ομάδα του ταρωτω

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ήμασταν μαζί με αυτό το άτομο λίγο καιρό.. Χωρίσαμε κ μετα απο 1 μήνα τον πλησιασα κ ξανά μιλουσαμε, βγαίναμε περνουσαμε υπέροχα κ 1 μήνα μετα αποφάσισε να το τελειώσει από μήνυμα. Όταν τον βρήκα απο κοντα με φιλουσε και ήταν πολυ καλα μαζί μου κ λίγη ώρα μετα τσακωθηκαμε άσχημα γτ έλεγε πως είχε σχέση.. Δεν τον πίστεψα, και τον θέλω ακόμα παρσ πολυ. Υπάρχει περίπτωση να ξαναγυρισει και να είμαστε μαζί; η να με θέλει;

Το ψευδόνυμο μου: Ρέιτσελ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Ρέιτσελ, σου είπε αλήθεια είναι σε σχέση αλλά η γυναίκα που είναι μαζί του είναι απαιτητική και έχουν εντάσεις κατά διαστήματα. Στο παρελθόν είχε χωρίσει μαζί της. Τότε έγινε και η γνωριμία σας. Είναι μπερδεμένος συναισθηματικά, σε σκέφτεται αλλά δεν θα κάνει κάποια κίνηση τουλάχιστον για ένα τρίμηνο. Μετά υπάρχουν πιθανότητες επαναφοράς αλλά με δυσκολία. Μην ξεχνάς ότι υπάρχει αντίζηλος. 

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπερα σας.. Ηθελα να ρωτησω εαν εγω η Α. η κορη της Μ. θα ειμαι και παλι μαζι με τον Γ. γιο της Μαριας, δηλ θα υπαρξει επανασύνδεση μεταξυ μας? Ειχαμε χωρισει στις 6 Δεκεμβρίου του περασμενου χρόνου, δηλαδη 2018 και εμαθα πως τα εχει βρει με μια πρωην του…θα χωρισει απο την σχεση που ειναι τωρα και θα επιστρεψει και παλι κοντα μου?

Το ψευδόνυμο μου: Αυρα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Αύρα, η σκέψη και τα συναισθήματά του είναι σε σύγχυση. Προς το παρόν είναι καλά με την πρώην του αλλά πάνω σε δύο μήνες περίπου θα έχουν έντονο τσακωμό. Μετά το τρίμηνο προβλέπω ότι έχεις μεγάλες πιθανότητες επανασύνδεσης. Πρέπει να γνωρίζεις ότι η πρώην του αποσκοπεί σε γάμο μαζί του. 

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα ήθελα να μάθω αν θα υπάρξει κάποια επανασύνδεση με το Στέφανο.Έχει υπάρξει ερωτική σχέση για περίπου 2,5 χρόνια αποσπασματικά αλλά εδώ και 8 μήνες περίπου απομάκρυνση. Γενικά ήταν λίγο απόμακρος και δε έβλεπα να παίρνει πρωτοβουλίες για κάτι πιο σταθερό.Γενικά υπάρχει πιθανότητα για κάποια συνάντηση-επανάσύνδεση το επόμενο διάστημα?

Το ψευδόνυμο μου: redsun

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή redsun, δεν βλέπω επανασύνδεση. Η σχέση έπρεπε να εξελιχθεί αλλά αυτός φοβάται τις ευθύνες που φέρνει μία σχέση μακροχρόνια όπως η δική σας. Μπορείς να τον πλησιάσεις αλλά με φιλικό ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι πρέπει να πας παρακάτω. Μέσα στον Απρίλιο σου πέφτει νέα γνωριμία. Εύχομαι να διαλέξεις το νέο πρόσωπο. Είναι καλή επιλογή. 

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα κάνω μια σωστή γνωρίμια????δ έχω σχέση .εδώ κ μήνες .κ δεν μπορώ ν βρω έναν άνθρωπο σωστό .ειμυ χωρισμένη.θ ήθελα ν δω αν θ έχω σύντομα κάτι καλό στ ζωή μου..θ γνωρίσω τον αληθινό έρωτα?θα είναι χωρισμένος? Θ είναι σε καλή οικονομική κατάσταση? Ηλικίακα θα είμαστε κοντά? Ευχαριστώ πολύ . περιμενωωωωω απάντηση σας.συντ

Το ψευδόνυμο μου: Βανεσσα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Βανέσσα, μέσα στον Ιούλιο θα  κάνεις νέα γνωριμία. Όμως το έτος που διανύουμε δεν προσφέρεται για κάτι σταθερό. Κάνε καθημερινά ότι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτόν σου. 

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είναι το πρόσωπο που αναφέρομαι ο σύντροφος για την υπόλοιπη ζωή μου; Είμαστε δεμένοι καρμικα; Γνωριστήκαμε στις αρχές του 2017 και συζούμε αυτή τη στιγμή. Περάσαμε κάποια σκαμπανεβάσματα ως το φθινοπωρο, άλλα τώρα τα πράγματα φαίνεται να πάνε καλά. Μετά από πολλές συναισθηματικές περιπέτειες των προηγούμενων χρόνων ελπίζω σε μια μόνιμη σχέση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση!

Το ψευδόνυμο μου: Jimpisces

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητέ, είναι μια πολύ καλή σχέση. Λόγω ασυμφωνίας σε κάποια θέματα είχατε κάποιους καυγάδες στο παρελθόν. Η σχέση για να κρατηθεί σε ισορροπία θέλει καθημερινή φροντίδα. Έχετε πολύ καλές προοπτικές και θα παραμείνετε μαζί. 

ολοκληρωμένες προβλέψεις
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles