1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχω μια σχέση με κάποιον άντρα αρκετό καιρό και έχω αισθανθεί έλξη για ένα πρόσωπο που έχει συγγένεια με το άτομο που διατηρώ σχέση, το ζητούμενο είναι ότι θα έρθω σε επαφή μαζί του μέσω της σχέσης μου για επαγγελματικό λόγο βέβαια αλλά θα ήθελα να μάθω αν αυτή η έλξη είναι αμοιβαία και αν θα υπάρξει κάτι ερωτικό ανάμεσα μας!

Το ψευδώνυμο μου: maraleta
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου maraleta, η κάρτα σου το Επτά Σπαθί σας προειδοποιεί να προσέξεις πολύ γιατί η ιστορία σας  εγκυμονεί κίνδυνους που ίσως να μην έχετε υπολογίσει. Ελπίζω να έχετε καταλάβει ότι μπαίνετε σε μία ας την πούμε ιδιαίτερη φάση που χρειάζεστε ιδιαίτερη προσοχή  αν δεν επιθυμείτε να  καταστρέψετε αυτό που ήδη έχετε σας συμβουλεύω μεταφράζοντας την κάρτα σας να είστε πολύ διακριτική και ιδιαιτέρως. προσεκτική .  

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ο γάμος μου με απασχολεί. Ο άντρας μου με αγαπάει η έχει και κάποια άλλη στο μυαλό του; Βασικά είχε μια επικοινωνία με την πρώην του. Και συναντήθηκαν μια φορά πριν τρεις μήνες. Έχει κολλήσει το μυαλό μου εκεί ενώ με διαβεβαιώνει ότι δε συμβαίνει τίποτα με αυτήν. Απλά δεν μπορώ να τον πιστέψω και υποφέρω πολύ. Πιστεύω ότι την σκέφτεται αφού ξέρω ότι είναι το απωθημένο του και ότι κάποια στιγμή θα ξανά βρεθούν. Ευτυχώς αυτή λείπει σε άλλη χώρα και τρέμω στην ιδέα ότι όταν έρθει θα συναντηθούν και δε θα το πάρω χαμπάρι

Το ψευδώνυμο μου: Μπελά
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Μπελά, η κάρτα σου η εγκράτεια σε συμβουλεύει  να ξεκολλήσεις από αυτήν την παράλογη ζήλια. Ο άντρας σου σε αγαπά και τίποτα δεν θα το αλλάξει αυτό, παρά μόνο μία κακή ή εριστική και ζηλιάρικη συμπεριφορά που μπορεί να του βγάλεις και που σε διαβεβαιώ πως είναι εντελώς αδικαιολόγητη. Μάζεψε την φαντασία και τα νευράκια σου πριν βλάψεις εσύ και όχι εκείνος τον γάμο σας.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι 59 χρόνων και διαζευγμένη από γάμο εδώ και 15 χρόνια και μια μακροχρόνια σχέση που διήρκεσε περίπου 12 χρόνια. Εδώ και 3 χρόνια είμαι μονή. Συνάντησα άλλους άντρες άλλα δεν προχωρά παρακάτω κάτι που με παραξενεύει και ήθελα να δω αν θα υπάρξει κάποιος άλλος στη ζωή μου και αν θα μείνει διπλά μου.

Το ψευδώνυμο μου: Χαρά13
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου Χαρά 13, Δύσκολή η ζωή σου καταλαβαίνω, μα το καλύτερο μας περιμένει πάντοτε εκεί που δεν το περιμένουμε εμείς. Κάνε υπομονή γιατί κάτι υπάρχει για σένα στο μέλλον, που θα σου χαρίσει την χαρά που περιμένεις. Πίστεψε στο καλό και σύντομα θα  το βρεις μπροστά σου. 

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχουμε μια παράξενη σχέση… ξέρω ότι με αγαπάει και με σέβεται, είμαι κάτι ξεχωριστό στην ζωή του αλλά σαν γυναίκα με έχει αδειάσει γιατί δεν μου δίνει μια συναισθηματική και ερωτική ευκαιρία. Και πάει και μπλέκεται με κάτι άσχετες, ενώ είμαι μπροστά του… απλά αρνείται να με δει. Τι αισθάνεται τελικά για μένα και τι δεν μου λέει και το κρύβει;

Το ψευδώνυμο μου: Medea
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Medea, Η κάρτα σου το Οκτώ Κούπα σε συμβουλεύει να γυρίσεις την πλάτη στην αρνητική κατάσταση που βιώνεις, πριν  καταρρεύσεις ολοκληρωτικά. Το συγκεκριμένο άτομο δεν δείχνει να αισθάνεται όπως εσύ. Αντίθετα φαίνεται να χειρίζεται την αδυναμία σου, την οποία σαφώς γνωρίζει με εξαιρετικά ιδιοτελή τρόπο. Φυσικά προσπαθεί να σου δείχνει σεβασμό αγάπη αλλά όχι την αγάπη και τον έρωτα που εσύ επιθυμείς. Δεν υπάρχεις στα ερωτικά του ενδιαφέροντα. Όταν το καταλάβεις ελπίζω να λάβεις τα μέτρα σου και να παραμερίσεις από την ζωή σου ότι σε κάνει δυστυχισμένη.   

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

ΕΙΧΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ(2011-2015),ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ,ΜΕ ΕΔΕΙΡΕ ΠΡΩΤΟΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΑ Κ ΓΩ.ΠΗΓΕ ΣΕ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ Λ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΗ ΜΗΝΥΣΗ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΠΡΩΤΟΣ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2018 ΜΠΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΥΤΕ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ 8/11/2018,ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΗΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ,ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΤΑΝ 5/3/2019 ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ,ΕΦΑΓΕ ΠΡΟΣΤΗΜΟ Κ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ 15/11/2019.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΜΕΑ Κ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ Μ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΙΣΕΙ.ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ,ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

Το ψευδώνυμο μου: ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ1982
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλε μου ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ1982 παρόλο που δεν απαντάμε στα γραμμένα με κεφαλαία, βρίσκουμε πολύ σοβαρή την υπόθεσή σου για να την προσπεράσουμε. Για να πάρεις την σωστή συμβουλή, δηλαδή αυτήν που πραγματικά έχεις ανάγκη, χρειάζεται να πάρεις μία έγκυρη πρόβλεψη από τους συνεργάτες του Ταρωτώ ώστε να είσαι σωστά προετοιμασμένος. Τηλεφώνησέ μας λοιπόν.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles