1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γεια σας είμαι πολύ προβληματισμένη ζούμε μαζί 2 χρόνια αλλά νιώθω ότι μας έχει φάει η ρουτίνα ενώ δουλεύουμε και οι 2 δεν περισσεύουν για μια βόλτα είμαστε όλη μέρα μέσα βαρέθηκα να ζω έτσι και ερωτώ έτσι θα συνεχίσουμε οι χωρίζουμε γιατί κουράστηκα να ζω στην μούχλα του το λέω και δεν καταλαβαίνει όλα είναι υποτονικά. Αλλά δεν την παλεύω ποια λοιπόν η πορεία αυτής της σχέσης????

Το ψευδώνυμο μου: Ρουλιτα7
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Ρουλιτα7, Αν τα πράγματα πάνε τόσο άσχημα τι νόημα έχει να μένετε μαζί; Και δύο  ολόκληρα χαμένα χρόνια; Η πορεία της σχέσης μόνο προς τα κάτω μπορεί να πάει μια και πια έγινε καθημερινή συνήθεια. Το εκκρεμές λέει Όχι και από εκεί καταλαβαίνεις πώς δεν υπάρχει λόγος να το παλεύετε άδικα.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ξερω αυτή την κοπέλα δεκατρία χρόνια. Μου αρέσει πολύ, από την πρώτη στιγμή που την είδα άλλα πίστευα πως δεν υπήρχε περίπτωση να με θέλει και έτσι κράτησα κρυφό όλα αυτά τα χρόνια το πως αισθάνομαι, ούτε στον εαυτό μου δεν το λέω! άλλωστε υπάρχουν μεγάλα εμπόδια στο να είμαστε μαζί και το βασικότερο είναι ότι δεν ξέρω αν με θέλει, αυτό ενδιαφέρομαι να μάθω με βλέπει ερωτικά;

Το ψευδώνυμο μου: List
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητέ φίλε List, η κάρτα σου το Τέσσερα Κούπα, σε ενημερώνει ότι η κοπέλα των ονείρων σου, δεν έχει ιδέα για τα αισθήματά σου προς αυτή. Αν δεν εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου. Ποτέ δεν θα το καταλάβει. Δύο λοιπόν είναι τα πράγματα που μπορείς να κάνεις, η της λες ευθέως πώς αισθάνεσαι η το ξεχνάς για πάντα. Καλή τύχη…

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα έχω επανασύνδεση? θα γυρίσει στην οικογένεια του?Δεν έχουμε διαζύγιο. Το σπίτι μου διαλύθηκε από το φβ που την έπεσε του άντρα μου και σε τρεις μήνες γκρεμίστηκαν όλα μου.. τα όνειρα 30 χρόνων.. Εξαιτίας μιας πόρνης. Ούτε με το παιδί του δεν έχει επαφή. Νοιωθω ξέρω θα γυρίσει…. Δεν σβήνουν εύκολα 33 χρόνια. άπλα τη πάτησε…. γιατί αυτή έκανε όργια μέσα στις κάμερες του φβ

Το ψευδώνυμο μου: Είμαι εδώ σε περιμενω 
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, μεγάλη η δυσκολία που αντιμετωπίζεις, αν λάβεις υπ’ όψη σου  την ηλικία του συζύγου σου που είναι ακριβώς στο όριο που οι περισσότεροι άνδρες ψάχνουν την κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάζεται για να αποδείξουν τον ανδρισμό τους. Θα μπορούσες να αφεθείς στην  διαίσθησή σου και να τον περιμένεις επ  αόριστόν  μήπως και επιστρέψει η να προσπαθήσεις να οργανώσεις την ζωή σου όπως μπορείς καλύτερα για σένα και το παιδί σου. Το εκκρεμές  πάντως λέει όχι. Αν όμως εσύ πιστεύεις το αντίθετο  κάνε αυτό που πιστεύεις, το σύμπαν βοηθά τους απελπισμένους..

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας θα ήθελα να μάθω τι νιώθει ο άντρας μου για μένα. τον τελευταίο καιρό με έχουν πιάσει οι ανασφάλειες μου. βέβαια είδα κάποια μηνύματα από μία πρώην του και δεν μου άρεσε και η απάντηση που της έδωσε. Αυτη έκανε το πρώτο βήμα για να συναντηθούν. Και από τα μηνύματα της κατάλαβα ότι αυτή ενδιαφέρεται για σχέση και δε τον έχει ξεπεράσει παρόλο που έχει κάνει οικογένεια. Και από ότι κατάλαβα μόλις χώρισε έκανε κίνηση προς τον άντρα μου. Ο άντρας μου λέει ότι με αγαπάει αλλά εγώ πιστεύω ότι την σκέφτεσαι και γίνομαι χάλια.

Το ψευδώνυμο μου: Μπελα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Μπελα, καμιά φορά οι ανασφάλειές, που μας πιάνουν έχουν δυσάρεστα αποτελέσματα, γι’ αυτό θα πρέπει να μαζέψεις λίγο την φαντασία  και τις υποψίες πριν καταστρέψεις τον γάμο σου .Η κάρτα σου το πέντε  μπαστούνι μιλάει για πολλούς καβγάδες χωρίς ουσιαστικό λόγο. Δεν μπορείς να εμποδίσεις τις σκέψεις του ούτε να μηδενίσεις το παρελθόν του. Μπορείς όμως χαλαρώνοντας  να απολαύσεις ότι καλό σου δίνει αυτός ο γάμος και σκέψου δύο φορές πριν αρχίσεις τις γκρίνιες. Κανένας άνδρας στον κόσμο δεν απολαμβάνει τις γκρίνιες της συντρόφου του με ευχαρίστηση το αντίθετο μάλιστα. Προσοχή λοιπόν..

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Η υγεία μου βάλλεται συνεχώς και θα ήθελα να ξέρω πως θα είναι η πορεία της το επόμενο διάστημα. Δεν βρίσκω τους κατάλληλους γιατρούς να εμπιστευτώ κ τελείωσε κ το χρήμα Ο σύντροφος μου είναι δίπλα μ αλλά έχει κουραστεί. Είπαμε να φύγουμε μερικές μέρες να ηρεμήσουμε αλλά φοβάμαι μην μου βγει σε κακό γιατί στην πάθηση μου υπάρχει πολύς πόνος 

Το ψευδώνυμο μου: Faith

Αγαπητή φίλη Faith, Η κάρτα σου η Εγκράτεια  σου ζητά να συνεχίσεις δυστυχώς να υπομένεις  την πάθησή σου με γενναιότητα και αισιοδοξία και όσο μπορείς  κράτησε μακριά τον σύντροφο σου από τους μεγάλους σου πόνους γιατί και εκείνος απελπίζεται με την κατάστασή σου, βλέποντας σε να υποφέρεις τόσο. Δεν είναι καθόλου εύκολη η θέση του και αν δεν είναι από την φύση του αισιόδοξο άτομο και πραγματικά σε αγαπά θα υποφέρει κι αυτός με τον τρόπο του. Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου μα κράτα γερά, το σύμπαν φροντίζει για όλους μας και πιο πολύ εκείνους που υποφέρουν με θέματα υγείας. Μην χάνεις την ελπίδα έχε πίστη και υπομονή. Σου εύχομαι με την καρδιά μου, σύντομη βελτίωση.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles