ομάδα του ταρωτω

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωριζόμαστε από το Νοέμβριο του 2006, αμέσως συνδεθήκαμε ερωτικά και από τότε έχουμε περάσει πολλούς χωρισμούς, αλλά και επανασυνδέσεις. Αυτός είναι σε γάμο και έχει επαγγελματική σχέση με την οικογένειά του. Υπάρχει σοβαρότερη εξέλιξη μεταξύ μας, θα αλλάξουν τα δεδομένα μας; Τώρα είμαστε πάλι σε επανασύνδεση… Σκέφτεται να μου δώσει πράγματα, θα μπορέσει να είμαστε μαζί κανονικά;

Το ψευδόνυμο μου: juliet

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή juliet, αν εννοείς ως νόμιμο ζευγάρι δύσκολο. Θα σε βοηθήσει και στο οικονομικό. Δεν υπάρχει εξέλιξη σε αυτή τη σχέση. Μπορείς όμως να ζήσεις το πάθος μαζί του. Του αρέσεις σαν παρουσία, και δείχνει να μην θέλει να σε αφήσει. Η λογική του λέει να χωρίσετε αλλά τα συναισθήματά του για σένα είναι δυνατά. Θα είστε μαζί στο μέλλον αλλά στη μορφή που είστε τώρα όχι σε κάτι πιο σοβαρό. 

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Οικονομικά με ενδιαφέρει να μάθω σας ευχαριστώ πολύ. Και αν είναι εύκολο και πως θα πάνε τα αισθηματικά μου. Αν θα ζήσω μαζί του και αν τα οικονομικά μου βελτιωθούν. Γιατί έχασα την δουλειά μου τώρα και μεγαλώνω μόνη μου ενα παίδι. Είμαι σε δραματική κατάσταση. Δεν έχω ούτε να ζήσω το παιδί μου είναι ένας άριστος μαθητής και φέτος θα δώσει παννελήνιες αλλα χωρίς δουλειά δυσκολο και αυτό.

Το ψευδόνυμο μου: ΑΡΙΑ Ζ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Από κάποιο φιλικό πρόσωπο θα έχεις οικονομική στήριξη. Αλλά όχι και τόσο που να μπορεί να λύσει το πρόβλημά σου. Από Μάρτιο φαίνεται σταθερή δουλειά. Από το φθινόπωρο θα έχεις ανάκαμψη στα οικονομικά σου. Όμως θα έχεις και συμπαράσταση από το σύντροφό σου, με τον οποίον θα βελτιωθεί η κατάσταση στη σχέση σας. Όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.


ολοκληρωμένες προβλέψεις

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχα μια σχέση 5 χρονών με χώρισε μέσω μηνύματος μπλοκάροντας την επικοινωνια μαζί του. Αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπάω πολύ θα ήθελα αν είναι δυνατόν να μάθω τι σκέφτεται αν υπάρχει το ενδεχόμενο επανασυνδεσης μαζί του ακόμα και αν έχει βρει αλλην σύντροφό. Έχουν δημιουργηθεί πολλές παρεξηγήσεις μεταξύ μας στο παρελθόν όμως πάντα μετά από 2 με 3 μέρες τα βρίσκαμε τώρα το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει είναι 1 μήνας έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω μαζί του όμως είναι αδύνατον προαισθανομαι μήπως διαβάλομαι από άτομα που υπάρχουν στο οικογενειακό του περιβάλλον όμως δεν είμαι σίγουρη.

Το ψευδόνυμο μου: Πιτσα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Πίτσα, έχει κάνει το κύκλο της η σχέση σας. Είστε και οι δυο αρκετά κουρασμένοι. Θα βρεθείτε πάλι σε ένα δίμηνο αλλά δεν βλέπω να έρχεστε σε συμφωνία. Όσο αφορά για άλλη γυναίκα προς το παρόν φλερτάρει αλλά δεν έχει κάτι σταθερό. Η αλήθεια είναι ότι άτομο της οικογενειάς του τον επηρέασε αρνητικά στο να είστε μαζί. Κάνε την προσπάθειά σου. Μετά τη συνάντηση που θα έχετε θα είσαι πιο έτοιμη να πάρεις αποφάσεις σου. 

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θέλω να μάθω αν θα κάνουμε σχέση και αν θα είμαστε ευτυχισμένοι. Αυτός χωρισμένος με παιδιά, εγώ χήρα με παιδί. Μας χωρίζει απόσταση χιλιομετρική. Τώρα δεν επικοινωνούμε καθόλου. Έχουμε να μιλήσουμε από τα Χριστούγεννα Του έχω στείλει αρκετές φορές μηνυμα και του έχω τηλεφωνήσει αλλά δεν απαντά. Μου είχε πει να συναντηθούμε αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Του έχω πει τη αισθάνομαι για αυτόν και του άρεσε. Θέλω να μάθω αν θα τηλεφωνηθουμε και αν θα συναντηθουμε. Περιμένω την απάντησή σας.

Το ψευδόνυμο μου: Ομέρ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Δεν είναι ξεκαθαρισμένος συναισθηματικά. Υπάρχει κι άλλη γυναίκα στη ζωή του. Όπως δείχνει το θέμα σου έχει εμπόδια. Πρέπει να ηρεμήσεις και να βάλεις εδώ τη λογική και όχι το συναίσθημα. Κάνεις νέα γνωριμία μέσα στην άνοιξη. Αν ξεπεράσεις το παρελθόν σου, όσο είναι δυνατόν βέβαια, όλα φαίνονται πιο αισιόδοξα.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχω γνωρίσει έναν κύριο μέσω ίντερνετ. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία διασκέδαζα…στην πορεία όμως μετά από πολλές συζητήσεις αρχίσαμε να συμπαθούμε ο ένας τον άλλον.τωρα έρχεται να με γνωρίσει από κοντά λέει πως νιώθει κάτι δυνατό για μένα!! Και γω θέλω πολύ να τον γνωρίσω από κοντά..Υπάρχει μέλλον μεταξύ μας;;μπορει να δημιουργηθεί μια σχέση μεταξύ μας;;

Το ψευδόνυμο μου: Γιασεμί

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Πολύ καλή περίπτωση για σένα. Του αρέσεις. Εσύ όμως έχεις άλλο πρότυπο ανδρός στο μυαλό σου. Κάτι σε κρατάει σε αμφιβολία. Αν αποφασίσεις να προχωρήσεις θα πάνε όλα καλά. Επίσης είναι κοινωνικός και αγαπητός στο κύκλο του. Η σχέση αυτή θα μπορούσε να οδηγηθεί σε γάμο. Εύχομαι να επιλέξεις το καλύτερο για εσένα.   

ερωτική συναστρία
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles