1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γνωριστήκαμε το 17 μέσα σε επαγγελματικό χώρο. Υπήρξε κ από τις 2 πλευρές έντονη χημεία…σαν να γνωριζόμασταν από πάρα πολύ παλιά… υπήρξε έντονο φλερτ άλλα μετά από παρέμβαση τρίτων δεν προχώρησε. Θέλω να μάθω εάν θα υπάρξει επικοινωνία από εκείνον, συνάντηση κ πως θα πάνε τα πράγματα. Θα έχω τηλεφώνημα από εκείνον?

Το ψευδώνυμο μου: Αγρια θαλασσα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Αγρια θαλασσα η κάρτα σου Ταρώ το δύο πεντάκτινο  μιλάει για προβληματισμό αυτού του ατόμου και στην φυσική του αναποφασιστικότητα. Αναρωτιέμαι αν πραγματικά σε ενδιαφέρει μήπως θα μπορούσες να επικοινωνήσεις  εσύ μαζί του. Αφού έκανε πίσω μετά από παρέμβαση τρίτων, ίσως θα ήταν ευκολότερο να έπαιρνες την  πρωτοβουλία εσύ. Βέβαια  πιθανόν να δοκιμάσει κι εκείνος, αλλά πότε;;Μου φαίνεται λίγο ανώριμος  και μπορεί να χρειάζεται όντως ένα διακριτικό σπρώξιμο από σένα. Εσύ αποφασίζεις..

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Όταν μου πρωτομίλησε αισθάνθηκα ότι συναντώ έναν φίλο απ τα παλιά, κάποιον που ήδη γνώριζα και είχα άνεση. Το ίδιο κι εκείνος. Όλα ήταν πάντα πολύ εύκολα και φυσικά πλάι του. Πιστεύαμε ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Εγώ είχα παιδιά από τον προηγούμενο γάμο όταν με γνώρισε, δεν το αποδέχτηκε ποτέ. Μείναμε μαζί για κάποιο διάστημα. Τελικά με άφησε για να βρει κάποια χωρίς υποχρεώσεις να κάνει τη δικη του οικογένεια. Δεν ξέρω τι νιώθει πια, άλλα πιστεύω ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου, αυτής η κάποιος προηγούμενης. Θέλω να συναντηθούμε ξανά σ αυτή τη ζωή και να είμαστε μαζί.

Το ψευδώνυμο μου: Georg
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Georg, Καταλαβαίνω πόσο πληγωμένη θα αισθάνεσαι και πόση αμηχανία θα έχει υπάρξει με το παιδάκι σου. Το αποτέλεσμα  ήταν καταστροφικό για τις ζωές και των δύο σας. Τώρα όμως θα πρέπει να μαζέψεις τα κομμάτια σου ακριβώς γιατί υπάρχει ένα ανθρωπάκι που μεγαλώνει δίπλα σου και έχει τεράστιες ανάγκες. Αυτό το ευθυνόφοβο άτομο που γκρέμισε τα όνειρά σου μην το σκέπτεσαι πιά .Από την αρχή φάνηκε πώς δεν  ενδιαφερόταν να γίνετε οικογένεια. Ήθελε να έχει κάτι όλο δικό του και τελικά το απέκτησε εις βάρος  σου. Προσπάθησε να τον ξεπεράσεις και ακόμα καλύτερα να τον ξεχάσεις. Η συμπεριφορά του δεν σου άξιζε.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας! Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις που παίρνω από σας. Είμαι στην πιο περίεργη φάση της ζωής μου. Θα μπορούσα να πω ότι είμαι ευχαριστημένη από την ζωή μου, είμαι πολύ κάλα επαγγελματικά, έχω τους δικούς μου, τους φίλους μου, τα φλερτ μου. Παρ’ όλα αυτά δυσκολεύομαι στο κομμάτι των σχέσεων. Υπάρχει ένας άνθρωπος στην ζωή μου χρόνια που από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι κάτι θα γίνονταν ανάμεσα μας κ αυτός το ίδιο, μου είπε αργότερα. Δυνητικά θα είχαμε την τέλεια σχέση διότι έχουμε δοκιμαστεί ανά τα χρόνια αλλά ποτέ δεν είχαμε. Δεν ξέρω αν υπάρχει προοπτική πια με αυτόν τον άνθρωπο και δυστυχώς δεν νιώθω αισιόδοξη ότι θα βρω κάποιον άλλον άνθρωπο να με συγκινήσει. Θα ήθελα να μάθω τι βλέπετε κι εσείς. Υπάρχει προοπτική με αυτόν τον άνθρωπο; Βλέπετε να έρχεται κάποιος άνθρωπος που θα με συγκινήσει; Σας ευχαριστώ πολύ!

Το ψευδώνυμο μου: Ρεβέκκα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Ρεβέκκα, Λίγο μπερδεμένα μου τα περιγράφεις, δεν καταλαβαίνω απλά σε συγκίνησε η είχατε κάποια σχέση; Όπως και να έχει το πράγμα η αποτυχία έγραψε με σκούρα γράμματα αυτό όνειρο που είχες κάνει. Αν υπήρχε προοπτική με αυτό το άτομο ήδη κάτι θα έπρεπε να έχει προκύψει. Άρα πρέπει να το πάρεις απόφαση και να πάψεις να περιμένεις τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Στο μέλλον σίγουρα κάποιος θα τραβήξει την προσοχή σου και αυτή την  φορά ελπίζω να είναι ο σωστός και να σε συγκινήσει όσο κανένας άλλος.

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Σας είχα ξαναρωτήσει για ένα πρόσωπο που είχε φέρει τον κόσμο μου άνω κάτω…μου είχατε πει ότι υπάρχουν αισθήματα από πλευράς του κ ότι θα επανερχόταν αλλά έχουν περάσει 7 μήνες και δεν έχει εμφανιστεί. Το αντίθετο, είναι σαν να ήθελε να χαθεί από τη ζωή μου δια παντός. Μου λείπει πολύ. Τι να κάνω για να τον κάνω να επιστρέψει?χωρίς αυτόν δε ζω!ξέρω ότι με θέλει. Τι τον εμποδίζει απ’ το να εκδηλωθεί???

Το ψευδώνυμο μου: Κριαρίνα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Κριαρίνα Πολύ δύσκολο μου φαίνεται να ξαναφανεί το άτομο που σε ενδιαφέρει. Σίγουρα υπήρξε ένας ενθουσιασμός και από τις δύο πλευρές μα για κάποιον λόγο όπως ήλθε, έφυγε. Αν κρατάς την ζωή σου σε αναμονή, θα πρέπει να αρχίσεις να κοιτάζεις και μπροστά όχι μόνο πίσω. Στο κοντινό σου μέλλον εμφανίζεται νέο πρόσωπο πού θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και εσύ το δικό του. Εκεί τα πράγματα θα είναι πιο ομαλά και δείχνει πώς θα υπάρξει μέλλον..

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα. Δε με ενδιαφέρει κάποιος συγκεκριμένα. Είμαι μόνη μου αρκετό καιρό, εκτός από πολύ σύντομες γνωριμίες που λήγουν, θα ήθελα να μου πείτε…. Θα έχω επιτέλους αμοιβαίο ενδιαφέρον που θα οδηγήσει σε σχέση; Θα με ερωτευτεί κάποιος αληθινά; Θα ερωτευτώ; Θα καταλήξει σε όμορφη σχέση που δε θα διαρκέσει εφήμερα; Δε θα ήθελα ως απάντηση να μου λένε ότι είμαι νέα ακόμη και να κάνω υπομονή, γιατί είμαι συνειδητοποιημένη και είμαι καλά με τον εαυτό μου, δε θέλω άλλο τη μοναξιά και δεν πάει με την ηλικία. Ευχαριστώ!

Το ψευδώνυμο μου: Liontaraki

Καλή μου φίλη Liontaraki, καταλαβαίνω το άγχος σου αλλά αυτά τα πράγματα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις. Γι’ αυτό μείνε ήρεμη όχι σε αναμονή αλλά ζώντας με τον καλύτερο τρόπο την ζωή σου .Η αγάπη μια μέρα θα κτυπήσει την πόρτα σου θέλεις δεν θέλεις. Μέχρι τότε όμως βγες στον κόσμο διασκέδασε φάε και πιες γλέντησε όπως μπορείς και κάποια στιγμή θα βρεθεί μπροστά σου το άτομο που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου. Μέχρι τότε τα ξαναλέμε..

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles