Ρώτα το Ταρωτώ: Είχαμε ανταλλαγή κατηγοριών | Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γεια σας. Σας έχω ξαναστείλει και άλλη φορά. Με τον Θοδωρή είμαστε στον ίδιο χώρο εργασίας. Υπήρξαν αρκετές φορές που βρεθήκαμε ερωτικά. Την παρασκευή το βράδυ που μας πέρασε τον πήρα τηλέφωνο για δευτερόλεπτα μιλήσαμε και μου είπε να το κλείσω. Μιλήσαμε αρκετά άσχημα και από τότε δεν με ξαναπήρε. Τι να υποθέσω; Ξέρω πως με αγαπάει ακόμα. Το θεωρώ νέα ξέσπασμα της στιγμής. Τον αγαπώ παρα πολύ. Θα τα ξαναβρούμε; Είναι και παντρεμένος αλλά δεν ξέρω εάν αγαπάει την γυναίκα του η εμένα περιμένω όπως μου είχατε πει ότι θα έρθει κάποιος άλλος σύντομα στην ζωή μου; Τι να κάνω;

Το ψευδώνυμο μου: Faidra35

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Faidra μέσα από την ενόραση διακρίνω ότι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε είχε συγκινήσει πολύ, σε όλη την περίοδο της σχέσης σας. Η πρόβλεψη δείχνει ότι αυτή η περίοδος θα είναι ιδιαίτερη και δύσκολη για τους δύο σας. Επανασύνδεση δεν θα έχετε ούτε και σε αυτό το διάστημα. Φίλη μου Faidra σου είχα γράψει και πριν ότι επανασύνδεση  δεν θα έχετε γιατί εκείνος είναι μπερδεμένος και κάνει ξεκαθαρίσματα με την δική του ζωή. Επίσης ισχύει και σε αυτή την πρόβλεψη ότι άλλο πρόσωπο θα γνωρίσεις.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα σας!!! Καταρχάς να σας ευχαριστήσω γιατί έχω ξαναστείλει και μου έχετε απαντήσει. Το συγκεκριμένο άτομο επανεμφανίστηκε υστέρα από 1,5μηνα μηδαμινής επικοινωνίας στάση του δεν είναι ξεκάθαρη και ξέρω ότι δεν είναι μονός. Πιστεύω ότι αμφιταλαντεύεται. Θα ήθελα να ξέρω αν θα γίνει επανασύνδεση και αν θα είναι για καλό. Ευχαριστώ πολύ

Το ψευδώνυμο μου: Νίκη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Νίκη καλησπέρα. Η πρόβλεψη μου δείχνει ότι όλο αυτό το διάστημα που δεν ήσασταν μαζί ήταν αρκετά μπερδεμένος  και γενικά η σχέση σας είναι αρκετά δύσκολη για να αντέξει τις συνθήκες που θα επικρατήσουν. Μην του δείχνεις φίλη μου ότι βγάζεις εύκολα συμπεράσματα για εκείνον για να μην πέσεις σε λάθη. Μια προσωρινή επανασύνδεση θα γίνει αλλά δεν θα είναι καλή. Προσπάθησε το φίλη μου γιατί όλα δείχνουν ότι τον πολιορκεί και μια άλλη γυναίκα. 

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Με την Έλενα ήμασταν μαζί έναν χρόνο. Χωρίσαμε πριν από 7 μήνες. Διατηρήθηκε μια απόσταση αμοιβαία αλλά και συγχρόνως αισθήματα ενδιαφέροντος, άλλοτε πιο έντονα άλλοτε λιγότερο, προφανώς εκ του ασφαλούς και από τις δυο πλευρές. Τελευταία, είχαμε μια έντονη συζήτηση, που περισσότερο ήταν ανταλλαγή κατηγοριών. Έχει αισθήματα για μένα ? Υπάρχει περίπτωση ανασύνδεσης ? Ευχαριστώ .

Το ψευδώνυμο μου: TOBLERONE

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη μέσα από τις κάρτες μου διακρίνω ότι ζήσατε πολύ όμορφα. Ποιο έντονο ήταν για εσένα φίλη μου. Σε αυτό το διάστημα θα είναι πολύ εσωστρεφείς απέναντι σου και δεν θα μπορεί να πάρει αποφάσεις για την σχέση σας. Τα συναισθήματα που είχε για εσένα τα ξεπέρασε φίλη μου.  Φίλη TOBLERONE δεν θα έχετε επανασύνδεση, αλλά είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον μέσω των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. 

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Είμαι εδώ και 4 χρόνια με έναν άνθρωπο κάναμε κ ένα παιδάκι, οικονομικά δεν ήμασταν και τόσο καλά κι έτσι αναγκαζόμαστε να μένουμε στο σπίτι της μάνας του αρχίζει και το φτιάχνει όμως κ όταν τον ρωτάω δεν θα πάμε να μηνούμε οι 3 μας σαν οικογένεια μου λέει ναι αλλά να έχουμε ένα δωμάτιο να ξέρουμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε. Η απορία μου είναι ισχύει αυτό ή μου το λέει έτσι για να καθυστέρηση κάτι άλλο δηλαδή  ότι δεν θα φύγουμε ποτέ από την μάνα του και πόσο καιρό θα πάρει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το ψευδώνυμο μου: Eleonora

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Eleonora μέσα από την χαρτομαντεία βλέπω αρκετές δυσκολίες μεταξύ σας. Προσπάθησε η σχέση σας να μην βαλτώσει. Εκείνος δεν θέλει πιέσεις θέλει να είναι ανέμελος για αυτό προσπαθεί να σταματήσει όσο μπορεί τον χρόνο και να παραμένει εκεί. Σε αυτή την περίοδο θα είσαι επηρεασμένη αρνητικά από όλα αυτά τα γεγονότα που θα συμβαίνουν γύρω σου συγκράτησε τα νεύρα σου αν θέλεις να κυλήσουν όλα ήρεμα. Από την μάνα του θα φύγετε αλλά θα πάρει καιρό άμεσα δεν γίνεται τίποτα αν δεν προετοιμαστεί οικονομικά. 

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα σας! Το ζήτημα μου είναι επαγγελματικό. Είμαι άνεργη κάποια χρόνια. Την εβδομάδα αυτή πέρασα από συνέντευξη σε μια εταιρεία και όλα φαίνονται πως την δουλειά θα μου την δώσουν. Θα ήθελα όμως να μάθω αν βλέπετε να είναι αξιόπιστα τα άτομα της εταιρείας αυτής, αν θα είμαι ευχαριστημένη στο μέλλον δηλαδή και αν θα είμαι καλά οικονομικά. Ευχαριστώ πολύ!

Το ψευδώνυμο μου: Άνεργη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη οι κάρτες μου δείχνουν ότι πέρασες δύσκολα και δοκιμάστηκες πολύ σε αρκετούς τομείς της ζωής σου. Εδώ σου βγαίνει ένα νέο ξεκίνημα με τα επαγγελματικά σου και δείχνει ότι θα πάει καλά όλα μπορείς να τα βάλεις σε σειρά. Πρόσεξε μόνο λίγο τα οικονομικά ζητήματα που έχεις. Προσπαθήστε να είσαστε υπεύθυνοι στην εργασία σας, προγραμματίστε σωστά ότι έχετε σκεφθεί και σίγουρα θα έχετε γύρω σας τους ποιο κατάλληλους συνεργάτες.