Αυτός εγωιστής και αντιδραστικός και εγώ πεισματάρα και ζηλιάρα. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ |Ήμασταν φίλοι αρχικά με ένα παιδί και μετά εξελίχθηκε σε κάτι ερωτικό αλλά συμφωνήσαμε να το κρατήσουμε σε κάτι χαλαρό. Περνάγαμε ευχάριστα την ώρα μας μαζί κράτησε περίπου 9 μήνες ώσπου ξαφνικά αποφάσισε να το διαλύσουμε. Οι λόγοι είναι αδιευκρίνιστοι θα ‘θελα να μάθω τον πραγματικό λόγο κι αν όντως υπήρξαν κάποια συναισθήματα. Να σημειωθεί επίσης ότι μέναμε από απόσταση και δεν ήταν εφικτό να βρισκόμασταν συχνά.

Το ψευδώνυμο μου: Πεταλούδα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη, η κάρτα σου το επτά Σπαθί, μιλάει για οριστική απομάκρυνση του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Ίσως να έχει βρεθεί κάποιο καινούριο ερωτικό ενδιαφέρον που να του τράβηξε την προσοχή, με αποτέλεσμα την διάλυση της δικής σας κατάστασής. Το αποτέλεσμα όμως, ακόμα και αν υπήρχαν αισθήματα, από την πλευρά του, δεν αλλάζει. Ας πούμε επίσης πώς ευθύνεται αρκετά , η απόσταση και η δυσκολία των συναντήσεών σας. Το ρεζουμέ της ιστορίας είναι ότι το καλύτερο για σένα  θα είναι, μια καλή προσπάθεια να το αφήσεις πίσω σου, μην χάνεις άδικα τον πολύτιμο χρόνο σου.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με την Ελένη ήμασταν φίλοι που μετά εξελίχθηκε σε σχέση. Είμαστε και οι δύο χωρισμένοι και έχουμε από δύο μικρά παιδιά ο καθένας. Αυτή τη στιγμή δείχνει να με καταλαβαίνει και να μην ζητάει τίποτα παραπάνω από το να περνάμε καλά όπως κι εγώ. Εγώ πριν από την σχέση αυτή είχα σχέση με μια παντρεμένη μεγαλύτερη γυναίκα(6/11/1971) η οποία μου άρεσε πάρα πολύ και αυτή με αγάπησε πολύ και νιώθω ότι δεν με έχει ακόμα ξεπεράσει. Υπάρχει περίπτωση να είμαι πάλι μαζί της έστω και σαν εραστές? Με την Ε. τι προβλέπεται; Γιατί εγώ δεν μπορώ να προσφέρω και πολλά.

Το ψευδώνυμο μου: ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλε μου, Αναρωτιέμαι αν οι  γονείς σου, σου είχαν ποτέ χαλάσει χατίρι. Διαφορετικά αδυνατώ να εξηγήσω την πολυπλοκότητα των ερωτικών σου επιλογών και τον αριθμό τους. Η κάρτα σου το τέσσερα κούπα,  μεταφράζεται  σε σοβαρή, και επώδυνη για τους άλλους, αναποφασιστικότητα. Η κάρτα αυτή δεν σου προσφέρει διέξοδο, ούτε σου δίνει αποτέλεσμα. Απλά διαπιστώνει την έλλειψη αληθινού συναισθήματος για οποιοδήποτε άλλο πλάσμα, εκτός από τον εαυτόν σου. Επιθυμείς απλά και ξεκάθαρα να περνάς καλά, χωρίς υποχρεώσεις  αγάπες και λουλούδια. Δεν έχεις λοιπόν παρά να επιλέξεις εκείνη που σε ικανοποιεί περισσότερο από την άλλη. Όταν αποφασίσεις, το βάζεις σε εφαρμογή.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Στην αρχή ήμασταν φίλοι ώσπου προέκυψε κάτι ερωτικό μεταξύ μας και αποφασίσαμε να το κρατήσουμε σε κάτι χαλαρό δηλαδή ελεύθερη σχέση λόγω απόστασης και πολλών υποχρεώσεων όπως εκείνος έλεγε. Οι ώρες μας κυλούσαν ευχάριστα αν και δεν βρισκόμασταν τόσο συχνά και η συμπεριφορά του απέναντι μου ήταν άψογη, άκρως ευγενική. Μια μέρα ξαφνικά αποφάσισε να το διαλύσουμε έπειτα από δικιά μου πίεση να μου το πει ευθέως χωρίς να μου διευκρινίσει τον λόγο, διότι εφάρμοζε απλά την τακτική της “εξαφάνισης”. Να σημειωθεί ότι κράτησε σχεδόν μισό χρόνο. Θα επιστρέψει, υπήρξαν κάποια συναισθήματα; Η αλήθεια είναι ότι με τρώει λίγο ο εγωισμός και υπήρξαν μικρές σκηνές ζήλιας.

Το ψευδώνυμο μου: Μινόρε
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, η κάρτα σου, το δέκα Μπαστούνι. Μας εξηγεί, αρκετά σαφώς πως η μικρή σου όπως εσύ περιγράφεις, ζήλια, ήταν η αιτία πού εκείνος αποφάσισε να διαλύσει αυτήν την ας πούμε ελεύθερη σχέση. Γράφω ας πούμε, γιατί καταλαβαίνω πως για σένα μόνο ελεύθερη δεν ήταν. Σε αυτού του είδους τις καταστάσεις οι εραστές, απολαμβάνουν λίγες ώρες μαζί και επιστρέφουν στην όποια ζωή τους χωρίς κανένα συναισθηματισμό και όλα καλά. Το γνώριζες, το είχες αποδεχτεί. Γιατί προσπάθησες να αλλάξεις τα δεδομένα; Τώρα εκεί που έφθασε η κατάσταση, δεν έχει πολλές πιθανότητες βελτίωσης , ούτε επανασύνδεσης. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία…

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας με τον Δ. είχαμε σχέση στο σχολειό όχι ολοκληρωμένη πλατωνική. Με είχε παρατήσει αυτός τότε και πέρασα δύσκολα πολύ. Κάποια στιγμή έμαθα ότι παντρεύτηκε. Έκανα και εγώ οικογένεια άλλα δε τον ξέχασα ποτέ. Τελικά χώρισα και αποφάσισα να συναντήσω τον Δ. Έτσι και έγινε βρεθήκαμε και μιλήσαμε αλλά έπαθα και ένιωσα πολύ περίεργα γύρισα χρόνια πίσω ταράχτηκα τον σκεφτόμουν όλη μέρα σαν να ήμουν ένα μικρό τρελό κοριτσάκι. Ένιωσα ότι και αυτός το ίδιο έπαθε και μου είπε ότι θέλει οπωσδήποτε να ξαναβρεθούμε όσο θα έμενα Ελλάδα γιατί μένω Γερμανία και είχα έρθει για λίγες μέρες. Με αυτά που μου είπε ήταν σαν κι αυτός να μη με είχε ξεπεράσει ποτέ. Δυστυχώς όμως η γυναίκα είδε κάποια μηνύματα και δεν συναντηθήκαμε λογικά ήταν συνεχεία μαζί του. Θέλω να τον ξαναδώ αυτός όμως θέλει; Με σκέφτεται καθόλου υπάρχει περίπτωση να με πάρει ένα τηλέφωνο να μου στείλει ένα μήνυμα; Ή μήπως τελικά είναι ερωτευμένος ακόμα με τη γυναίκα του και όλα όσα μου είπε ήταν ψέματα. Ευχαριστώ .

Το ψευδώνυμο μου: Antzy
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, η κάρτα σου, το  πέντε Πεντάκτινο, δείχνει μεγάλη συναισθηματική φτώχια, από την πλευρά του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει. Επίσης όμως βλέπω πως κι εσύ ονειροβατείς, προσπαθώντας να ξανανιώσεις λίγη γεύση από το παρελθόν σου. Άσχημο δεν είναι, να αναπολούμε τα παλιά, ολέθριο όμως είναι, να θέλουμε να τα ξαναζήσουμε στο σήμερα. Οι υποχρεώσεις είναι πια διαφορετικές, έχουν δημιουργηθεί οικογένειες, υπάρχει μία νέα σειρά στην ζωή μας. Το ανακάτεμα της στάχτης μόνο βήχα, και  πόνο στα μάτια μπορεί να φέρει, μπορεί και δάκρυα. Το κυνήγι του ανεμόμυλου δεν θα σε οδηγήσει πουθενά, παρά μόνο στην απογοήτευση. Άσε το παρελθόν με τις αναμνήσεις του , κάτω από το μαξιλάρι σου , και  βάλε από πάνω το παρών και ότι έχει να σου προσφέρει.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε μαζί από 11/2/2017 μοιραζόμαστε την ίδια στέγη νομίζω ότι με έχει απατήσει δεν το έχει παραδεχτεί ποτέ μου δείχνει ότι θέλει να είμαστε μαζί μου λέει συνεχώς ότι με αγαπάει και ότι θέλει να παντρευτούμε να τον εμπιστευτώ και να προχωρήσω στον γάμο μαζί του θα είναι πιστός από εδώ και πέρα; Δεν θέλω να ξανά πληγωθώ.

Το ψευδώνυμο μου: Νιονιος
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, ο εγωισμός δεν χωράει σε μία σχέση που θεωρητικά  έχει μέλλον. Πιστεύω επίσης  πως βάζεις αρκετή ζήλια στην συνταγή σου που εάν δεν την μαζέψεις, κινδυνεύεις να χάσεις το παιχνίδι του πληγωμένου εγωισμού. Τι ακριβώς λέει το νομίζω; Νομίζω πως με έχει απατήσει; Διαισθάνομαι πόσο ακριβά θα έχει πληρώσει ο άνθρωπος, αυτό το νομίζω. Αν και λέω αν, αποφασιστεί γάμος, σε συμβουλεύω να πάψεις επειγόντως να νομίζεις και να ασχοληθείς αποκλειστικά, με την αγάπη που θα  έχεις να μοιραστείς μαζί του. Πίστεψέ με τίποτε άλλο δεν έχει σημασία..

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles