1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Εγώ Σ. της Α. **/*/**. Αυτός Μ. της Α. */*/**. Είμαστε και οι 2 παντρεμένοι. Γνωριζόμαστε 3 χρόνια. Πρώην συνάδελφοι και γείτονες. Πήγε κάτι να γίνει αλλά έκανε πίσω. Δεν μιλάμε εδώ και 1 μήνα. Θα με πάρει τηλέφωνο να βρεθούμε; Έχουμε μέλλον; Σας ευχαριστώ πολύ! ❤

Από τον/την Μιχαέλα


Ρώτα το Ταρωτώ | Η Μελλοντολόγος Αθηνά απαντάει:

μέντιουμ αθηνάΑγαπητή Μιχαέλα. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν έχουν την εξέλιξη που θα θέλαμε ή ονειρευόμασταν. Οι κάρτες που σας βγήκαν είναι οι εξής: άρμα-4 ράβδοι- 4 κυπέλων- εγκράτεια.

Μας δείχνει ξεκάθαρα ότι υπήρχε ένα αμοιβαίο ερωτικό ενδιαφέρον και φλερτ και από τις δυο πλευρές. Όμως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ενώ θα μπορούσε να κάνει κίνηση, τον βλέπω να είναι ιδιαίτερα σκεπτικός στο να αδράξει την όποια ευκαιρία μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Διακατέχεται από φραγμούς και ανασφάλειες. Κράτα μόνο τα θετικά από ότι είχατε στη μνήμη σας και προχώρα παρακάτω.

Για ολοκληρωμένες αναλυτικές προσωπικές προβλέψεις κλείστε το ραντεβού σας στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Μάθε περισσότερα κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Ρώτα και εσύ το Ταρωτώ και η Μελλοντολόγος Αθηνά θα απαντήσει στο ερώτημα σας

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Χαίρετε. Είμαι 54 ετών και είμαι παντρεμένος εδώ και 22 χρόνια. Με τη γυναίκα μου αντιμετωπίζω χρόνια προβλήματα στη σχέση μας. Τα οικονομικά μας δεν είναι καλά εδώ και καιρό και δυστυχώς από τη κρίση και μετά τα πράγματα έχουν χειροτερέψει. Παρόλο τη γκρίνια και τις αναποδιές τα αντιμετωπίζουμε. Το θέμα είναι όμως το εξής. Η θεία της και η αδελφή της που μένουν από πάνω μας, μας δημιουργούν συνεχώς προβλήματα. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δε με θέλανε γιατί ήμουν μια ζωή στο μεροκάματο. Και τώρα ένα πρόβλημα παραπάνω την πιέζουν να με χωρίσει και να βρει κάποιον καλύτερο.

Έκανα υπομονή και δε μιλούσα γιατί μας έχουν βοηθήσει χρηματικά. Ώσπου έμαθα ότι της κάνανε προξενιό μέσα στο ίδιο μου το σπίτι με έναν άλλο άντρα που διατηρεί πάγκο στη λαϊκή και έχει λεφτά. Με αποτέλεσμα να βρω εκτός ελέγχου και να τη κτυπήσω άσχημα και να βρεθούμε η μια στο νοσοκομείο και ο άλλος να  μου κάνει μήνυση. Είμαι σε απελπιστική κατάσταση. Τι να κάνω? Από πού να πιαστώ?  Νιώθω ότι θα τρελαθώ. Σας παρακαλώ απαντήστε με.

Από τον/την ΔημήτρηΡώτα το Ταρωτώ | Η Μελλοντολόγος Αθηνά απαντάει:

μέντιουμ αθηνάΑγαπητέ Δημήτρη. Η κατάσταση που μου περιγράφεις είναι δύσκολη και πολύπλοκη. Και δυστυχώς άφησες την αγανάκτηση σου να θολώσει το μυαλό σου και να πάρει άσχημη τροπή η ήδη ιδιάζουσα κατάσταση. Οι κάρτες που σου βγαίνουν είναι οι εξής: 4 ξίφη-πύργος- άρμα- 1 δηνάριο.

Δείχνει την άσχημη κατάσταση που περνάς και τη συνέπεια των πράξεων. Δυστυχώς αυτή η τεταμένη κατάσταση θα συνεχιστεί  για ένα τρίμηνο περίπου. Όμως μια απροσδόκητη αλλαγή σου έρχεται. Μια νέα ευκαιρία για δουλειά που θα σου προτείνουν αλλά σε άλλη πόλη θα σε βοηθήσει να κάνεις μια νέα αρχή με τη γυναίκα σου. Και να αφήσετε το παρελθόν πίσω που σας έχει τελματώσει. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να φτάσεις τα πράγματα έτσι όπου να μην σε επηρεάζουν οι γύρω από το περιβάλλον σου. Μια κινέζικη παροιμία λέει: άσε τα σκυλιά να γαβγίζουν κάποια στιγμή θα σταματήσουν. 

Για ολοκληρωμένες αναλυτικές προσωπικές προβλέψεις κλείστε το ραντεβού σας στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Μάθε περισσότερα κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Ρώτα και εσύ το Ταρωτώ και η Μελλοντολόγος Αθηνά θα απαντήσει στο ερώτημα σας

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γειά σας. Με λένε Ελένη και είμαι 32 ετών. Αντιμετωπίζω μια δύσκολη περίοδο και βρίσκομαι σε πραγματικό αδιέξοδο. Νομίζω ότι θα εκραγώ. Από μικρή ήμουν σοβαρή και μαζεμένη. Είχα λίγους φίλους και ήμουν άριστη μαθήτρια. Ήθελα να γίνω δασκάλα και να παντρευτώ να κάνω παιδιά. Ποτέ δε μου άρεσε η άστατη ζωή όχι ότι κατακρίνω τους ανθρώπους που την επιλέγουν. Έτσι έφτασα στην ηλικία που είμαι, έχω γίνει δασκάλα σε ένα δημοτικό και παντρεύτηκα το μοναδικό άντρα που δόθηκα ολοκληρωτικά.

Όλα κύλαγαν απλά και μέσα στη συνήθεια. Ώσπου πέρυσι το καλοκαίρι πήγαμε οικογενειακές διακοπές στους γονείς μου στην Ρόδο. Περνούσαμε καλά και ήρεμα ώσπου γνώρισα εκείνον. Ήταν νέος, όμορφος γοητευτικός και σέξι. Δούλευε στο μπαρ στη παραλία. Τον ερωτεύτηκα παράφορα και ένιωθα πολύ ποθητή. Μου ξύπνησε ερωτικά αισθήματα που νόμιζα ότι δεν είχα. Ότι μου έλεγε το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Του είχα εμπιστοσύνη τυφλή. Αυτό συνεχίστηκε και το χειμώνα. Μέχρι που ανακάλυψα ότι βιντεοσκοπούσε και ανέβαζε βίντεο με τις ερωτικές μας συνευρέσεις στο διαδίκτυο.

Έγινα έξαλλη. Και μέσα σε όλα αυτά με απειλεί ότι θα στείλει τα βίντεο και στον άντρα μου. Είμαι σε απόγνωση και το κεφάλι μου πάει να σπάσει. Νιώθω ότι θα καταρρεύσω. Πώς να το χειριστώ όλο αυτό? Πως θα εξελιχθεί η όλη κατάσταση? Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Δε θέλω να χάσω την οικογένεια μου αλλά δε τολμώ να μιλήσω κιόλας.

Από τον/την Ελένη


Ρώτα το Ταρωτώ | Η Μελλοντολόγος Αθηνά απαντάει:

μέντιουμ αθηνάΑγαπητή Ελένη. Συμμερίζομαι την όλη κατάσταση που περνάς. Συνήθως επιτήδειοι άνθρωποι βρίσκουν τα ευάλωτα θύματα τους προσφέροντας κάθε φορά  αυτό που χρειάζονται. Έτσι εκμεταλλευόμενοι μετά  τον φόβο την και την ανασφάλεια των θυμάτων τους για το μετά, δρουν ανενόχλητοι για όφελος τους. Οι κάρτες που σου βγήκαν είναι οι εξής: 5 ράβδοι -6 κυπέλλων- 3 δηνάριο ανάποδα-κρίση.

Αυτό μας δείχνει ξεκάθαρα ότι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκες έδρασε παρασκηνιακά προς όφελος του. Μάλιστα είναι κάτι που έχει ξανακάνει στο παρελθόν και σίγουρα θα το κάνει ξανά. Ο σκοπός του είναι ξεκάθαρα το όποιο όφελος μπορεί να έχει ανάλογα με τη περίπτωση. Σε συμβουλεύω να πάρεις δύναμη και να αντιμετωπίσεις τη κατάσταση δραστικά. Απευθύνσου στην αστυνομία και στο αρμόδιο τμήμα, και μίλα ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια στον άντρα σου. Ναι, δεν θα είναι εύκολο αυτό το καταλαβαίνω. Αλλά προτίμησε μια κρίση στο γάμο σου παροδική, και μεταξύ μας, πρέπει να υποστείς τις συνέπειες των πράξεων σου. Αλλά που θα σε ελευθερώσει από το φόβο και μια συνεχιζόμενη κατάσταση απειλείς που δε σταματήσει από τη πλευρά του.

Και πίστεψε με, που αργά ή γρήγορα θα φανερωθεί.. Και τότε θα είναι χειρότερα. Πάρε θάρρος και οπλίσου, και μίλα. Θα λυτρωθείς. Εύχομαι η περιπέτεια σου να έχει αίσιο τέλος.

Για ολοκληρωμένες αναλυτικές προσωπικές προβλέψεις κλείστε το ραντεβού σας στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Μάθε περισσότερα κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Ρώτα και εσύ το Ταρωτώ και η Μελλοντολόγος Αθηνά θα απαντήσει στο ερώτημα σας

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες