ομάδα του ταρωτω

Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 30/01/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θέλω να ξέρω εάν θα υπάρξει επανασύνδεση με τον πρώην μου! Είχαμε 4 χρόνια σχέση και ειμασταν πολύ καλά!! Ενδιαφέρομαι να μάθω γιατί ακόμη τρέφουμε πολύ δυνατά αισθήματα ο ένας για τον άλλο και υπάρχει μια επικοινωνία που φαινόταν αλλά θέλουμε να πούμε και άλλα λέμε! Τι πιστεύετε; Ανυπομονώ να μάθω την γνώμη σας! Ευχαριστώ

Το ψευδόνυμο μου: Tina

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Tina, έχετε διαφορετικό πρίσμα που βλέπετε τις καταστάσεις και δεν βγάζετε με το ίδιο συναίσθημα τα βιώματα που έχετε περάσει. Έτσι αυτό φέρνει δυσαρμονία στη σχέση. Δεν έχουν τελειώσει τα αισθήματά του για το πρόσωπό σου. Στο μέλλον ενδεχομένως θα είστε πάλι μαζί. Και μην ξεχνάς τον εαυτόν σου. Να έχεις όσο μπορείς κοντά σου τους φίλους σου, ή τη φίλη σου. Μην κλείνεσαι μέσα στα ερωτηματικά σου.   

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ειμασταν μαζί 4 χρόνια. Εγώ παντρεμένη – χωρισμένη με ένα παιδί και εκείνος παντρεμένος με δύο παιδιά. Η γυναίκα του (ζει εκτος Ελλάδος) μαθαίνει κάποια πράγματα και χωρίζουμε! Υπάρχει μια κάποια επικοινωνία κατά την οποια έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα και τα αισθήματα μας είναι δυνατά όπως και πριν…αλλά! Με τή γυναίκα του υπάρχουν προβλήματα αλλά είναι και τα παιδιά και η νοοτροπία του λόγο καταγωγής! Ήθελα να μου πείτε εάν θα υπάρξει επανασύνδεση μεταξύ μας γιατί είναι άκρως αδύνατο να μην συναντηθούμε διότι τα καλοκαίρια δουλεύουμε μαζί! Ευχαριστώ

Το ψευδόνυμο μου: Elpida77

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Elpida77, ακόμα και από απόσταση δεν ήθελε να μαθευτεί κάτι και να χωρίσει με την σύζυγό του. Αυτό τον έκανε να αμφιβάλει αν πρέπει να είναι μαζί σου ή όχι. Στις συνάντησεις σας όμως δεν θα υπάρχει το ερωτικό κλίμα που υπήρχε στο παρελθόν. Και να γίνει επανασύνδεση θα σε έχει πότε κρύο πότε ζέστη.   

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Χωρίσαμε μετά από ένα χρονο μεγάλης αγάπης, για πράγμα ασήμαντο… Εκανε σχέση με άλλη, δεν είχαμε καμία επικοινωνία αλλά τελευταία στα μηνύματα που του στέλνω, απαντάει λέγοντας ότι δεν μπορεί να με εμπιστευτεί ξανά… Πιστεύω και νιώθω μέσα μου ότι με αγαπάει και πως απλά φοβάται και πράττει με την λογική του… Θα είμαστε ξανά μαζί?

Το ψευδόνυμο μου: 2η ευκαιρια

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή 2η ευκαιρία, προτού χωρίσετε είχε κάνει την γνωριμία με την αντίζηλό σου. Αυτή σας έφερε προβλήματα και ο σύντροφός σου έχει σοβαρό θέμα γιατί δεν έχει προσπαθήσει να καταλάβει τι ακριβώς θέλει. Άδικα σου λέει ότι δεν μπορεί να σε εμπιστευτεί. Και πιστεύω ότι καμία δεν θα τον αγαπήσει όπως εσύ. 

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Το μόνο που θέλω να μάθω είναι αν κάποτε θα ευτυχίσουμε αν θα κάνουμε οικογένεια κ αν έχουμε τυχη αν θα ξεκολλήσουμε από το αδιέξοδο που βρισκόμαστε τώρα..τον αγαπώ κ μ’αγαπαει αλλά οι καταστάσεις μας κρατάνε σε μια πολυ πολύ δύσκολη κατάσταση. Εγω χωρίς δουλειά αυτός με δουλειά αλλά πολύ λίγα κερδη…..θα αλλάξει επιτέλους αυτό;

Το ψευδόνυμο μου: Atyxh33

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Atyxh33, μέσα στο έτος που διανύουμε κάνε μία προσπάθεια για εύρεση εργασίας. Ακόμα και ένα τετράωρο να κάνεις θα σε βοηθήσει ψυχολογικά και θα έχεις και λίγα χρήματα. Στον σύντροφό σου δεν διαφαίνεται κάποια αλλαγή. Μην σκέφτεσαι πράγματα που στο τώρα δεν γίνεται να αλλάξουν. Χαλάρωσε και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. 

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα..Υπάρχει μια αίσθηση ανασφάλειας & ασάφειας τον τελευταίο καιρό στα αισθηματικά, παρόλο που τα πράγματα αλλάζουν σταδιακά γιατί έρχονται νέοι άνθρωποι στη ζωή μου, άραγε χρειάζεται να μαι επιφυλακτική όσων αφορά κάποια αιφνίδια επανεμφάνιση ενός ανθρώπου του παρελθόντος,που είχαμε σχέση για αρκετό καιρό & άφησε να εννοηθεί απ τα λεγόμενά του ότι υπάρχει κάποια εκκρεμότητα στν υπόθεση μας;

Το ψευδόνυμο μου: ΖΑΧΑΡΩΤΟ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό Ζαχαρωτό, καλό θα είναι να μην απορρίπτεις τις νέες σου γνωριμίες, θα προκύψει κάτι καλό στο κοντινό μέλλον. Από την πρόβλεψή σου βλέπω ότι θα έχεις μία επαναφορά προσώπου από το παρελθόν. Θα γίνει σε φάση της ζωής σου που δεν θα το περιμένεις. Από το συγκεκριμένο άτομο μην περιμένεις ιδιαίτερη ανταπόκριση, γιατί θα σε πλησιάσει σε περίοδο που θα έχει χωρίσει από δική του σχέση. ΄Έχετε πιθανότητες για επανασύνδεση. Αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από τη δική σου βούληση.   

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles