Δεν παρατάει εύκολα τα όπλα. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλημέρα σας. Θα ήθελα να μάθω για μια περίεργη σχέση που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε εμένα και έναν διαδικτυακό μου φίλο οι συζητήσεις μας ήταν πάντα ερωτικού περιεχομένου, υπήρχε έντονο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, ήρθε δύο φορές να με συναντήσει χωρίς να μου εκφράσει πλήρως τι θέλει από εμένα και μια ωραία μέρα χάθηκε από παντού. Κοινοί γνωστοί μας μου λένε ότι με θέλει…αλλά πάλι γιατί χάθηκε έτσι ξαφνικά?θα υπάρξει επαφή από εκείνον?

Το ψευδώνυμο μου: G.M
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, το προσδιορίζεις  μόνη σου. Περίεργη σχέση, σε όλα όσα , αυτό συνεπάγεται. Μία κάπως απλοποιημένη εξήγηση, και πιο κοινή, είναι, ο γνωστός διαδικτυακός εραστής, που περνά την ώρα του τάχα ψάχνοντας ερωτικό ταίρι, έναν έντονο και μοναδικό έρωτα, και θα ήθελε να τον ζήσει μαζί σου κλπ. Αυτή η διασκέδαση του laptop  κορτάκια σε όλο του το μεγαλείο, έτυχε σ εσένα καλή μου. Οι κοινοί φίλοι  μπορεί να κάνουν κι αυτοί το ίδιο  η και να το διασκεδάζουν μαζί του. Μία ιδέα μία ελπίδα ήταν, και χάθηκε. Προτείνω να Διευρύνεις τις αναζητήσεις και στην πραγματική διάσταση, που κυκλοφορεί αληθινός κόσμος, με αληθινές επιθυμίες, και  κάποιες φορές αληθινά συναισθήματα.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας. Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί επίσημα από τον Μάιο, ύστερα από έναν Γολγοθά που είχαμε περάσει στην σχέση μας, εξαιτίας 3ου προσώπου… Έγιναν πάρα πολλά γεγονότα, αλλά θέλω να πιστεύω πως κατάλαβε εν τέλη την αξία μου, μιας και γύρισε κοντά μου…Παρόλα αυτά ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αισθάνομαι πολλές φορές ότι η άλλη δεν παρατάει εύκολα τα όπλα και τον διεκδικεί ακόμα. Τι πιστεύεται θα μείνει σε εμένα πιστός, με αγαπάει και θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί?

Το ψευδώνυμο μου: Αύρα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, η κάρτα σου το πέντε Μπαστούνι, περιγράφει πολλές διαμάχες , διαφωνίες, και ζήλιες, που δεν αφήνουν την σχέση σας να πάρει ανάσα, ούτε την αγάπη σας να  ανθήσει. Υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες, όχι μόνο λόγω ανταγωνισμού, αλλά έχουν να κάνουν με τα συναισθήματα του καλού σου που ακόμα μου φαίνονται αρκετά μπερδεμένα. Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο, με τις παρεμβάσεις της πρώην του, που δεν σταματούν. Η κατάσταση δεν φαίνεται να προοδεύει όσο σύντομα περιμένεις. Πρέπει τουλάχιστον για λίγο καιρό ακόμη  να επιστρατεύσεις την υπομονή σου. Αν τον αγαπάς στ’ αλήθεια θα τα καταφέρεις.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μάθω τι μέλλον θα έχω με τον σύντροφό μου καθότι είμαστε πολλά χρόνια μαζί, συγκατοικούμε μα μένουμε στάσιμοι. Ενώ είναι σε όλα τέλειος, δείχνει πως με νοιάζεται, με αγαπάει, με φροντίζει μου βγάζει μια ανασφάλεια γιατί πότε δεν είναι σταθερός σε θέματα σοβαρά ώστε να προχωρήσουμε παραπέρα. Δηλαδή νιώθω πως στηρίζετε από εμένα. Μπορείτε να μου πείτε που θα βγει όλο αυτό; Ευχαριστώ πολύ!

Το ψευδώνυμο μου: Gemi
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, Νομίζω πως έχει έρθει η ώρα να  κάνετε μία συζήτηση σε βάθος. Η αγάπη μόνο δεν αρκεί, τα λουλούδια  θέλουν τον ήλιο αλλά ζητούν και νεράκι .  Έτσι και οι άνθρωποι  χρειάζονται μαζί με την αγάπη και ασφάλεια κάθε είδους, και φυσικά σταθερότητα. Αν αυτά δεν υπάρχουν, πως θα πάτε πάρα κάτω;; Μιλήστε γι’ αυτά, ήρεμα με αγάπη και τρυφερότητα Πρέπει να καταλάβει την θέση σου, και να μάθει να μην στηρίζεται επάνω σου. Πέρασέ του τα με γλυκύτητα και ειλικρίνεια , και πιστεύω πως θα πάει καλά..

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας… Εδώ και τρία χρόνια έχω χωρίσει από μια μακροχρόνια σχέση. Χωρίς φωνές και εντάσεις απλά η σχέση έκανε τον κύκλο της. Εκείνος όταν μιλάμε αραιά βέβαια…Μου δίνει την εντύπωση ότι θέλει να το δούμε πάλι. Εγώ όμως δεν θέλω πισωγυρίσματα. Θα εμφανιστεί κάποιος άλλος στην ζωή μου, η θα μείνω μόνη;

Το ψευδώνυμο μου: Breeze 21
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη, η κάρτα σου η Δικαιοσύνη, σου ζητά να έχεις υπομονή. Η σχέση που μου ανέφερες , μυρίζει σκέτη ναφθαλίνη, βαρετή και περασμένη. Άφησε το παρελθόν  να ξεχαστεί όπως άλλωστε του πρέπει. Οι εντάσεις στον έρωτα είναι η απαραίτητη τροφή, έχουν λόγο που υπάρχουν. Ότι μου περιγράφεις μοιάζει άνοστο. Το μέλλον σου φυλάει κάτι καλύτερο . Περίμενέ το , αξίζει..

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχαμε τρία χρόνια σχέση χωρίσαμε το καλοκαίρι του 2018 κ το Πάσχα του 2019 αρχίσαμε να μιλάμε κ βγήκαμε κ μερικές φορές ενώ νιώθει ερωτικά είναι δύσπιστος να το ξαναρχίσει κ περνάει απ’ ότι μου είπε μια φάση απομόνωσης λογικά μάλλον δε θέλει εσείς τι βλέπετε?? Υπάρχει κάποια πιθανότητα να είμαστε ξανά μαζί ή να γυρίσω σελίδα??

Το ψευδώνυμο μου: Εμμα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, Στην αγάπη  δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση για απομόνωση, το αντίθετο υπάρχει η ανάγκη να είσαι  όσο πιο κοντά μπορείς , με το αντικείμενο που ποθείς. Νομίζω πώς  το άτομο που σε ενδιαφέρει , δεν είναι και πολύ ειλικρινές. Χώρια το πήγαινε έλα του παρελθόντος, που λογικά θα έπρεπε να  έχει κάνει εσένα  δύσπιστη όχι εκείνον. Νομίζω  πώς θα ήταν πολύ πιο λογικό, να γύριζες αυτήν την σελίδα, αφού για σένα , δεν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον, και φυσικά καθόλου ευχάριστη δεν θα σου είναι η ιδέα πως σου κάνει και χάρη. 

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles