Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 20/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε μαζί 2μιση χρόνια. Έχουμε περάσει από 40 κύματα αλλά αγαπιόμαστε και ήμαστε ακόμα μαζί. Τον τελευταίο 1μιση χρόνο συζούμε. Κάποιες φορές δείχνει ότι πιέζεται πολύ και δεν σκέφτεται μέλλον. Έχουμε χωρίσει αρκετές φορές αλλά δεν φεύγει ποτέ. Θα ήθελα να ξέρω αν θα παντρευτώ μ αυτόν τον άνθρωπο κ αν θα κάνω παιδί.

Το ψευδώνυμο μου:Νάνσυ 23

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν βλέπω χωρισμό μεταξύ σας. Αλλά είναι πλέον μια κουρασμένη σχέση. Πιέζεται γιατί δυσκολεύεται να αντέξει την καθημερινότητα και επιπλέον βαριέται εύκολα. Έχει συναισθήματα για σένα, όμως στο μακρινό μέλλον δεν διαφαίνεται γάμος. Θα έχεις πολλές πιθανότητες για μια πολύ καλή εγκυμοσύνη.  

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Κάνουμε παρέα και την συμπαθώ πολύ. Είμαστε παντρεμένοι και οι 2 κ έχουμε από ένα παιδί. Θέλω να μιλάω μαζί της συνέχεια γιατί νιώθω ότι ταιριάζουμε πολύ σε απόψεις, και ταυτιζόμαστε. Είναι πολύ όμορφη. Νιώθω κάτι αλλά δεν ξέρω τι. Την κοιτάζω κ καρφώνομαι. Είναι έρωτας;κάρμα; η καρδιά μου χτυπάει όταν την βλέπω. Θέλω να είμαστε συνέχεια μαζί.. Τι μου συμβαίνει; τι να κάνω;

Το ψευδώνυμο μου: Τσιγάρο

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Είστε τόσο ταιριαστοί που μοιάζετε με ένα όμορφο παραμύθι. Αν είχατε κάνει μαζί της το γάμο θα ήταν από τους πιο ευτυχισμένους. Από ότι βλέπω τους γάμους σας θα τους συντηρήσετε, όπως επίσης και την παράνομη σχέση σας. Και οι δύο σχέσεις θα κρατήσουν στο χρόνο με πολύ αγάπη και κατανόηση.

ερωτική συναστρία

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας! Συγκατοικώ με το φίλο μου περίπου δύο χρόνια. Είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι αυτός ο άνθρωπος που θα παντρευτώ και θα έχουμε πραγματική αγάπη στο άμεσο μέλλον γιατί νιώθω ότι κάποιες φορές ότι τον απασχολούν αρκετά τα επαγγελματικά του, και του βάζουν φρένο στην εξέλιξη της σχέσης μας. Ευχαριστώ. Εκ των προτέρων

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Έχει συναισθήματα για σένα και σε αγαπάει αληθινά. Θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή. Αλλά  από ότι βλέπω, δεν έχει σκοπό να περάσει σε γάμο. Όντως τον απασχολεί το οικονομικό του και δεν νιώθει έτοιμος για την δική σου επιθυμία. Έχεις ενδεχόμενο γάμου μαζί του αλλά θα πρέπει να είσαι διατεθειμένη να περιμένεις .   

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα σας με τον Γ. ήμασταν παντρεμένοι για 23 χρόνια. Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε τον καλύτερο γάμο. Υπήρχαν έντονοι καβγάδες. Ξαφνικά μετά από τόσα χρόνια άνοιξε ένα πρωί την πόρτα και απλά έφυγε. Πήραμε διαζύγιο το κακό είναι ότι λείπει στα παιδιά και θα ήθελα να ξέρω σκέφτεται να ξαναγυρίσει έστω για τα παιδιά του

Το ψευδώνυμο μου: Καρκινάκι λοβ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Ο γάμος αυτός έχει φθαρεί από χρόνια . Είσαι πολύ δυνατή και θα τα καταφέρεις . Στο κοντινό μέλλον δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στην κατάσταση. Τα παιδιά λείπουν και σε αυτόν αλλά δεν φαίνεται να επιστρέφει. Ενδεχόμενο επαναφοράς του θα έχεις στο μακρινό μέλλον.

ερωτική συναστρία

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωριστήκαμε πριν 4 χρόνια στην αρχή δεν μου άρεσε μετά όμως τον ερωτεύτηκα τόσο πολύ εκείνος δεν ήθελε ποτέ κάτι παραπάνω απλά βγαίναμε και περνούσαμε ωραία θεωρώ πως ένιωσε κάτι για εμένα απλά δεν το παραδέχτηκα μέσα του. Χαθήκαμε 1.5 χρόνο. Θα ήθελα να μάθω αν θα κάνει εκείνος κάποια κίνηση να βρεθούμε η κάποιο τηλέφωνο η κάποια ερωτική συνεύρεση.

Το ψευδώνυμο μου:Λίλιουμ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να βρεις τρόπο επικοινωνίας μαζί του. Δεν βλέπω κάποια κίνηση από μέρους του στο μέλλον. Θα μπορούσες να δώσεις χρόνο και υπομονή προκειμένου να τον κερδίσεις. Το αποθαρρυντικό θα είναι για σένα ότι αν δεν κάνεις κάτι εσύ, αυτός δύσκολα βλέπω να επανέρχεται.

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles