Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 04/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι 58 χρονών και διαζευγμένη…μετά από ένα άσχημο γάμο και μια πολύχρονη άσχημη σχέση εδώ και 3 χρόνια είμαι μόνη…κάθε φορά που γνωρίζω κάποιον κάτι γίνεται και πριν ξεκινησεί χαλάει ..ήθελα να ξέρω αν θα μείνω μόνη ή αν θα γνωρίσω κάποιον και γενικά πως θα είναι η ζωή μου απο εδώ και πέρα και στα επαγγελματικά μου και υγεία..

Το ψευδόνυμο μου: Λιονεςς

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Λιονεςς, έχεις περάσει άσχημες καταστάσεις και έχεις και τετράγωνα στον αστρολογικό σου χάρτη που υποδηλώνουν δυσκολίες και εμπόδια στα προσωπικά σου αλλά και στα οικονομικά σου. Μόνη σου δεν θα μείνεις, όμως νομίζω ότι θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο τις επιλογές σου. Προβλέπω αλλαγές στη ζωή σου, πιο θετικές θα έλεγα. Επίσης και ενδεχόμενο πρότασης για εργασία.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχαμε σχεση . Χωρίσαμε αυτός το ζήτησε . Δεν μαλώσαμε ποτε. Υπήρχε οικειότητα και αγαπη ρομαντική και έντονη. Συναντηθήκαμε τυχαία. Φώναξε το όνομα μου, μιλούσα με μια κοπέλα και δεν τον άκουσα. Μου το είπανε μετά. Τι νοιώθει για μ´ενα;  Θα έρθει πίσω σε μ´ενα ; Τι μπορω να κάνω για να έχουμε άλλη μια ευκαιρία μαζί ;

Το ψευδόνυμο μου: Μόνα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Μόνα, το ότι υπήρχε σεβασμός στο παρελθόν είναι θετικό. Σας βοηθάει αρκετά για να αρχίσετε να έχετε πάλι συναντήσεις και επικοινωνία. Είναι μόνος του αυτό το διάστημα και μπορείς να τον πλησιάσεις ελεύθερα. Σας δίνετε μια ευκαιρία να αναπτύξετε τα αισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλον. Άρχισε φιλικά και σιγά σιγά θα έρθουν και όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου.  

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Επιθυμώ να ενωθεί και πάλι η οικογένεια μου και αυτή τη φορά η σχέση μου με τον σύντροφο μου να είναι ουσιαστική και ερωτική όσο και ανεπανάληπτα σωστή για το παιδί μας και εμάς τους ίδιους !! Είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί και να κρατήσει δημιουργώντας και πάλι για τους τρεις μας πλαίσιο εμπιστοσύνης , ανθρωπιάς , αγάπης και χαράς;

Το ψευδόνυμο μου: Vain

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Vain, όταν έχει διαρραγεί μια κατάσταση πρέπει να υπάρχει δυνατή θέληση και από τις δύο πλευρές για να γίνει επικόλληση. Αν επιτευχθεί τότε είναι μαγικό. Σπάνια γίνετε, εκτός αν βάλεις εσύ ως αυτοθυσία τις δυνάμεις σου για δώσεις πνοή ζωής στην οικογένειά σου. Προβλέπω πολλές πιθανότητες επιτυχίας στο μέλλον.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ποιο θα είναι το μέλλον της σχέσης μας, αν υπάρχουν αληθινά αισθήματα από την μεριά του συντρόφου μου και αν θα καταλήξει σε γάμο. Θα κυλήσουν όλα καλά; Με αγαπάει η απλώς περνάει τον καιρό του μαζί μου, με θέλει όσο τον θέλω; Θα είναι μια υγιής και ισορροπημένη σχέση; Έχεις προοπτικές η σχέση αυτή; Η απόσταση θα μας ενώσει η θα καταλήξει σε ένα άδοξο τέλος; Υπάρχει χημεία μεταξύ μας στο σεξ;

Το ψευδόνυμο μου: Αμάζονα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Αμάζονα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς τόσο και θα σε παρακαλέσω να πιστέψεις στον εαυτόν σου. Η σχέση σας έχει πολλές δυνατότητες επιτυχίας, χρειάζεται όμως υπομονή και επιμονή. Την απόσταση καλό θα ήταν να την μειώσετε, δηλαδή να προσπαθήσετε κάποιες φορές να έρχεστε πιο κοντά. Έτσι θα ενδυναμωθούν τα αισθήματά σας.

ολοκληρωμένες προβλέψεις

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχαμε ενάμιση χρόνο σχέσης, τους τελευταίους 3 μήνες μου έλεγε ψέματα για ένα τρίτο πρόσωπο και το έμαθα 1 μήνα αφού χωρίσαμε οριστικά, τυχαία. Θέλω να μάθω τις επόμενες κινήσεις του, ως προς το μέρος μου. Τον μπλόκαρα από παντού. Χωρίσαμε τα χριστούγεννα με δική μου πρωτοβουλια και δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα από τότε.

Το ψευδόνυμο μου: DioneHingins

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή DioneHingins, πιστεύω ότι είναι μία περαστική σχέση, που όμως θα φέρει αναταραχή και στο μέλλον. Και αυτό γιατί εσύ δεν ξεπερνάς τις αντιφάσεις και πόσο μάλλον την απιστία. Θα υπάρξει χωρισμός του αγαπημένου σου με αυτή τη γυναίκα αλλά δεν θα μπορέσεις να διαχειριστείς την κατάσταση. Αν μπορέσεις να του δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία θα είστε μαζί. 

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles