Είμαι σε μια σχέση χωρίς ενδιαφέρον. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Είμαι σε μια σχέση χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον. Έχει μέλλον ή πρέπει να δώσω ένα τέλος. Βλεπόμαστε αραιά και που. Υπάρχει και ένας άλλος άνδρας που δείχνει ενδιαφέρον για μένα αλλά εγώ φοβάμαι να προχωρήσω. Με αγχώνει αυτό το γεγονός γιατί είμαι μόνη. Τα παιδιά μου έχουν παντρευτεί, έχω αποκτήσει εγγόνια. Αν μπορεί να συντηρηθεί αυτή η σχέση παρακαλώ πέστε μου.

Το ψευδώνυμο μου: Ανεράδα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, Ίσως να είναι καλύτερα να τελειώσεις την σχέση  που πια δεν σε ικανοποιεί παρά να βασανίζεσαι μαζί του για τόσο μικρή ανταμοιβή. Ο άλλος που ενδιαφέρεται για σένα μου μοιάζει αρκετά καλύτερος, πιστεύω πως ίσως να αξίζει να ασχοληθείς μαζί του. Άλλωστε αν δεν ασχοληθείς λίγο μαζί του δεν θα καταλάβεις το ποιόν του. Πιστεύω ότι η σχέση μαζί του θα σου χαρίσει όμορφες στιγμές με προοπτική μεγάλης διάρκειας..

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ψάχνω δουλειά .. Θα με πάρουν στην δουλειά που πήγα για ίντερβιου σήμερα και μου είπαν θα με καλέσουν κ για 2ο ίντερβιου. Για να μου κάνει ίντερβιου κ κάποιο άλλο άτομο αυτό μου είπε ο κύριος που ήταν σήμερα στο γραφείο . Θα με ειδοποιήσουν και για το 2ο ίντερβιου;; η Όχι επείγον απαντήστε μου αν όχι θα βρώ κάποια άλλη δουλειά

Το ψευδώνυμο μου: Μαριλιααα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου ,Η κάρτα σου το έξη πεντάκτινο, σου δίνει  κουράγιο να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου σίγουρα στο τέλος θα επιτύχεις τον σκοπό σου. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτόν σου, και να ελπίζεις πάντα στο καλύτερο. Αν δεν σε καλέσουν σε αυτό το  ραντεβού ,θα σε καλέσουν σε άλλο. Κράτησε το ηθικό σου ψηλά και μην απογοητεύεσαι τόσο εύκολα. Σε αυτούς που περιμένουν έρχονται τα καλύτερα..

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

έχουμε χωρισει εδω και 4 μήνες , ξαφνικα και με ενταση , επειτα απο δικης πρωτοβουλια ειχαμε επικοινωνια και αλλα τωρα ξανα διεκοπει , μια έτσι μια αλλιως , θελω να μαθω αν έχει αισθηματα ακόμη για μενα και αν υπάρχει περίπτωση για επασύνδεση στο άμεσο μελλον απο δικης της πρωτοβουλια . ειμαι λιγο μπερδεμενη και εχω παρει αποσταση

Το ψευδώνυμο μου: gorgo-river
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, Τα αισθήματα  από την πλευρά της είναι θετικά μα  διακρίνω μία  μεγάλη επιφύλαξη και αρκετό φόβο  απόρριψης ίσως;;Το πιθανότερο είναι να χρειάζεται τον χρόνο της, και επίσης την συνειδητοποίηση τής κατάστασης μεταξύ σας. Προτείνω να το υπομείνεις για λίγο .Η υπομονή ξέρεις είναι μεγάλο προσόν. Άφησέ την να πάρει τις αποφάσεις της, και μετά  πες κι εσύ με την σειρά σου πόσο ένιωθες πληγωμένη όλο αυτόν τον καιρό, και  πιστεύω πως θα πάτε καλά..

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχαμε δεσμό για πριν 2 χρόνια για 2,5 χρονια περιπου και χωρίζοντας έφυγε για γερμάνια οπού εκεί ξαναφτιάξε τη ζωή του όμως τον Μάιο που μας πέρασε επέστρεψε και ξαναβρεθήκαμε με την προοπτική να πάει όπως πάει όμως το σύμπαν αποφάσισε να μας τα δυσκολέψει εμφανίζοντας ασθένεια σοβαρή με παρουσία μερικής αμνησίας, παίρνοντας εξιτήριο από το νοσοκομείο αποφάσισε πως θέλει να μείνουμε φίλοι και επανακτώντας πλήρως τη μνήμη του η απόφαση του ήταν αυτή…έτσι απομακρύνθηκα γιατί έχω αισθήματα απέναντι του και δεν ήθελα να μαι μονό φίλη… ξέρω πως άδικα ευελπιστώ όμως υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης;…αν και δεν νομίζω οτι αυτή τη φορά θα πετύχαινε.

Το ψευδώνυμο μου: Popai
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη, πόσο λυπηρή η ιστορία σου. Το άτομο που σε ενδιαφέρει, με το μεγάλο πρόβλημα της υγείας του, μου δείχνει πως το τελευταίο που νοιάζεται αυτή την στιγμή είναι το αισθηματικό του. Καταλαβαίνω το πόσο σημαντικό  είναι για σένα το να παραμείνει στη ζωή σου, μα όπως και να το κοιτάξω, δεν βλέπω να πραγματοποιείται η επαναφορά που ονειρεύεσαι. Αυτές οι καταστάσεις δυστυχώς  το μόνο που μπορούν να σου δώσουν, είναι απογοήτευση και πίκρα. Φυσικά γίνονται και θαύματα.  Έτσι κι αλλιώς το σύμπαν αποφασίζει. Εύχομαι Η απόφαση αυτή να είναι  θετική για σένα και για το καλό σου,

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ήμασταν μαζί ένα μισή χρόνο κ χωριά κοντά στους πέντε θα ήθελα ν μάθω αν θα είμαστε ξανά μαζί κ ποτέ η αν τελείωσαν όλα. επίσης θέλω ν Μ πεις γ ποιο λόγο χωρίσαμε κ αν τα βρούμε ξανά τι είδους επανασύνδεση θα είναι αυτή θα έχει καλά αποτελέσματα η θα είναι ένας κύκλος από τα ίδια που μας φέρανε εκει ευχαριστώ πολύ γ το χρόνο σ

Το ψευδώνυμο μου: Σοφακι19
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, Ο λόγος που χωρίσατε ήταν η φυσική  φθορά που μπορούν να προκαλέσουν κάποιοι μήνες χωριστά , γιατί αφήνουν κενά που άλλα άτομα μοιραία συμπληρώνουν, Μία σχέση για να ζήσει έχει ανάγκη και απ’ τους δύο. Ένας μονός στην αναμονή , πάντοτε είναι ευάλωτος  και εκτεθειμένος σε πολλά πράγματα, όπως π.χ. νέες γνωριμίες, καινούριες συντροφιές φρέσκες ιδέες . Όλα μαζί σχηματίζουν την σταδιακή και σιγά σιγά την τελική απομάκρυνση  τού ενός  τουλάχιστον. Δεν υπάρχει για την ώρα τουλάχιστον, στον ορίζοντα μία πιθανή επανασύνδεση. Ίσως αργότερα, ίσως ..

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles