Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 18/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας γνωριζόμαστε από παιδιά και κάναμε και πολύ παρέα. Κάτι πήγε να γίνει μεταξύ μας τους αλλά τελικά δεν έγινε. Μετά χαθήκαμε για πάρα πολλά χρόνια. Τον συνάντησα πριν 3μηνες περίπου και αμέσως αρχίσαμε να βλεπόμαστε δεν μένουμε στην ίδια πόλη αλλά τον βλέπω κάθε Σαββατοκύριακο. Και τις άλλες μέρες μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο. Αυτός έχει μια σχέση τώρα 2 χρόνια και θα ήθελα να μάθω τι θα γίνει με εμάς. Τον βλέπω ότι ενδιαφέρεται πάρα πολύ για μένα και μου το δείχνει κιόλας. Αλλά θα ήθελα να ξέρω αν χωρίσει με την κοπέλα την άλλη για να είμαστε μαζί.

Το ψευδώνυμο μου: Μ.Τ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Υπάρχει ενδεχόμενο χωρισμού του με την κοπέλα του με τη διαφορά ότι θα γίνει αν αποκαλυφθεί η σχέση που έχετε. Αλλιώς δεν βλέπω να αλλάζει κάτι στη παρούσα κατάσταση που βιώνετε. Ζήσε το σήμερα και μην αγχώνεσαι συνέχεια για το τι πρόκειται να συμβεί. Σε αυτή τη μορφή σχέσης μην περιμένεις θεαματικές αλλαγές. 

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας…είμαι χωρισμένη. τον τελευταίο χρόνο μπήκε ο Γιάννης στην ζωή μου. μου άλλαξε όλη την καθημερινότητα. Κι νιώθω πολύ ερωτευμένη μετά από πολλά πολλά χρόνια. με μπερδεύει όμως, η στάση του κι τα όσα μου λέει είναι πάντα μπερδεμένα. Θα ήθελα να ξέρω τι σκέφτεται για εμένα κι αν αυτή η σχέση θα έχει μέλλον…ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: Λίζα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν είναι μπερδεμένος ακριβώς απλά, δεν θέλει να δεσμευτεί. Υπάρχει και κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν που δεν έχει ξεπεράσει, και αυτό τον βάζει σε φάσεις σύγκρισης με τις γυναίκες που συναντάει στο παρόν. Χρειάζεται ειδικό χειρισμό ώστε να νιώσει ότι δεν τον καταπιέζεις και θα αλλάξουν στο μέλλον οι καταστάσεις προς το καλύτερο.  

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας ο Δημήτρης μου είναι ότι καλύτερο έχει έρθει στην ζωή μου τον αγαπώ και τον σέβομαι πάρα πολύ αλλά αυτήν την στιγμή είναι λίγο απόμακρος φυσικά είναι σε έναν γάμο θα ήθελα να μου πείτε τι θα πρέπει να περιμένω εγώ σαν Κων/να και ποια θα είναι η συνεχεία αυτής της σχέσης και αν αυτός ο γάμος του θα έχει κάποιο χωρισμό.

Το ψευδώνυμο μου: αγάπη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν υπάρχει περίπτωση χωρισμού με την οικογένειά του. Ενδιαφέρετε για σένα, έχει συναισθήματα, αλλά μην περιμένεις να χωρίσει. Θα σε πλησιάσει στο κοντινό μέλλον. Δεν  βλέπω να χωρίζετε αλλά θα σε ταλαιπωρήσει γιατί έχει τύψεις προς τη γυναίκα του και θα παρουσιάζει κυκλοθυμικές καταστάσεις.  

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Όταν ήμουν φοιτήτρια πριν 20 χρόνια περίπου είχα γνωρίσει τον Δημήτρη,  ήμασταν 5,5 χρόνια μαζί, μεγάλος έρωτας, χωρίσαμε λόγω απόστασης δεν ήθελε να κάνουμε οικογένεια τόσο νωρίς ήμασταν μικροί, αργότερα γνώρισα τον άντρα μου κ παντρεύτηκα το ίδιο κ αυτός αν κ άργησε να παντρευτεί 11 χρόνια μετά αφού χωρίσαμε, τον αναζήτησα κ τον βρήκα μέσω fb έχουμε ανταλλάξει μηνύματα χωρίς κανένα πονηρό σκοπό, θέλω να μάθω αν με σκέφτεται κ αν εξακολουθεί να έχει συναισθήματα για εμένα κ αν εντέλει με αγάπησε; κ επίσης αν είναι ευτυχισμένος με την γυναίκα του;

Το ψευδώνυμο μου: Απωθημένο

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Θα μπορούσατε να έχετε δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον φίλο σου από το παρελθόν. Θα ήταν μία καλή επιλογή αλλά αφορά το παρελθόν. Το μόνο που είναι δυνατόν να φτιάξετε στο τώρα είναι μια πολύ καλή φιλία. Συναισθήματα έχει, όχι όμως ερωτικής φύσεως. Ακόμα και αν είχατε ερωτική επαφή δεν θα κράταγε πολύ, θα απομακρυνόταν τελείως κάποια στιγμή.

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Η σχέση μας μετράει 2 χρόνια συνέχεια λέει ότι θα χωρίσει από την άλλη σχέση που διατηρεί θα ήθελα πάντως κάποια στιγμή να είμαστε μαζί. περνάω πολύ όμορφα κ υπέροχα μαζί του όπως δεν περνάω με άλλον. θα είμαστε ποτέ μαζί; πάντως όπως νιώθω μαζί του είναι κάτι το υπέροχο. όπως μιλάει κ συμπεριφέρεται είναι για εμένα γιατρικό

Το ψευδώνυμο μου: ΝΣ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν φαίνεται αυτό που σου λέει ότι το κάνει. Θα συνεχίσει τον δεσμό του, απλά έχουν συχνά διαφωνίες μεταξύ τους. Μαζί σου πάλι ηρεμεί όπως και εσύ με αυτόν. Συνέχισε την σχέση σου όσο είστε καλά και μπορείτε να μοιράζεστε όμορφες στιγμές. 

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles