ομάδα του ταρωτω

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Από την πρώτη στιγμή που τον είδα ένιωσα περίεργα.. Άκουσα ένα τραγούδι στο μυαλό μου. Έπεσα πάνω του κ πήγαμε να φιληθουμε..εδω κ ενάμιση χρόνο κάνουμε παρέα αλλά δεν έχω ούτε πρόκειται να εκφράσω αυτά που νιώθω.. Είμαι απόμακρη για να μη του φανερώσω κάτι.. Νομίζω το ίδιο και αυτός κάνει.. Ισχύει ότι νιώθουμε τα ίδια αλλά δεν γίνεται.. Είναι ερωτευμένος μαζί μου;;

Το ψευδόνυμο μου: Σίφουνας

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητέ Σίφουνα, κοίτα είναι κάρμα για σένα. Η διαφορά είναι ότι αυτός το βλέπει ως φιλία. Βέβαια σε θαυμάζει για την ομορφιά σου και την ευφυΐα σου. Αν ήταν να ήθελε κάτι παραπάνω να είσαι σίγουρη ότι θα το είχε πράξει. Τώρα αν εσύ το χειριστείς πιο ζεστά έχετε ενδεχόμενο σταθερού δεσμού. Δεν χρειάζεται να είσαι απόμακρη. Κάνε το αντίθετο από ότι έκανες μέχρι τώρα και θα έρθει και η αλλαγή στο μέλλον. 

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Μου αρέσει πολύ σαν άντρας είναι χωρισμένος Εγώ όχι.. μένει πιο μακριά από μένα κ δεν βλεπόμαστε αρκετά.. αυτός λέει ότι με γουστάρει αν κ δυσκολεύομαι να τον πιστέψω..υπαρχει επικοινωνια μεταξυ μας συζηταμε διαφορα θεματα κ γελαμε πολυ..τα βρισκουμε κ στο ερωτικο διαδικτυακά προς το παρων..δεν ξερω τι θα γινει..θα υπάρχει συνέχεια παρακατω;;

Το ψευδόνυμο μου: Κύκνος35

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητέ Κύκνε, δεν πειράζει που είστε μακριά προς το παρόν, φρόντισε όμως κάποια συνάντηση στο μέλλον γιατί έτσι η σχέση προχωράει χωρίς να μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και μένετε μόνο στο ερωτικό. Χρειάζεται προσπάθεια για να εξελιχθεί  αυτή η μορφή σχέσης και να δημιουργήσετε κάτι πιο σοβαρό στο μέλλον. 

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θέλω να μάθω αν θα υπάρξει επανασύνδεση. Τον αγαπάω πολύ. Έχουμε χωρίσει πολλές φορές πάντα με δική του πρωτοβουλία. Φευγει για καμιά δεκαριά μέρες και μετά γυρνάει μετανιωμένος. Τον δέχομαι πίσω γιατί τον λατρεύω σαν Θεό μου. Κάνω πίσω σε πολλά θέλω μου για εκείνον. Μας ενώνουν πολλά και μας χωρίζουν ακόμα περισσότερα.Θελω να ξέρω αν όντως με αγαπάει και απλά φοβάται την δέσμευση ή αν απλά με θεωρεί δεδομένο στην ζωή του. Και αν γυρίσει θα έχουμε μέλλον οι δυο μας; Είμαι απελπισμένη πραγματικά. Πνίγομαι μακρυά του.

Το ψευδόνυμο μου: Νένα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Νένα, προσπάθησε να ηρεμήσεις γιατί νιώθει ότι έχεις ανασφάλεια και αυτό τον κάνει να μην μένει μόνιμα κοντά σου. Έχει συναισθήματα για σένα αλλά δεν θέλει να τον καταπιέζεις. Άσε ελεύθερη τη σχέση σου μαζί του. Θα έχετε δυσκολίες στην επικοινωνία σας και διαφωνίες. Πάρε αυτά που σας χωρίζουν σαν δώρα και διόρθωσέ τα. Υπάρχουν ενδεχόμενα επιτυχίας στο μέλλον.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ήμασταν μαζί 6 μήνες χωρίσαμε γιατί το θελανε οι δικοί του περάσαμε πολλά άλλα για ένα χρόνο μιλούσαμε ώσπου ξανά κάναμε μια προσπάθεια. Χωρίσαμε γιατί έχει άλλη. Θα ξανά γυρίσει σε εμένα? Τον αγαπάω πολύ κ ξέρω ότι κ αυτός μ αγαπάει έτσι τουλάχιστον έδειχνε. Από τότε που χωρίσαμε έχω κλειστεί στον εαυτό μου. Μου λείπει.

Το ψευδόνυμο μου: Μίκιο

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Μίκιο, κάνατε την προσπάθεια χωρίς να είναι έτοιμος αυτός. Εσύ πάλι δεν μπορούσες να ψυχολογήσεις τι ακριβώς έπρεπε να κάνεις για να προχωρήσει ομαλά η σχέση σας. Πιστεύω από ότι βλέπω είναι απαραίτητο να κάνεις μια ενδοσκόπηση, και φυσικά να πιστέψεις στον εαυτόν σου. Για το άμεσο μέλλον θα συνεχίσει με την άλλη κοπέλα. Έχεις όμως πολλές πιθανότητες να τον κερδίσεις.   

ερωτική συναστρία

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Αν με θέλει αν θα είμαστε μαζι? τι σκέφτεται για μας? μια έρχεται μια φεύγει….μια με θέλει μια όχι είναι η ηλικία το πρόβλημα? πως να τον πλησιάσω? τι περιμένει από μένα? υπήρξε έντονο φλερτ και συναντήσεις…πάει δύο χρόνια τώρα! τι τον εμποδίζει μήπως κάποιος του λέει να με ξεχάσει???? η μήπως τελικά δεν σημαίνω τίποτα για εκείνον?

Το ψευδόνυμο μου: Politeia

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Πολιτεία, σημαίνεις πολλά για αυτόν απλά πρέπει να διώξεις το άγχος από μέσα σου. Θεωρεί ότι τον πνίγεις και καταπιέζεται. Αν στο επόμενο πλησίασμά του σε βρει πιο χαλαρή θα παραμείνει σε σένα. Υπάρχει κάποιος φίλος του που τον επηρεάζει αλλά δεν είναι το βασικό εμπόδιό σας. Πάντως έχετε ενδεχόμενο καλής εξέλιξης στη σχέση σας.  

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles