1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Δεν έχω εδώ και πολύ καιρό καμία σχέση. Θέλω να μάθω αν θα κάνω μια ικανοποιητική και όμορφη σχέση και πότε. Και τα χαρακτηριστικά του ατόμου για να το αναγνωρίσω. Επίσης θα ήθελα να μάθω ο πρώην σύντροφος σε τι κατάσταση βρίσκεται; Πώς πέρνα; Τι σκέφτεται κι αν είναι καλά. Ακόμα αν τα 2 αγόρια μου θα τα πάνε καλά στη ζωή τους.

Το ψευδώνυμο μου: Scouliki
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη, η κάρτα σου, ο ιππότης  καρό, προαναγγέλλει την εμφάνιση ενός ατόμου μάλλον σε ζώδιο της γης το οποίο θα σου δείξει  το ενδιαφέρον του. Φαίνεται πως με αυτόν θα έχεις την νέα αρχή που τόσο επιθυμείς.

μέντιουμ άρης

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα, εγώ θα ήθελα να μάθω εάν ενδιαφέρεται το άτομο για το οποίο ενδιαφέρομαι εδω και καιρό. Έχω αρχίσει να πιστεύω πως μια κοινή γνωστή μας του έχει βάλει λόγια για εμένα και γι”αυτό δεν κάνει κίνηση ενώ δείχνει πως νοιάζεται. Να του μιλήσω για το πως νιώθω για εκείνον ή να περιμένω;

Το ψευδώνυμο μου: Υπομονή
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Υπομονή, συν Αθηνά και κτλ. και βέβαια να κάνεις το πρώτο βήμα γιατί αν κάποια σε κατηγορεί, θα την προλάβεις πριν σου κάνει μεγαλύτερο κακό. Φρόντισε εσύ να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου . Είμαι σίγουρη ότι κι εκείνος θα το εκτιμήσει, γιατί θα τον βγάλεις ίσως από δύσκολη θέση.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γνωριστήκαμε με αυτό το παιδί μέσω Facebook. Μιλάμε εδώ 15 μέρες Φαίνεται καλός. Βρεθήκαμε μόνο μια φορά από κοντά. Δεν ξέρω τι σκέφτεται για μένα και τι ακριβώς θέλει ενώ δείχνει να θέλει κάτι πιο σοβαρό να γίνει σχέση. Ναι μεν μου αρέσει και φαίνεται καλός αλλά δεν ξέρω αν θέλω να προχωρήσω μαζί του μιας και εγώ βγει πριν 1 μισή μήνα από χωρισμό και δεν θέλω να το πληγώσω αν δεν νιώσω κάτι γι’ αυτόν.

Το ψευδώνυμο μου: Μπερδεμένη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Μπερδεμένη, η κάρτα σου το τέσσερα κούπα, αναρωτιέται γιατί αφού μόλις βγήκες από έναν χωρισμό βιάζεσαι να προχωρήσεις με κάποιον που δεν σε πολύ ενδιαφέρει κι όλας. Ακόμα και αν είναι μία χαρά το νέο άτομο στη ζωή σου, εσύ δεν είσαι ακόμα έτοιμη  συναισθηματικά. Επιπλέον πως μπορεί ένας άνθρωπος μέχρι χθες άγνωστος να κάνει σοβαρές σκέψεις  για σένα μέσα σε 15 μέρες; Προσπάθησε καλή μου να συμπορευτείς με την λογική, πάρε το χρόνο που σου χρειάζεται και μετά αν ακόμα αυτό θες ξανακοίταξε το με ηρεμία.        

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο 1μιση χρόνο και με χώρισε μέσα σε μια έκρηξη θυμού. Τσακωθήκαμε άσχημα ένα βράδυ Σαββάτου… Πιέστηκε πολύ από τη μεριά μου γιατί δεν έβλεπα καμία κίνηση στο πως να αντιμετωπίσει την οικογένεια του που ανακατευόταν. Αυτοί δεν με θέλουν και μάλλον του βάζουν λόγια για μένα. Τον αγαπάω πάρα πολύ αλλά αυτός ενώ πήγα και τον βρήκα ενώ είναι στεναχωρημένος ακόμα μετά από 1 μισή μήνα χωρισμού και το είδα ότι αγαπάει φαίνεται μπερδεμένος και δεν ξέρει ποιον να πιστέψει. Θέλω να ξανά είμαστε μαζί. Και να τα ξεπεράσουμε ποτέ να πάω να τον ξανά βρω για να μιλήσουμε ήρεμα..

Το ψευδώνυμο μου: Νέλη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Νέλη, καταλαβαίνω ότι τον αγαπάς  αλλά πώς μπορείς να εμπιστευτείς ένα άτομο που επηρεάζεται τόσο εύκολα; Αυτό μπορεί να συμβαίνει καθημερινά για όλη του την ζωή,  Πόσο θα σου άρεσε κάτι τέτοιο; Η γνωστή και αιώνια διαμάχη των οικογενειών, ρίχνει την βαριά σκιά της σε πολλά νεαρά ζευγάρια όπως εσείς. Δοκίμασε να βρεθείτε κάπου σε ουδέτερο έδαφος και μίλησέ του με ηρεμία δείξε του την αγάπη σου, κι ελπίζω να καταφέρετε να τα βρείτε. Μέχρι την επόμενη φορά.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Εγώ παντρεμένη. Αυτός ελεύθερος. Με διεκδίκησε και με κυνήγησε πολύ. Εγώ σε στιγμή αδυναμίας ενέδωσα. Έχουμε παράλληλη σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια. Πολλές φορές μπαίνω σε σκέψεις να χωρίσω και να είμαστε μαζί αλλά δεν είμαι σίγουρη γι’ αυτήν την απόφαση. Αυτός ξέρω ότι ενδιαφέρετε και με αγαπάει αλλά είναι πολύ συγκρατημένος και διακριτικός. Τι θα με συμβουλεύατε;

Το ψευδώνυμο μου: Ντενέρις
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη μου Ντενέρις, η κάρτα σου ο Άσσος Σπαθί, σε συμβουλεύει να κάνεις μία συζήτηση μαζί του και να του προτείνεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Αν είναι θετικός και συμφωνεί τότε δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Να είσαι όμως προετοιμασμένη ίσως και για μία άρνηση. Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμη αν δεν θέλεις να χάσεις αυτό που ήδη έχεις.