Είχαμε σχέση παράνομη αλλά μοιραία. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Κάποτε είχαμε σχέση. Παράνομη, αλλά μοιραία. Γνωριστήκαμε κάτω από πολύ απρόσμενες συνθήκες. Τον ερωτεύτηκα αμέσως, το ίδιο κ εκείνος. Όμως, ήξερα πως θα κρατήσει λίγο. Ήξερα πως θα πονέσω. Τον αγάπησα κ όταν έμαθα ότι παντρεύτηκε, πικράθηκα. Μετά από λίγο χώρισε, αφού πρώτα του ξεκαθάρισα πως με μας τέλος. Όμως κ πάλι δειλός! Δεν με διεκδίκησε ποτέ κ ας έλεγε ότι μ αγάπησε. Άραγε, με αγάπησε, όντως;Κ έρχομαι να ρωτήσω εγώ τώρα, μετά από 5 χρόνια που δεν τον έχω ξεχάσει, που έχουμε να βρεθούμε αρκετό καιρό. Με σκέφτεται ακόμη; Του έχω λείψει; Θέλει να με ξαναδεί; Αν σκέφτεται να επικοινωνήσει μαζί μου;;;

Το ψευδώνυμο μου: Castle
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη, καταλαβαίνω  τι περνάς, πόσο έχεις πληγωθεί.  Δυστυχώς μόνο τα άτομα που αγαπάμε, μπορούν και μας πονάνε τόσο πολύ. Όμως καλή μου, γνώριζες εκ των προτέρων σε τι περιπέτεια θα μπλεκόσουν, και σαφώς από ότι μου γράφεις  το περίμενες να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Αν αυτό το άτομο σε αγάπησε ποτέ, αν δεν σε έχει ξεχάσει, αν του έχεις λείψει, φαντάζεσαι πως δεν θα επικοινωνούσε;; Άρα  και άλλα πέντε χρόνια να περιμένεις, η κάρτα σου, των Εραστών ανάποδα, λέει πως θα είναι μία εντελώς  μάταιη αναμονή. Η ιστορία αυτή πήρε τον αναμενόμενο δρόμο της, και τώρα εσύ πρέπει να προσπαθήσεις να ξεχάσεις. Άνοιξε λοιπόν  παράθυρο και άφησε την ζωή να σου χαρίσει έναν άνθρωπο που θα γράψει στην καρδιά του το όνομά σου..

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Η σχέση μας έχει σκαμπανεβάσματα εδώ κ 8 χρόνια μήπως τελειώνει η θα οδηγηθούμε κάπου? Οι ευκαιρίες συνεχόμενες από μένα δε βλέπω όμως να εκτιμάται αυτό κ έχω μπει σε δίλημμα αξίζει, ή όλα γίνονται για το τίποτα . Αντοχές μηδέν πρέπει να αποφασίσω. Εξηγήστε μου λοιπόν που βρίσκομαι μοιάζω σαν χαμένη Ατλαντίδα! Ποιο μονοπάτι να διαβώ

Το ψευδώνυμο μου: Zygaki
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, Η κάρτα σου το δύο Σπαθί  προσδιορίζει  την ανωριμότητα και την αναποφασιστικότητα  του συγκεκριμένου ατόμου, το οποίο δεν εμφανίζει καμία διάθεση να πάρει την παραμικρή απόφαση, για το τι θα έπρεπε να κάνετε μαζί. Χαμένα χρόνια, χαμένη υπομονή, εξαντλημένες  αντοχές, όλα στο κενό μια σχέση στα βράχια. Πόση φιλοσοφία χρειάζεται για να πάρεις την σωστή απόφαση; Πιστεύω χαμένη μου Ατλαντίδα  πως όσο το συντομότερο γυρίσεις απ’ την Ανταρκτική, τόσο πιο εύκολα θα ξαναρχίσει την ζωή σου δίχως περιττά βαρίδια.  Ελπίζω να   σου απάντησα με σαφήνεια.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα! Γνωριζόμαστε εδώ και 3 χρόνια ήταν προϊστάμενος μου σε μια δουλειά, από την πρώτη στιγμή υπήρξε ένα δέσιμο και μια καλή επικοινωνία. Μέσα στην δουλειά διαφωνούσαμε συχνά, κάποια στιγμή μέσα από ένα πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί ήρθαμε ακόμα πιο κοντά και από τότε βρισκόμαστε περιστασιακά ανά διαστήματα. Έχοντας ξεκαθαρίσει τι θέλουμε. Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε ήταν λίγο περίεργος και ενώ πριν μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο τώρα τον παίρνω και δεν το σηκώνει. Τι έχει γίνει;

Το ψευδώνυμο μου: Black lady
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, Η κάρτα σου το οκτώ Κούπα, σου απαντά ξεκάθαρα ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει έχει πια άλλα ενδιαφέροντα και θεωρεί, πώς δεν υπάρχει λόγος για εξηγήσεις.  Αφού έτσι κι αλλιώς  αυτό που είχατε, δεν είχε δεσμεύσεις αυτού του είδους. Στην ζωή μας ξεκινάμε κάποιες επιπόλαιες καταστάσεις, πιστεύοντας πως ότι και να συμβεί, δεν θα μας αγγίξει.  Βλέπεις όμως τώρα, πως δεν είναι καθόλου έτσι, και καταλαβαίνεις  πώς εκείνη την ανεμελιά ήρθε η ώρα να την εξοφλήσεις δυστυχώς. Με ρωτάς τι έχει γίνει, δεν περνά τίποτα από το μυαλό σου; Μα αφού το γνωρίζεις το άτομο, ξέρεις πως του αρέσουν οι περιπέτειες. Άρα μην ψάχνεις άλλο, κοίταξε την δουλειά σου και προχώρησε την ζωή σου πάρα κάτω. 

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Μετά από μακροχρόνια κι ευτυχισμένη σχέση και συγκατοίκηση , κι ενώ όλα έδειχναν να οδηγούν σε γάμο ένιωσε πίεση και ζήτησε χρόνο και απόσταση. Θα ήθελα να μάθω αν θα υπάρξει επανασύνδεση. Ο άνθρωπος αυτός είναι ιδιαίτερα κλειστός , εσωστρεφής χαρακτήρας και εγωιστής και την προηγούμενη περίοδο αντιμετώπισε αρκετά οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα.

Το ψευδώνυμο μου: Star
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, Το άτομο που σε ενδιαφέρει, δεν έχει μόνο τα ελαττώματα που αναφέρεις. Η κάρτα σου ,ο Βαλές Σπαθί, εντοπίζει μεγάλη ευθυνοφοβία  αναποφασιστικότητα, είναι σαφώς   ανώριμος, με μία μεγάλη δόση επιπολαιότητας. Όσο  αισθανόταν δίχως υποχρεώσεις όλα ήταν καλά. Μόλις έφθασε η στιγμή της ουσιαστικής δέσμευσης, το έβαλε σαν παιδάκι στα πόδια. Τώρα λοιπόν μόλις καθόρισε σε εσένα τα όριά του, τα οποία όπως καταλαβαίνεις δεν αντέχουν ένα γάμο με τίποτα. Αν λοιπόν τον αγαπάς  τόσο, ώστε να ξεχάσεις το όνειρό σου, μίλησέ του και διαβεβαίωσέ τον πως δεν ζητάς τίποτα από εκείνον, εκτός απ’ την αγάπη του. Το πιθανότερο είναι να επιστρέψει  στην αγκαλιά σου. Δεν είμαι όμως σίγουρη πως του αξίζει τέτοια θυσία..

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Mε τον Χ. είχαμε σχέση 10 χρόνια, τα 2 τελευταία έφυγε Αγγλία να εργαστεί να μαζέψει χρήματα για να παντρευτούμε. Eδώ ήταν πολύ δύσκολα. Kατά την διάρκεια αυτών των 2 χρόνων ερχόταν Ελλάδα. Τελευταία φορά ήρθε στα γενέθλια μου φέτος. Ξαφνικά πριν 2 μήνες χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι απομακρύνθηκε. Αραίωσε την επικοινωνία. Καταλάβαινα ότι ήταν πολύ δύσκολα κ έκανα υπομονή. Εδώ και ένα μήνα όμως έκοψε εντελώς. Δεν μιλάμε καθόλου, τον πήρα εγώ αλλά δεν το σήκωσε κ ποτέ δεν πήρε πίσω. Είναι σαν να είναι ένας άλλος άνθρωπος δεν τον αναγνωρίζω. Δεν περνούσε μέρα που να μην μιλούσαμε, με πρόσεχε πολύ με είχε πάνω από όλους και όλα και ξαφνικά όλα χάθηκαν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Του ζήτησα να γυρίσει πίσω γτ εκει δν τα πάει καλά με το ζόρι επιβιώνει κ αρνήθηκε. Πείτε μ θα γυρίσει πίσω? Η άπλα το άφησε να τελειώσει έτσι με την σιωπή του? Θα είμαστε μαζί?σας ευχαριστώ!

Το ψευδώνυμο μου: girl30
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, Τα σήματα που σου στέλνει δεν είναι και τόσο αισιόδοξα δυστυχώς. Η αλλαγή του, πρέπει να έχει να κάνει με κάποια νέα γνωριμία, εκεί που βρίσκεται.  Του έχουν ανοιχτεί νέοι ορίζοντες, και η σχέσεις εξ αποστάσεως, συνήθως κάπως έτσι τελειώνουν. Σίγουρα η διαίσθησή σου, θα σου το λέει κάθε λεπτό που τον σκέπτεσαι. Φυσικά πάντα υπάρχει η ευεργεσία της αμφιβολίας, μα φοβάμαι πως εκείνος έχει προχωρήσει με κάτι καινούριο, κι εσύ το έχεις ήδη καταλάβει. Ίσως  με την σειρά σου, θα πρέπει να αρχίσεις να  ψάχνεις, για  κάτι νέο που θα σου χαρίσει καινούρια ενδιαφέροντα στην ζωή σου..

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles