1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Επικοινωνώ με ένα άτομο μέσω messenger. Συναντηθήκαμε μια φορά ενώ ο ίδιος επέμενε πολύ τώρα διστάζει να προχωρήσει έστω σε μια φιλική συνάντηση. Τι θα γίνει Μ αυτή τη σχέση. Σημειώστε ότι είναι παντρεμένος άλλα εγώ ήθελα αλλά μια παρέα όχι να μπω στο γάμο τ που μου φαίνεται ότι δεν πάει καλά…Θα υπάρξει συνέχεια της γνωριμίας;

Το ψευδώνυμο μου: ΜΥΡΤΩ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Μυρτώ, η κάρτα σου το Πέντε Μπαστούνι, δηλώνει πώς η συνάντηση που κάνατε δεν τον ενθουσίασε για δικούς του λόγους και τώρα όπως καταλαβαίνεις εξαφανίζεται. Δεν πειράζει  εκείνος έχασε. Ευτυχώς για να κάνεις παρέα μπορείς να βρεις  πολλούς ακόμα, γι’ αυτό λοιπόν μην στενοχωριέσαι. όπου να είναι  έρχεται ο επόμενος.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ήμασταν μαζί 7 χρόνια και έχουμε χωρίσει από το Νοέμβριο χώρισε να έχουμε καθόλου επαφή. Με είδε κάποια στιγμή με άλλον ζήλεψε και άρχισε μα ρωτάει για μένα με ποιον είμαι. Έκανε και αυτός εφήμερες σχέσεις. Έχω προσπάθησα μα προχωρήσω αλλά μου λείπει πολύ και δεν με γεμίζει κανείς άλλος. Μου έστειλε χρόνια πολλά στα γενέθλια μου και ανταπόδωσα και εγώ στα δικά του. Από εκεί και πέρα χάθηκε πάλι… θα είμαστε μαζί γιατί ξέρω ότι με αγαπάει και του λείπω..

Το ψευδώνυμο μου: Ρια1972
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Βασούλα, σε χώρισε, ενδιαφέρθηκε πάλι για σένα όταν ζήλεψε όπως γράφεις, σου έστειλε τις ευχές του και χάθηκε ξανά. Κατά τα άλλα ξέρεις ότι σ αγαπάει και του λείπεις. Τότε δεν έχεις παρά να περιμένεις την επόμενη φορά που θα συναντηθείτε τυχαία να σου ξαναδείξει την αγάπη του κλπ. Όχι δυστυχώς φίλη μου δεν είναι αγάπη αυτή. Απλά βασανίζεσαι μάταια από μία ανάμνηση και χάνεις άδικα τον πολύτιμο χρόνο σου. Κλείσε αυτήν την παρένθεση και  κοίταξε στα μάτια την αλήθεια. Η ζωή σου σε περιμένει, το ίδιο Και η καλή σου τύχη. Ξέχνα το παρελθόν και εμπιστεύσου την.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα υπάρξει κάποια επικοινωνία ξανά μεταξύ μας; Αν ναι…πότε;;; Έχει θυμό ακόμα; Θα μιλήσουμε ξανά;Θα υπάρξει επιστροφή; Με σκέφτεται; Με αγαπάει; Θα υπάρξει μέλλον μεταξύ μας; Υπάρχει άλλη γυναίκα στην ζωή του;Την αγαπάει;Υπάρχει μέλλον μαζί της;Θέλω να επικοινωνήσω μαζί του αλλά φοβάμαι την απόρριψη; Τι να κάνω;;; 

Το ψευδώνυμο μου: Ντέμη 68
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, έχεις πιο πολλές ερωτήσεις από όσες μπορώ να σου απαντήσω και η εξιστόρησή σου… ανύπαρκτη. Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με τους συνεργάτες μας τηλεφωνικά για να πάρεις τις απαντήσεις σου.

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με απασχολεί πολύ το γεγονός αν θα κάνω μια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μια σοβαρή σχέση. Περνάω δύσκολα και δεν έχω την ευχέρεια να βγαίνω να είμαι κοινωνική και να γνωρίζω κόσμο. Θα έρθει κάτι εξ ουρανού? ή άδικα περιμένω ένα θαύμα!?Και αν βλέπετε κάτι πότε θα γίνει , πως τι άνθρωπο θα βρω και πως θα τον βρω? Θα αξίζει η περίπτωση

Το ψευδώνυμο μου: ΝΟΥΛΑ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Νούλα, μόνη σου το λες, εξ ουρανού είναι αδύνατον να συμβεί κάτι τέτοιο. Άρα κάτι θα πρέπει να κάνεις. Δοκίμασε να μπεις σε κάποια κοινωνική ομάδα, σε ένα γυμναστήριο, κάπου τέλος πάντων όπου μπορεί να κάνεις κάποια γνωριμία, μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο αλλά δεν το θεωρώ ακατόρθωτο, κάτι πάντως θα πρέπει,  να κάνεις, διαφορετικά θα περάσεις μια ζωή με παράπονο. Δυστυχώς θαύματα, δεν υπάρχουν. Εμείς κάνουμε τα θαύματα. Ξεκίνα λοιπόν κάποιος εκεί έξω σε περιμένει.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Εγώ είμαι παντρεμένη σε έναν γάμο που ουσιαστικά για εμένα έχει τελειώσει. Εκείνος ήταν χωρισμένος όταν γνωριστήκαμε στον επαγγελματικό χώρο πριν από 1,5 χρόνο. Η έλξη ήταν άμεση και από τις δύο πλευρές. Συνδεθήκαμε πολύ γρήγορα και το ερωτικό μας στοιχείο ήταν πράγματι πολύ έντονο. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχει και άλλη σχέση (Ελένη 08/10/1982) την οποία έχει αρχίσει και να δημοσιοποιεί. Με αυτή ήταν φίλοι για πολύ καιρό και μου είχε πει ότι δεν του άρεσε σαν γυναίκα. Τον θέλω στην ζωή μου και νιώθω ότι και αυτός ακόμα νιώθει πράγματα για εμένα. Υπάρχει περίπτωση για επανασύνδεση??? Με την άλλη είναι κάτι σοβαρό?? Έχουν μέλλον μαζί ή είναι κάτι επιπόλαιο????

Το ψευδώνυμο μου: ΣΚΟΡΠΙΝΑ Μ

Αγαπητή μου φίλη Σκορπίνα Μ, η κάρτα σου το δύο  Μπαστούνι, σου λέει πώς το άτομο που σε ενδιαφέρει θέλει να φέρει στην καθημερινότητά του ισορροπία. Δηλαδή θέλει κάτι εντελώς δικό του όχι κλεμμένο από κάποιον άλλο. Είναι όμως και φανερό πως του αρέσει και η φίλη του. Μπορεί απλά να θέλει μια αλλαγή. Το θέμα είναι πως αυτήν την στιγμή δεν θέλει την συντροφιά σου, κάτι πού εσύ πρέπει δυστυχώς να σεβαστείς, διαφορετικά θα βρεθείς  σε άβολη θέση. Μπορεί και να επιστρέψει. Στην συνέχεια θα φανούν αυτά. Για την ώρα μείνε στην αναμονή και την ελπίδα.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles