Χωρίσαμε με δική του πρωτοβουλία. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γνωρίζω αυτόν τον άνθρωπο 8 χρόνια, τα τελευταία 4 βρισκόμαστε ερωτικά, εγώ είμαι ερωτευμένη μαζί του και του το έχω εκφράσει. Κάθε φορά που εγώ φεύγω από δίπλα του γιατί δεν παίρνω αυτό που θέλω από αυτόν και κάνω κάποια άλλη σχέση ή απλά μένω μονή μου, αυτός βρίσκει συνεχώς αφορμές να μου στέλνει. Του έχω εξηγήσει τι θέλω από αυτόν αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν θέλει το ίδιο, οπότε αποστασιοποιούμε και όταν το κάνω αρχίζει τα μηνύματα. Δεν μπορώ να καταλάβω γτ το κάνει; Αφού δεν θέλει κάτι παραπάνω απ μένα. Γιατί με ενοχλεί αφού δε νιώθει όπως εγώ. Με μπερδεύει συνεχώς αυτή του η συμπεριφορά. Έχουμε κάνει άπειρες κουβέντες και άκρη δεν βγάζω. Με θέλει και δεν ξέρει πως να το εκφράσει; Υπάρχει κάποια προοπτική μεταξύ μας; Η απλά δεν νιώθει τίποτα για μένα;

Το ψευδώνυμο μου: Alicia
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη, Η κάρτα σου  ο Άσσος  Κούπα ανεστραμμένος , μιλάει για την ματαιότητα των προσπαθειών σου εδώ και τόσο καιρό, στην ουσία χαμένων Για το συγκριμένο άτομο δεν φαίνεται να υπάρχει αγάπη, όπως τουλάχιστον εννοείς εσύ. Υπάρχει ωμή ερωτική επιθυμία που απολαμβάνει , όποτε εκείνος επιλέγει μαζί σου. Το ότι προσπαθείς να καταλάβεις τι ακριβώς ζητά από σένα, μου προκαλεί απορία. Πόσα χρόνια χρειάζεσαι ακόμα, για να  αναλύσεις την συμπεριφορά του;;Πόσο  περισσότερο θα περιμένεις την απόφαση που ποτέ δεν  προτίθεται να πάρει;; Ποια προοπτική, και ποια αισθήματα κορίτσι μου καλό. Αν χρησιμοποιήσεις  την λογική που σίγουρα διαθέτεις θα σταματήσεις να χάνεις άδικα τα όμορφά σου νιάτα, και θα τρέξεις μακριά του να σωθείς.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα, είμαστε χωρισμένες εδώ και 4 μήνες. Μετά από ένα μήνα, εμφανίστηκε με δική της πρωτοβουλία και αρχίσαμε να επικοινωνούμε ξανά, χωρίς κάποια αναφορά στον χωρισμό μας. Έπειτα, εξαφανίστηκε, και πριν 20 μέρες, είχαμε πάλι επικοινωνία, μέσω μηνυμάτων, που όμως εξελίχθηκε με λίγη ένταση. Είναι σαν να έχει θυμώσει για κάτι. Θέλω να μάθω, αν έχει αισθήματα, τι αισθάνεται για μένα και αν υπάρχει περίπτωση για επανασύνδεση . Ευχαριστώ !

Το ψευδώνυμο μου: kat_hel
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, Όλα τα κατάλαβα, στο μόνο που μου δημιούργησες απορία είναι η αιτία που μπορεί να είναι θυμωμένη μαζί σου. Δεν το πολύ καταλαβαίνω.  Αντιλαμβάνομαι όμως πώς η κοπέλα έχει κάποια δικά  της  προβλήματα, άλυτα πιθανώς, που ίσως δεν είναι σε θέση να ξεπεράσει. Μπορεί να είναι ερωτικά, κοινωνικά, ή και οικογενειακά. Αν καταφέρεις να λύσεις αυτό το μυστήριο, τότε θα δεις πόσο εύκολη μπορεί να γίνει μία επανασύνδεση μαζί της. Τα αισθήματα υπάρχουν και απ’ τις δύο πλευρές, και ναι,  υπάρχει αυτή η περίπτωση. 

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαστε μαζί 4 χρόνια αλλά όχι κανονική συμπεριφορά δεν επικοινωνούμε καθόλου και βλεπόμαστε 2 φορές το μήνα επειδή μένει και μακριά από μένα του έχω ζητήσει να αλλάξει την κατάσταση να έχουμε κανονική σχέση αλλά δεν κάνει τίποτα και όταν πάω να φύγω του ζητάω να σταματήσουμε δεν με αφήνει βγάζει μια επιμονή θα συγκατοικήσουμε ποτέ θα αλλάξει η κατάσταση;

Το ψευδώνυμο μου: Ρενατα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, έχεις αφήσει να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, πολύ μεγαλύτερο από ότι αξίζει, αυτός ο ιδιόμορφος δεσμός. Έχεις δηλαδή χάσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια  της ζωής σου, περιμένοντας ένα άτομο που βλέπεις δύο φορές τον μήνα, και περιμένεις από μένα μία πρόβλεψη που να βγάζει λογική  βασισμένη στο παράλογο. Ούτε φίλη ναυτικού να ήσουν φίλη μου. Επειδή λοιπόν μου μυρίζεται κοροϊδία, δυσκολεύομαι να σε παρηγορήσω, γιατί θα λέω κι εγώ ψεματάκια. Δύσκολο  να συγκατοικήσετε τώρα πια, που εκείνος έχει δεδομένη και παγιωμένη αυτήν την κατάσταση.  Μακάρι να βγω κι εγώ ψεύτρα..

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα σας. Με το άτομο αυτό είχαμε μια σχέση που διήρκεσε κάποιους μήνες στο παρελθόν. Χωρίσαμε με δική του πρωτοβουλία. Πέρασα δύσκολα αλλά κατάφερα να τον ξεπεράσω. Πριν λίγες ημέρες μ πήρε τηλ κ η επικοινωνία μας ξαναξεκινησε. Δεν έχουμε βρεθεί από κοντά ακόμα. Θέλει μια δεύτερη ευκαιρία κ αν ναι αξίζει τον κόπο?Αλλιώς θ συμβεί κάτι άλλο στα ερωτικά μ? Ευχαριστώ πολύ

Το ψευδώνυμο μου: Μπερδεμενη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Μπερδεμένη μου, Η κάρτα σου το πέντε πεντάκτινο, σου ζητά να μην έχεις πολλές ελπίδες. Με τέτοιου  είδους καταστάσεις. Είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα. Υπάρχει συναισθηματική φτώχια, αναποφασιστικότητα, και δύο  τρία ψεματάκια. Μην περιμένεις μεγάλα πράγματα μια και η δεύτερη ευκαιρία εμπεριέχει σαφώς και κάποιο ρίσκο να χαθεί άδικα κι άλλος χρόνος. Η κάρτα σου πάντως, δεν είναι και τόσο ενθαρρυντική . Στο χέρι σου όμως είναι,  ότι αποφασίσεις λοιπόν..

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Χώρισα πρόσφατα με το κορίτσι μου. Ήμασταν μαζί περίπου ένα χρόνο. Ήμασταν πολύ καλά μαζί. Πήγαμε διακοπές και όλα ήταν τέλεια. Ξαφνικά μόλις άρχισε το σχολειό μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνη της για να μην αποσπάται η προσοχή της από το διάβασμα. Πιστεύω ότι έχει κάνει άλλη σχέση. Της μίλησα σκληρά. Θα έχω επανασύνδεση?

Το ψευδώνυμο μου: Λένα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλέ μου φίλε, η ξαφνική αυτή απόφαση, δεν προμηνύει πολύ αίσια κατάσταση, μια και όλα όπως λες ήταν τέλεια. Σίγουρα κάτι περίεργο της συνέβη, κάτι  που δεν έχεις πρόσβαση, για να πάρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Κακώς πάντως της μίλησες σκληρά, είστε πολύ νέοι και οι δύο , τα σφάλματα επιτρέπονται, και συχνά διορθώνονται, με σχετική  ευκολία. Άφησε λίγο χρόνο να κυλήσει, η γνώμες αλλάζουν εύκολα. Ευελπιστώ πως θα λυθεί η παρεξήγηση και όλα θα γίνουν όπως πριν.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles