Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 05/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Σχέση μέσω φβ. Έχουμε χαθεί ούτε μηνύματα ούτε τηλεφωνά ενώ είχαμε καθημερινή επικοινωνία. Έκανα λάθη που τα παραδέχτηκα άλλα έχει κόψει τελείως τα πριβέ μηνύματα και τα τηλέφωνα. H ερώτηση μου είναι. Θα έχω κάποια επικοινωνία μαζί του έστω και από τηλέφωνο η μηνύματα προσωπικά? Βλέπετε να προχωράει η έχει σταματήσει? Συναισθηματικά εγώ είμαι κάλα μαζί του. Αυτός?να κάνω το βήμα η δεν αξίζει?

Το ψευδώνυμο μου: Ελενάκι

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό Ελενάκι, ο άνδρας που ενδιαφέρεσαι έδωσε ευκαιρίες στη σχέση σας. Φαίνεται να μην θέλει στο παρόν να συνεχίσει. Σε σκέφτεται και έχει συναισθήματα για εσένα. Δείχνει κουρασμένος και έχει ανάγκη να μείνει μόνος του να σκεφτεί. Θα ήθελα να κάνεις υπομονή γιατί δεν βλέπω οριστικό χωρισμό στη σχέση σας. Στο μέλλον έχετε αρκετές προοπτικές να είστε σε σταθερό δεσμό με ενδεχόμενο συμβίωσης.

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί επηρεάζει την σχέση μου με τον Ανδρεά ο κολλητός του. Και αν τελικά καταφέρουμε να είμαστε μαζί χωρίς να τον ακούει. Ξέρω πως με θέλει άλλα θέλει συνεχώς να κάνουμε πράγματα όλοι μαζί. Εγώ αυτός κ ο κολλητός του. Θα τα καταφέρουμε; θα είμαστε μαζί χωρίς να υπολογίζει κ αυτόν που είναι διπλά του κ με έχει κουράσει ψυχολογικά;

Το ψευδώνυμο μου: Αστεράκι 2766

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό Αστεράκι2766, θεωρώ ότι ο σύντροφός σου κάνει πολύ μεγάλο λάθος με τον τρόπο που σου φέρεται. Δείχνει ότι δεν είναι σίγουρος για την σχέση σας και γι’ αυτό θέλει και τον φίλο του μαζί σας. Επειδή πρόκειται να  στο κάνει συχνά, αν θέλεις να συνεχίσεις με αυτόν τον άνθρωπο θα πρέπει να κάνετε μια συζήτηση στο κοντινό μέλλον να διορθωθεί η κατάσταση. Πάντως με λίγη καλή θέληση έχετε ενδεχόμενο μιας πολύ καλύτερης σχέσης. 

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Η σχέση μου με τον Κ. έχει περάσει πολλά στάδια. Ξεκινήσαμε σαν φίλοι για περίπου 4 χρόνια που πάντα υπόβοσκε ένα φλερτ και υπήρχε επικοινωνία και περνούσαμε κάλα άλλα δεν έγινε ποτέ κάτι γιατί ήμουν σε σχέση με φίλο του. Όταν χώρισα κάναμε σεξ και ήταν το απολυτό. Βρισκόμασταν για αρκετό διάστημα άλλα λόγω συνθηκών δεν έγινε ποτέ τίποτα παραπάνω. Εγώ μετά έκανα μια άλλη σχέση και όταν χώρισα ξαναβρεθήκαμε. Ήμουν το ίδιο ερωτευμένη μαζί του όπως τότε και ένιωθα ότι δεν είχε αλλάξει τίποτα μετά από 2 και χρόνια. Το ένστικτο μου λέει ότι νιώθει για έμενα άλλα πάντα βάζει εμπόδια. Μου είπε ότι δεν θέλει σχέση και ότι τον ενδιαφέρει η δουλειά του. Ξέρω ότι η εταιρεία που εργάζεται ανοίγει παράρτημα και του δόθηκε θέση διευθυντική στην επαρχία και θα ξέρει αν θα πάει μέσα άμεσα. Πρώτον θα ήθελα να μάθω αν νιώθει για έμενα πράγματα και φοβάται. Αν υπάρχει άλλη στην ζωή του. Τέλος αν θα καταλήξω μαζί του και αν θα έχουμε μια όμορφη σχέση. Σας ευχαριστώ!

Το ψευδώνυμο μου: Αννυ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Άννυ, αλήθεια σου είπε, τον ενδιαφέρει η δουλειά του και γενικά το οικονομικό. Δεν είναι άτομο των σχέσεων. Γι’ αυτό και σε αφήνει σε αβεβαιότητα. Αυτή η κατάσταση της ανισορροπίας θα συνεχιστεί και στο κοντινό μέλλον. Αλλά βλέπω ότι έχει συναισθήματα για εσένα και έχετε πολλά ενδεχόμενα αν προσπαθήσεις εσύ ως γυναίκα, έξυπνα, να είστε σε μία όμορφη σχέση με προοπτική συμβίωσης.

ερωτική συναστρία

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ξέρω ότι νιώθει μπερδεμένος με την πρώην του. Εμείς γνωριστήκαμε σε μια συνάντηση για δουλειά. Άλλα με κέρδισε ο χαρακτήρας του. Ενώ από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι δεν είμαι το άτομο που έψαχνε για να συνεργαστεί μιλούσαμε σχεδόν δυο ώρες. Του έστειλα μήνυμα αλλά μου απάντησε πολύ τυπικά. Θα γινεί κάτι παραπάνω η να μην ασχοληθώ;

Το ψευδώνυμο μου: Louloudenia

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Louloudenia, θα συνεχίσει να είναι μπερδεμένος με την προηγούμενη σχέση του γιατί έχει συναισθήματα για αυτήν. Σε βλέπει φιλικά και βέβαια του αρέσεις σαν γυναίκα αλλά μέχρι εκεί. Τουλάχιστον προς το παρόν δεν ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο. Αν θέλεις, συνεχίζεις την προσπάθειά σου και έχεις αρκετά ενδεχόμενα στο μέλλον να έρθει πιο κοντά σου. Από σένα εξαρτάται πόσο θα αντέξεις γιατί αυτό θα πάρει χρόνο μέχρι να έχεις κάποια ανταπόκριση.    

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχουμε 10 χρόνια σχέση και συμβίωση. Είναι σε διαστάση με την πρώην άλλα οι συνθήκες δεν ευνόησαν ακόμη να πάρουν διαζύγιο. Οικονομικοί κυρίως λόγοι μας έκαναν να τα αφήσουμε όλα στην άκρη κ να προσπαθήσουμε να επιβιώσουμε. Περάσαμε κ περνάμε πολλές δυσκολίες άλλα καταφέρνουμε ακόμη να είμαστε μαζί. Πως θα εξελιχθεί η σχέση μου κ αν τα προβλήματα μας θα λυθούν ώστε να προχωρήσουμε σε γάμο.

Το ψευδώνυμο μου: Ευη21

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Ευη21, οι οικονομικές δυσκολίες θα συνεχιστούν τουλάχιστον για το κοντινό μέλλον. Όμως έχετε αγάπη και κατανόηση και θα τα καταφέρετε. Άλλωστε όλες οι σχέσεις αντιμετωπίζουν πάνω από ένα πρόβλημα. Θέλετε ακόμα χρόνο για να βάλετε σε τάξη τις εκκρεμότητες αλλά στο μέλλον θα είστε πολύ καλύτερα στη σχέση σας.  

ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles