ομάδα του ταρωτω

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γειά σας και καλή χρονιά. Είχα 3 χρόνια σχέση με τον Θοδωρή από απόσταση και κοινή συμβίωση ανά διαστήματα. Χωρίσαμε από τρίτους και αυτός προσπάθησε πρόπερσι να με πλησιάσει ξανά πράγμα το οποίο το έμαθα φέτος. Είναι σε σχέση με μια άλλη εδώ και ένα χρόνο. Χωρισμό τους και προοπτική επανασύνδεσης μάς θα ήθελα να μάθω.

Το ψευδόνυμο μου: Δελεαστη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Δελεαστή, δύσκολο να χωρίσει τώρα. Πρέπει να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια. Δεν βλέπω να γυρίζει. Έχει πονέσει για σένα πιστεύοντας τους τρίτους. Καλύτερα να το αφήσεις. 

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Από την αρχή της γνωριμίας μας,προθυμοποιήθηκε να συζησουμε. Ειμαστε μαζί 2μιση χρόνια. Τον πρώτο χρόνο η συμπεριφορά του ήταν άψογη. Μετεπειτα όμως άλλαξε και αποκαλύφθηκε ένας αψυχολογητα οξύθυμος άνθρωπος με τάσεις βίας κατά διαστήματα. Ειλικρινα, δεν έχω διάθεση να γράψω πολλά. Θελω να γνωρίζω την πορεία του μαζί μου και αν έχει αισθήματα ακόμα για μένα.

Το ψευδόνυμο μου:Μαριαννα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καταλαβαίνω την ταραχή σου Μαριάννα μου. Αλλά ο χαρακτήρας του φανερώθηκε. Έχει τάσεις φυγής και όταν πιέζετε αντιδρά βίαια. Έχει συναισθήματα για σένα αλλά δεν μπορεί να αλλάξει τακτική στις συμπεριφορές του. Ή θα πρέπει να τον δεχτείς η να αποχωρήσεις από τη αυτή τη σχέση.  

ολοκληρωμένες προβλέψεις

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Χωρίσαμε μετά από ένα χρονο και λίγους μήνες… Όχι για κάποιο σοβαρό λόγο. και μετά από 2 μήνες, είναι με άλλη.. Τον αγαπάω πολύ και προσπαθώ να τον ξανά φέρω κοντά μου.. Όμως δείχνει καλά με την νέα σχέση του. Ζει τα πράγματα που ήθελε μαζί μου και εγώ δεν μπορούσα… Δεν ξέρω αν μέσα του νιώθει ακόμη κάτι για μένα, εκείνος λέει όχι… Θα τα ξανά βρούμε?

Το ψευδόνυμο μου: Σπ.

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν έχει μέλλον αυτή η σχέση ακόμα και αν γύριζε. Και μόνο που μπήκε τόσο γρήγορα σε σχέση δείχνει την αποδοκιμασία του απέναντί σου. Κοίτα γύρω σου και σύντομα θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Εχει αισθηματα ακομα για εμενα? θα μετανιωσει κ θ γυρισει για σχεση? ειναι μονος του κ αν οχι θ χωρισει για ν ειναι μαζι μ?η μ εχει ηδη ξεχασει?σημαινα κατι γιαυτον η απλα επαιξε μαζι μου?κ αν δεν συμβει κατι θ ερθει αλλο ατομο στην ζωη μ που θ με κανει ν ξεχασω κ ν ερωτευτω ξανα?θα κανει κινηση επανασυνδεσης? κ αν ναι ποτε περιπου θ γινει αυτο?

Το ψευδόνυμο μου:Victory79

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Victory79, έρχεται νέα γνωριμία. Νέα αρχή. Θα αφήσεις πίσω το παρελθόν που σε πλήγωσε. Προς το τέλος του Απρίλη συναντάς έναν αρκετά ενδιαφέρον σύντροφο.  

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Αν υπαρχει Αγάπη και επανασυνδεση και σε πόσο διάστημα. Αν θα φύγει το τρίτο άτομο από την ζωή μας. Υπάρχει γάμος 16 χρόνων και ένα παιδί! Υπήρχε μεγάλη αγάπη και ξαφνικά αλλαξαν ολα γκρεμίστηκε ολος ο κόσμος γύρω μου ό πόνος αβασταχτος εδώ και 9 μήνες! Ένα παιδί πληγωμενο που δεν έχω την δύναμη να το βοηθήσω ψυχικα γιατί κι εγώ είμαι ένα ρακος.

Το ψευδόνυμο μου: Τουλιπα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Τουλίπα, πριν το Πάσχα θα επιστρέψει σε σένα αλλά το ψυχολογικό πλήγμα που σου έχει δημιουργήσει είναι μεγάλο. Δύσκολο να ξεπεράσεις όλη αυτή την κατάσταση. Με δυσκολία θα μπορέσεις να κρατήσεις το γάμο σου.   

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles