Αυτός εγωιστής και αντιδραστικός και εγώ πεισματάρα και ζηλιάρα. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ |Με τον Στέλιο χωρίσαμε πριν από 4 μήνες και συγκεκριμένα στις 4 Ιουνίου 2019. Είχαμε σχέση σχεδόν 2 χρόνια και πληγώθηκα πολύ. Το τελευταίο διάστημα πριν χωρίσουμε τσακωνόμασταν συνεχεία. Ξέρω ότι έχει κάποια αυτό το διάστημα. Ήθελα να ρωτήσω αν με σκέφτεται καθόλου και με τι συναισθήματα και αν θα ξανασυναντηθούμε γενικά ή θα υπάρξει επανασύνδεση.

Το ψευδώνυμο μου: Κλαρα Ρουσου
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη, από ότι μου γράφεις, τον τελευταίο καιρό τσακωνόσασταν συνέχεια. Να υποθέσω πως από τότε, είχε εμφανιστεί, το καινούριο πρόσωπο στην ζωή του ;Δεν πέρασε στιγμή απ’ το μυαλό σου; Αυτή η αλλαγή θα έπρεπε να ανάψει ένα κόκκινο φωτάκι στο μυαλό σου. Τώρα είναι  λίγο αργά, αφού ο χωρισμός σας είναι πια γεγονός. Πιθανόν να σε σκέφτεται, δύο χρόνια ήταν αυτά, δεν ξεχνιόνται και τόσο εύκολα. Το θέμα όμως της παρουσίας νέας σχέσης είναι γεγονός. Άρα όσο και να το επιθυμείς, όσο και να αναρωτιέσαι για το πως αισθάνεται, έρχονται τα γεγονότα που από μόνα τους σου δίνουν τις απαντήσεις. Η επανασύνδεση που λαχταράς, για την  ώρα δυστυχώς δεν φαίνεται πουθενά, χωρίς κι όλα να αποκλείεται. Μιας και στην ζωή όλα είναι ρευστά. Η συμβουλή μου; Προσπάθησε να προχωρήσεις χωρίς να λυπάσαι τον εαυτόν σου, και χωρίς θυμό για κανέναν. Η ζωή συνεχίζεται , τα καλύτερα έρχονται.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Υπάρχει νέα γνωριμιά με άτομο από το εργασιακό μου περιβάλλον. Δείχνει να έχει έντονο ενδιαφέρον και μου αρέσει κι εμένα αρκετά. Έχουμε βγει και οι 2 μόλις από πολύ επώδυνους χωρισμούς. Πρόκειται για πολύ ευαίσθητο άτομο και ευγενικό… Θα ήθελα να μάθω τι σκέφτεται για εμένα καθώς και αν θα υπάρχει εξέλιξη της σχέσης!!

Το ψευδώνυμο μου: Pure
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, η κάρτα σου, το τρία Σπαθί, επιβεβαιώνει τα άσχημα που έχετε περάσει και οι δύο. Μιλάει επίσης για δύο πληγωμένα άτομα, που ακόμα προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους, σε μια καινούρια ζωή. Η προσπάθεια που θα χρειαστείτε είναι μεγάλη και δεν θα πρέπει για κανένα λόγο, να δείτε αυτήν την σχέση σαν σωσίβιο ή πατερίτσα που θα σας βοηθήσει να  ξαναπιάσετε το κουβάρι της Ζωής. Σκέψου καλή μου και αποφάσισε πόσο και γιατί, επιθυμείς αυτό το άτομο, και μετά, προσπάθησε να  τον φέρεις κοντά σου, το ίδιο ευγενικά, και ευαίσθητα με εκείνον. Ναι ίσως να υπάρξει μια ευκαιρία. Με προσοχή και βήμα-βήμα.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα υπάρχει επανασύνδεση; Χωρίσαμε πριν ένα χρόνο, πριν από έξι μήνες με πήρε για να μου πει αν θέλω να ξανά είμαστε μαζί. Όταν αποφάσισα να γυρίσω αυτός είχε ήδη άλλη. Από τότε λέει ότι είναι μπερδεμένος και ενώ έχει σχέση δεν με αφήνει, μου τηλεφωνεί συνέχεια θέλει να με βλέπει και μου λέει ότι μ αγαπάει. Φυσικά θέλω να είμαι μαζί του εγώ, αλλά δεν βλέπω αλλαγή τόσους μήνες. Συνεχίζει με την άλλη.

Το ψευδώνυμο μου: Πριγκιπισσα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, ειλικρινά απορώ μαζί σου. Πως επιτρέπεις στον εαυτόν σου, να είσαι η δεύτερη, η βοηθητική, γυναίκα στην ζωή ενός ανώριμου εγωιστή, που επιπόλαια εκμεταλλεύεται  τα αισθήματα και την ανεκτικότητά σου. Αφού συνεχίζει με την άλλη, ας μείνει  μαζί της, πως του επιτρέπεις αυτήν την συμπεριφορά; Προτείνω αν αντέχεις, να του κόψεις την επικοινωνία. Μην απαντάς στις κλήσεις του, μην του στέλνεις μηνύματα. Υποχρέωσέ τον, αν του λείψεις να σου το δείξει, και να δηλώσει τις αποφάσεις που έχει πάρει, ως αναφορά τις υποτιθέμενες σχέσεις σας. Αν δεν το κάνει, κορίτσι μου, κάνε την καρδιά σου πέτρα, ξέχασε αυτήν την πικρή ιστορία προδοσίας, και πέρασε την ζωή σου στο  επόμενο στάδιο. Η ανοχή έχει και τα όριά της.

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Χωρίσαμε οριστικά τον Αύγουστο. Αυτός εγωιστής και αντιδραστικός και εγώ πεισματάρα και ζηλιάρα. Χωρίσαμε κ άλλες φορές αλλά το προσπαθούσαμε. Μαλώσαμε πάρα πολύ είπαμε πολύ άσχημα λόγια. Έλεγε όμως ότι μ’ αγαπάει και ότι είχε όνειρα μαζί μου αλλά τώρα δεν θέλει να με ξαναδεί ποτέ του. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν τον πίστεψα τόσο. Θέλω πολύ να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο διαγράφοντας όλα τα παλιά. Θα υπάρχει επανασύνδεση?

Το ψευδώνυμο μου: Balitsa
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, η κάρτα σου, το πέντε Κούπα, Δείχνει τον πόνο και την στεναχώρια σου. Όχι όμως και το δικό του συναίσθημα απέναντί σου. Είναι άξιο απορίας, το πως αυτή, η πολύ περιπετειώδης σχέση, είχε τόσο άδοξο φινάλε. Τόση ζήλια τόσοι καβγάδες να πάνε άδικα. Μα τι λες κορίτσι μου; Πως ζούσες τόσο καιρό μες τον καβγά; Με ποια λογική σπάγατε ο ένας τα νεύρα του άλλου, έτσι γιατί  σας ερχόταν; Και αυτό λέγεται έρωτας; Αγάπη; Και τι θα μπορούσατε να διαγράψετε άραγε από όλα αυτά; Η επανασύνδεση συμβαίνει στα άτομα με όρια και λογική. Όταν και αν, αυτά τα βρείτε, τα ξαναλέμε..

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θέλω να κάνετε μια πρόβλεψη για τον γάμο μου. Τι θα γίνει θα συνεχίσουμε μαζί ή θα χωρίσουμε; Συνεχεία μαλώνουμε και γίνεται αμέσως μετά από μια ωραία στιγμή. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη στη ζωή του ή κάνω εγώ σε κάτι λάθος; Δε ξέρω τι γίνεται κάθε φορά και λέμε πολύ άσχημες κουβέντες και οι δυο μας. Λες και μπαίνει ο διάβολος μέσα μας και τα καταστρέφουμε όλα.

Το ψευδώνυμο μου: Ταρια
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, η κάρτα σου, ο Διάβολος, δηλώνει πως δυνάμεις πάνω από σας , όπως ποτό χαρτοπαίγνιο η γυναίκες, διαφεντεύουν τις ζωές σας. Με ολέθρια αποτελέσματα. Ένας καλός επιστήμονας  θα μπορούσε να δώσει ένα σωτήριο χέρι βοήθειας. Αν του το επιτρέψετε. Διαφορετικά η μενετέ να καταστραφείτε  μαζί, η χωρίζετε και το πρόβλημα λήγει. Εσείς διαλέγετε.

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles