Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 07/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχα δεσμό με έναν άνθρωπο έξι μήνες μου έλεγε ότι με θέλει στην ζωή του και ότι δεν θα με άφηνε ποτέ πριν λίγες βδομάδες μου είπε να σταματήσουμε και ότι δεν ξέρει τι έγινε αλλά δεν νιώθει όπως ένιωθε πριν θέλω να μάθω αν υπάρχει ελπίδα να ξανά είμαστε μαζί και αν αισθάνεται κάτι για μένα και αυτό που μου είπε όντως συμβαίνει η μήπως έχει κάτι άλλο ποια στην ζωή του

Το ψευδώνυμο μου: Βασανάκι 098

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό Βασανάκι 098, είναι ο τύπος άνδρα που όταν του περνάει το πρώτο σκίρτημα κάνει πίσω. Πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή και να τον πλησιάσεις φιλικά χωρίς να ζητάς κάτι από αυτόν. Αν το κάνεις για ένα χρονικό διάστημα θα εξομαλυνθεί η κατάσταση μεταξύ σας. Έχετε ενδεχόμενα επανασύνδεσης στο μέλλον σε μία πιο ποιοτική σχέση.

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα με τον Γιώργο είμαστε μαζί 2 μήνες είμαστε όμως σαν παντρεμένοι κοιμάται σπίτι μου τα ΣΚ. Βγαίνουμε μαζί γενικά κάνουμε πολλά μου λέει οτι με αγαπάει πολύ θέλω να μάθω τι εξέλιξη θα έχει η σχέση μου και αν μου είναι πιστός. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη σχέση που είχα ποτέ και θα ήθελα να μάθω τι θα βγει όλοι οι δικοί του άνθρωποι μου λένε ότι είναι ευτυχισμένος μαζί μου.

Το ψευδώνυμο μου: Μαριαλένα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Μαριαλένα, πραγματικά είναι μία πολύ καλή σχέση και με ενδεχόμενο να συγκατοικήσετε. Φρόντισε να κρατήσεις την επικοινωνία σας σε υψηλά επίπεδα χωρίς ιδιαίτερες διαφωνίες. Οι δικοί του άνθρωποι σε αγαπούν γιατί τον βλέπουν να είναι ευτυχισμένος. Επίσης υπάρχει προοπτική γάμου, αρκεί να νοιάζεσαι για την σχέση σας και να την φροντίζεις καθημερινά.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας ομάδα του Ταρωτώ θα ήθελα να μάθω τι νιώθει ο πρώην μου για έμενα. Αν με σκέφτεται, αν σκέφτεται να επικοινωνήσει μαζί μου με κάποιο τηλέφωνο. Τι είναι αυτό που τον κρατάει εδώ και εννιά μήνες μακριά μου? πίστευα πως αγαπούσε αληθινά αλλά μετά από την απομάκρυνση του τόσους μήνες δεν ξέρω τι να βάλω με το μυαλό μου τον αγαπώ πολύ.

Το ψευδώνυμο μου: Αριαναρα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Αριανάρα, να συνεχίσεις να τον αγαπάς. Είναι παροδικός ο χωρισμός. Προς το παρόν δεν βλέπω να κάνει κάποια κίνηση. Μπορείς όμως εσύ να πλησιάσεις με φιλικό ενδιαφέρον. Και με προσοχή και κατανόηση θα ζωντανέψεις τα συναισθήματά του για σένα. Υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο επαναφοράς του.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα είμαι η Κατερίνα είμαι υδροχόος α δεκαημέρου με ωροσκόπο κριό γ δεκαημέρου Άρη στο σκορπιό σελήνη στο καρκίνο Αφροδίτη & δια στον υδροχόο στις 11 : 15 το πρωί στο Μαρούσι Αττικής ενδιαφέρομαι να μάθω αν θα υπάρξει κάποια επανασύνδεση με κάποιον από τους 2 . Με το λαμπρό είχα σχέση το 2011 στις αρχές του Φλεβάρη & χωρίσαμε τη μέρα που απολύθηκε από το στρατό το Νοέμβριο του 2011 αλλά η επικοινωνία μας σταμάτησε το Μάιο του 2012 & τον είχα γνωρίσει μέσω ενός τσατ σε ραδιοφωνικό σταθμό τον Ιούλιο του 2010 που & οι 2 είχαμε άλλες σχέσεις αν & ήμουν η πρώτη του κανονική σχέση. Το άλλο άτομο που με ενδιαφέρει πολύ το γνώρισα το Νοέμβριο του 2014 τον λένε Άρη & είναι Λεων είχαμε γνωριστεί σε πολιτική εκδήλωση & ήταν εν ώρα υπηρεσίας . Είμαι ερωτευμένη μαζί του έχουμε κοινό γνωστό που & εγώ αλλά & ο Άρης το ρωτάμε & μαθαίνουμε τι κάνει δυστυχώς δεν έχω κάποιο τρόπο επικοινωνίας με το άτομο που με ενδιαφέρει & έχω να τον δω από τότε.

Το ψευδώνυμο μου: Κατάλινα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Κατάλινα, η δεύτερη περίπτωση δεν έχει προοπτική επανασύνδεσης, ήταν μία γνωριμία που ήρθε και πέρασε. Δεν έχει προοπτική επαναφοράς. Η πρώτη  όμως έχει δυνατότητες επανασύνδεσης κάπως καθυστερημένα αλλά με θετικά αποτελέσματα. Η επικοινωνία σας σταμάτησε γιατί είχε δεν ξεκαθαρίσει με προηγούμενη σχέση του. Αν κάνεις το πρώτο βήμα και αρχίσεις με χαμηλούς τόνους ενδέχεται να είστε σε μία σταθερή σχέση στο μέλλον.  

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Μετά από χρόνια παρέα γίναμε ζευγάρι αλλά αυτό στα κρυφά από τους άλλους. Αυτό κράτησε περίπου 2 χρόνια. Για διάφορους λόγους τους οποίους ακόμη και σήμερα δεν κατάλαβα απομακρυνθήκαμε και έτσι βλεπόμαστε πλέον που και που σε κοινή παρέα. Νόμιζα ότι δεν με ενδιαφέρει πλέον, αλλά κατάλαβα τώρα τελευταία ότι τρέφω ακόμη κάποια αισθήματα για αυτόν. Αναρωτιέμαι πολλές φορές γιατί φτάσαμε εκεί που φτάσαμε και τι ήταν αυτό που έφταιξε. Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης και αν ναι θα έχει μέλλον αυτή η σχέση

Το ψευδώνυμο μου: Dorita!!!

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Dorita, υπάρχουν θέματα που σας χωρίζουν και ένας από τους κύριους λόγους είναι τρίτα πρόσωπα που έβαλαν λόγια στον άνθρωπό σου. Έχει συναισθήματα και σε σκέπτεται αλλά δεν νιώθει έτοιμος να σε πλησιάσει. Στο μέλλον υπάρχει επανασύνδεση όσο κι αν σου φαίνεται απίστευτο. Θα κοπιάσεις αλλά θα είστε μαζί. Άφησε λίγο χρόνο να περάσει και προσπάθησε να τον πλησιάσεις. Θα είναι καλύτερη περίοδος για να αναθεωρήσετε κάποια στοιχεία που σας χώρισαν. 

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles