Ρώτα το Ταρωτώ: Είχαμε σχέση τώρα είμαστε φίλες | Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Σκέφτομαι έντονα συνάδελφο μου! Εγώ είμαι 38 και αυτός 28! Μου δείχνει κι αυτός πολλές φορές ότι υπάρχει ενδιαφέρον και με φλερτάρει αλλά όχι κάθε φορά, έχει επιδιώξει να βρεθούμε για ποτό οι δυο μας, περάσαμε πολύ καλά αλλά δεν έκανε καμία παραπάνω κίνηση. Γενικά με απασχολεί αν και αυτός με σκέφτεται, αν θα κάνει κάποια κίνηση και αν θα έχουμε το οποιοδήποτε μέλλον μαζί;

Το ψευδώνυμο μου: Κριάρι

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Κριάρι μέσα από την ενόραση διακρίνω ότι μέσα από αυτή την επαφή η καθημερινότητα σου έγινε καλύτερη. Το πρόσωπο που σου αρέσει έχει ενδιαφέρων για εσένα  αλλά υπάρχουν και πολύ δισταγμοί για να σε πλησιάσει περισσότερο. Τελικά, πώς θα είναι καλύτερο να προοδεύσετε μεταξύ σας; Όλα αυτά πρέπει να μελετηθούν  με υπομονή. Σε αυτή την περίοδο έντονα τον απασχολούν τα επαγγελματικά του και δίνει την μεγαλύτερη βαρύτητα εκεί. Η δουλειά παίζει σημαντικό ρόλο για την ψυχολογία του, την αυτοπεποίθησή του και μάλλον μετά από λίγο καιρό δεν θα του αρέσει να είσαι από πάνω. Όπως όμως όλα δείχνουν μια νέα γνωριμία που θα προκύψει εκτός εργασία σας σας βγάζει από το αδιέξοδο που βρίσκεστε. 

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Μιλάμε από αρχές Δεκεμβρίου. έχουμε βρεθεί κάποιες φορές. Η επικοινωνία μας είναι καθημερινή και καθόλα τη διάρκεια της ημέρας. Φαίνεται καλό παιδί. Αλλά όταν είπαμε για σχέση μου είπε ότι δεν θέλει να βάλει ταμπέλα σε αυτό που έχουμε και να το αφήσουμε χαλαρά. Κάποιες φορές είναι λίγο απόμακρος άλλες πάλι πολύ κοντά μου. τι θα γίνει; Αξίζει να μείνω;

Το ψευδώνυμο μου: Ταξιδιάρα ψυχή

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Ταξιδιάρα ψυχή  όπως βλέπω μέσα από τις κάρτες αυτό που έχει ξεκινήσει μεταξύ σας θα φέρει ζεστασιά στην σχέση σας. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος με πλούσια συναισθήματα που μερικές φορές δεν θέλει να τα εκδηλώσει. Κράτησε την ψυχραιμία σου και απόφυγε σε αυτή την περίοδο να τον πιέσεις γιατί φοβάται. Μόνος του θα θέλει να αναθεωρήσει την αισθηματική του ζωή για αυτό δείχνει απόμακρος. Δώσε του χρόνο και θα έρθει η ώρα για να ζήσετε υπέροχες στιγμές. Φρόντισε μόνο τα συναισθήματα σου με την πάροδο του χρόνου να μην παγώσουν αφήστε την ερωτική σας ζωή να κυλήσει ομαλά. Αξίζει να μείνεις. 

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Είχαμε σχέση για ενάμιση χρόνο. Χωρίσαμε με έναν απότομο χωρισμό. Ξαναγύρισε πίσω να τα βρούμε στο φλου αλλά ούτε και αυτό πήγε καλά, για λίγο κράτησε. Τώρα έχουμε σχέση και οι δύο με αγόρια. Αυτό που θέλω να ρωτήσω πραγματικά για να συμπληρώσω το παζλ της ψυχής μου είναι εμείς οι δυο τελειώσαμε σαν σχέση? Φίλες μπορούμε να γίνουμε και δεν εννοώ κολλητές εννοώ αν μπορούμε να στηρίζεται η μία στην άλλη αν χρειαστεί γιατί υπήρχε κάποτε αγάπη. Η οι δρόμοι μας χωρίστηκαν για πάντα?

Το ψευδώνυμο μου: Έρως γ πάντα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη μέσα από την ενόραση βλέπω ότι η σχέση  μεταξύ σας έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Προσπάθησε να μην μπλοκάρεις τις ενέργειες σου, προχώρησε την ζωή σου παρακάτω γιατί η φίλη σου δείχνει ότι θέλει να μείνει στην παρούσα σχέση που έχει και να βρει την σταθερότητα. Υπήρχαν στιγμές που ένιωθε άβολα και ανασφαλής για αυτό σταμάτησε μαζί σου. Με το νέο πρόσωπο που υπάρχει στην ζωή της θα υπάρχουν εμπόδια σε μικρές περιόδους όμως όλα δείχνουν ότι θα ξεπεραστούν. Σύντομα θα θέλει   να μοιραστεί την ψυχή της και να γνωρίσει την αγάπη και τη ζεστασιά που ψάχνει εδώ και καιρό. Να ξέρεις φίλη μου μέσα από την Ενόραση προβλέπω ότι πρέπει να πάρεις αποφάσεις να προχωρήσεις την ζωή σου. Οι δρόμοι σας χωρίστηκαν οριστικά.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γεια σας και χαρά σας άπαιχτη και όμορφη ομαδάρα του ταρωτω. χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Με τον Θοδωρή είχαμε μια σύντομη και όμορφη σχέση. Αυτός παντρεμένος αλλά πολλά προβλήματα με την γυναίκα του. Θα υπάρξει επανασύνδεση μεταξύ μας; Διαισθάνομαι πως με αγάπα ακόμα. Μου έλεγε πως με αγαπά αλλά πλέον υπάρχει μια τυπική επικοινωνία. Είμαστε στον ίδιο χώρο εργασίας. Με έχει βάλει αποκλεισμό σε κλήσεις και μηνύματα. Τι να υποθέσω; Να περιμένω η θα προκύψει κάτι άλλο καλύτερο στην ζωή μου;

Το ψευδώνυμο μου: Faidra35

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Γεια σου Faidra καλή χρονιά με κάθε καλό φίλη μου. Όπως βλέπω μέσα από την ενόραση ένιωθε έντονα συναισθήματα για εσένα αλλά έχει φόβους και δεν θέλει να το διακινδυνεύσει τώρα. Τα προβλήματα συνεχίζονται στο οικογενειακό του περιβάλλον και σε αυτό το διάστημα θα ψάξει λύσεις προκειμένου να ηρεμήσει. Ένα είναι γεγονός ότι εσένα προσπαθεί να σε ξεπεράσει γιατί στην παρούσα φάση δεν θέλει να εκτεθεί όχι μόνο στον χώρο εργασίας αλλά παντού. Θέλει να αποφύγει τις ρίξεις και να κάνει ξεκαθαρίσματα στην αισθηματική του ζωή. Ο εσωτερικός του κόσμος είναι μπερδεμένος γιατί είναι αρκετά ευαίσθητο άτομο. Καλή μου φίλη όπως όλα δείχνουν αποφάσισε να γυρίσεις σελίδα στην ζωή σου, και σαφώς θα πρέπει να προχωρήσεις παρακάτω. Μια νέα σχέση με πολύ καλές προοπτικές θα έρθει στην ζωή σου και εσύ επιτέλους βρίσκεις τον δρόμο σου.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles