε αμέσως τις γκρίνιες και τις ζήλιες γιατί κανένας άνδρας δεν τα αγαπά αυτά. Γίνε πάλι το γλυκό και χαριτωμένο κοριτσάκι που γνώρισε κι ερωτεύτηκε, και τότε θα συμβούν όμορφα πράγματα. Μέχρι τότε τα ξαναλέμε.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας θα ήθελα να μου πείτε για το πώς βλέπετε τα αισθηματικά μου! Αυτήν την περίοδο μετά από ένα χωρισμό νιώθω πολύ απογοητευμένη και άδεια!!! Έδωσα πάρα πολλά και δυστυχώς αυτό που έμεινε από όλη αυτήν την κατάσταση ήταν ότι νιώθω παγωμένη μέσα μου!Θα ήθελα να λοιπόν να μου πείτε εάν βλέπετε κάποια καινούρια σχέση εάν θα με ξεμπλοκάρει από όλη αυτήν την κατάσταση! 

Το ψευδώνυμο μου: Red rose
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Red rose, πριν από όλα θα πρέπει να μάθεις να συγχωρείς και να αγαπάς τον εαυτόν σου. Αν θέλεις να ξεμπλοκάρεις δεν πρέπει να  έχεις σχέση, δεν φταίει ο άλλος να πληρώσει τα δικά σου λάθη. Πρέπει πρώτα να γίνουν καλά οι πληγές της ψυχής σου και αυτό θα πρέπει να το κάνεις μόνη σου. Σκέψου συγχώρεσε και μετά ξεκίνα πάλι χωρίς μεγάλες προσδοκίες, με ανοιχτά μάτια και μυαλό. Το καλό θα σε περιμένει.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχω σχέση 18 μήνες με τον Πέτρο. Κάναμε σχέδια για να ζήσουμε μαζί να παντρευτούμε που τώρα από πλευράς του κάνει πίσω και δεν λέει τίποτα. Δεν σας κρύβω ότι τον αγαπάω πολύ αλλά αυτή του η συμπεριφορά με στενοχωρεί πολύ. Λέει ότι με αγαπάει άλλα μόνο λόγια. Τι να περιμένω από αυτήν την σχέση; Έχουμε βέβαια και οι δύο από ένα διαζύγιο στην πλάτη άλλα πως να το κάνουμε η ζωή συνεχίζεται.

Το ψευδώνυμο μου: ΖΥΓΙΝΑ Μ Π
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη ΖΥΓΙΝΑ Μ Π και βέβαια η ζωή συνεχίζεται αλλά μετά από ένα διαζύγιο γιατί θα πρέπει να κάνεις πάλι τα ίδια; Μπορείτε θαυμάσια να συ ζήσετε αρχικά και μετά βλέπετε. Θέλω να πω, αν σκοντάφτει στο θέμα του γάμου, υπάρχει λύση. Μείνετε μαζί αρχικά κι όταν σιγά σιγά το αποφασίσετε το κάνετε κι αυτό. Όταν υπάρχει αγάπη όλα γίνονται.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Δεν υπάρχει άτομο στην ζωή μου γιαυτό θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίσω κάποιο άτομο σύντομα αν η γνωριμιά καταλήξει σε δεσμό και τέλος αν υπάρξει γάμος με καλή πορεία ζωής στο μέλλον. Και αν μείνω για χρόνια σε αυτή την δουλειά που είμαι τώρα και αν θα υπάρξει άλλη δουλειά καλύτερη και αν πρέπει να την ακολουθήσω. Σας ευχαριστώ θα περιμένω με με αγωνιά την απάντηση σας.

Το ψευδώνυμο μου: Βάσια
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Βάσια, η κάρτα σου η Σελήνη δηλώνει πως οι αποφάσεις για το μέλλον σου ακόμα είναι στην αναμονή. Το σίγουρο όμως είναι πως ότι θα έλθει για σένα θα είναι όμορφο. Κάνε λοιπόν υπομονή λίγο ακόμα.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles