Εγώ παντρεμένη εκείνος χωρισμένος. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα. Πέρασα δύσκολα συναισθηματικά από κάποιον και θα ήθελα να μάθω αν θα υπάρξει και για εμένα ένα σωστός άνθρωπος που να αξίζει!!! Αν γίνει αυτό θα αργήσει; Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια στασιμότητα γενικά στα συναισθηματικά και με έχει κουράσει αυτή η μοναξιά όμως δεν υπάρχει και κάνεις σωστός μέχρι σήμερα.

Το ψευδώνυμο μου: Fraoulitsa
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη, η κάρτα σου ο ακόλουθος Κούπα, σου λέει πως έρχεται στην ζωή σου ένα άτομο που θα σου προσφέρει την αγάπη που επιθυμείς τόσο. Η άποψη μου, είναι όμως, πως πρώτα πρέπει να μάθεις να αγαπάς τον εαυτόν σου και μετά να περιμένεις από τους άλλους να σου χαρίσουν την καρδιά τους. Όταν σε αγαπήσεις πραγματικά, δεν θα σε κουράζει καμία μοναξιά για τον απλούστατο λόγο πως δεν θα υπάρχει πια. Προσπάθησε και θα με καταλάβεις σιγά σιγά. Σου εύχομαι τα καλύτερα.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας με τον Τάσο ήμασταν μαζί και χωρίσαμε. Αυτός με διέγραψε από όλα τα social media. Έκανα προσπάθεια να μιλήσουμε αλλά αυτός δεν ήθελε και τον άφησα. Πριν μια εβδομάδα μπήκα στο Ινσταγραμ και του έκανα λαικ, αυτός μου έστειλε μήνυμα για να μπορεί να βλέπει τι ανεβάζω. Μου έκανε λαικ και αμέσως μετά το έσβησε. Μπορείτε να μου πείτε αν θα υπάρξει επανασύνδεση και να είμαστε πάλι μαζί με τον Τάσο;

Το ψευδώνυμο μου: Ada
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, θα σε συμβούλευα με όλη μου την συμπάθεια, να αφήσεις αυτό το αδιάφορο πια για σένα άτομο και να κοιτάξεις  πως θα πας πάρα κάτω, στην ζωή σου, δίχως μια δεύτερη ματιά πίσω. Αυτά τα ανεγκέφαλα  νάζια του τύπου σε μπλοκάρω, σου κάνω  like κτλ. είναι για μικρά παιδάκια και όχι για ανθρώπους που θέλουν σταθερότητα στην ζωή τους. Διάλεξε λοιπόν ποια θέλεις να είσαι..

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα…. με αυτό τον άνθρωπο ήμαστε μαζί 2 χρόνια μια χωρίζαμε μια ήμασταν μαζί πάντα κάτι γινόταν και κάτι μας έφερνε κοντά…ήμουν πάντα δίπλα του σε στιγμές που ούτε η ίδια του οι οικογένεια του δεν ήταν με χώριζε γτ λέει δεν μπορούσε να μ προσφέρει αυτό που ζητούσα ενώ πάντα μου πρόσφερε αυτό που ήθελα θέλω να μάθω αν ξανά είμαι με αυτόν τον άνθρωπο. Τον αγαπώ και νιώθω πως ούτε από μεριά του έχει τελειώσει και οτι το νιώθω και για τι η ίδια του αδερφή μ λέει το ίδιο

Το ψευδώνυμο μου: Katia1986
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, δεν γνωρίζω τι σου μεταφέρει η αδελφή του, αλλά είναι σοβαρό λάθος να εμπιστεύεσαι τα λόγια τρίτων. Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί μόνο απ’ τον ίδιο, αν και εφόσον μιλήσεις μαζί του. Η κάρτα σου, το επτά Κούπα, δείχνει αβεβαιότητα, αστάθεια και απροθυμία εκ μέρους του. Επίσης δεν μου γράφεις, γιατί χωρίσατε; Από την κάρτα σου και μόνο, φαίνεται ότι εκείνος έχει ξεμυαλιστεί, από κάποια άτομα που τον έχουν παρασύρει  μακριά σου. Φυσικά και μπορείς να τον περιμένεις, αλλά και η υπομονή πρέπει ακόμα και για σένα να έχει τα όριά της.

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχαμε σχέση κ χωρίσαμε εδώ κ έξι μήνες έχει υπάρξει μια πρόοδος παρά τον άσχημο χωρισμό μας κ Μ δείχνει ότι θ ήθελε ν τα βρούμε ξανά αλλά φοβάται πολύ Μ είπε κάνει μια προς μια πίσω. Εγώ θα ήθελα ν τα βρούμε ξανά γτ ήμασταν πολύ καλά αλλά δεν ξέρω τι να κάνω να περιμένω η ν πάω παρακάτω? αξίζει η αναμονή? Μήπως η πόρτα έχει κλείσει κ εγώ δεν θέλω ν το δεχτώ απλά?

Το ψευδώνυμο μου: Ζουζουνι 1989
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη, από ότι καταλαβαίνω,  ακόμα και αν αυτή η σχέση του χαίρεται και αντίο, τρεμοσβήνει, ενώ γνωρίζεις πολύ καλά πως  τα γράμματα του τέλους έχουν πιά πέσει, επιμένεις με πείσμα και επιμονή, να περιμένεις κάτι που δεν σου αξίζει. Την  επαναφορά  του επιπόλαιου, αναποφάσιστου και ανώριμου ατόμου που δεν στέκεται δίπλα σου, αλλά απέναντι σου, και σε γεμίζει δικαιολογίες και ψέματα. Ναι κορίτσι μου η πόρτα αυτή, για το δικό σου καλό ακόμα, και αν δεν το αντιλαμβάνεσαι, έχει κλείσει. Φρόντισε λοιπόν το συντομότερο να το πάρεις απόφαση και να ευχαριστήσεις το σύμπαν, που έχει για σένα τα καλύτερα να σε περιμένουν, και σε γλιτώνει από χίλιες απογοητεύσεις με αυτό το λάθος άτομο.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με τον Στ. γνωριστήκαμε στην δουλειά όταν εκείνος ήρθε σαν υπάλληλος μου. Εγώ παντρεμένη εκείνος χωρισμένος με δύο μικρά παιδιά. Η έλξη ήταν άμεση και αμοιβαία και ξεκίνησε σχέση πολύ γρήγορα με δική του πρωτοβουλία. Μετά από ένα χρόνο άρχισε να απομακρύνεται και ανακάλυψα ότι είχε δημιουργήσει σχέση με μια γυναίκα της ηλικίας του επίσης χωρισμένη με δύο παιδιά. Τον αγάπησα πολύ, τον βοήθησα, και τον αγαπώ ακόμα. Έχει μέλλον η καινούργια σχέση του? Αισθάνεται κάτι για μένα? Υπάρχει πιθανότητα να είμαστε πάλι μαζί έστω κι αν είμαστε και οι δύο σε άλλες σχέσεις?Εκτίμησε ποτέ ότι έκανα για αυτόν? Είναι ερωτευμένος με αυτήν τη γυναίκα?

Το ψευδώνυμο μου: κίτρινο τριαντάφυλλο
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, η κάρτα σου οι Εραστές, δηλώνει πως το άτομο που σε ενδιαφέρει, είχε κουραστεί να σε μοιράζεται με τον σύζυγό σου. Ο έρωτάς του για σένα, ήταν αληθινός, μα από την πλευρά του όλα ήταν μισά και η κάθε σας ερωτική συνάντηση, ήταν με ωράριο. Αυτό στην αρχή μέσα στο πάθος δεν το πολύ αισθανόταν, σιγά σιγά όμως, το συνειδητοποίησε και  άρχισε να αναζητά κάτι ολοκληρωτικά δικό του. Έτσι λοιπόν κατέληξε με κάποια  που πίστεψε πως θα είναι αληθινά, και αποκλειστικά δική του. Τα αισθήματα του για σένα, μπορεί να υπάρχουν ακόμα και να είναι δυνατά, αλλά μετράει περισσότερο για εκείνον η σταθερότητα με την δική του σύντροφο..

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles