Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 11/02/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι παντρεμένη με τον άντρα μου εδώ και έξι χρόνια έχουμε τέσσερα παιδιά. Η πεθερά μου ποτέ δεν μου φερόταν καλά και αποφασίσαμε να πάρουμε ένα δικό μας σπίτι να το νοικιάσουμε για να φύγουμε από το δικό της. Μετά από τρία χρόνια που έχω να πάω στο σπίτι της ξαφνικά άρχισε να λέει ότι με θέλει και ότι με αγαπαει. Έχει κάτι στο μυαλό της γιατί πολλές φορές προσπάθησε ν με χωρίσει με τον γιο της

Το ψευδώνυμο μου: Μητέρα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Μπορείς να πηγαίνεις αλλά να είσαι επιφυλακτική όσο γίνεται δυνατόν. Ακόμα και σε αυτά που σου δίνει σε τροφή ή σαν δώρα. Δεν φαίνεται κάτι το επικίνδυνο όπως το έχεις στο μυαλό σου αλλά μέχρι η διαίσθησή σου νιώσει ότι δεν έχεις κάτι να φοβάσαι καλό θα ήταν να είσαι προσεχτική. Σημασία έχει η αγάπη του άντρα σου και τα παιδάκια σας. Η πεθερά σου όσο μεγαλώνει θέλει να είναι περισσότερο με τα εγγόνια της. Αυτή είναι η μία εκδοχή. Θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα στο μέλλον. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι αρνητικά. 

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχω την ανάγκη ενός καινούριου ΣΠΙΤΙΟΥ. Το έχω βρει. Είναι η ελπίδα μου για επανεκκίνηση. Υπάρχουν κάποια ζητήματα πρακτικά και καθυστερεί η διαδικασία της αγοράς και αποπεράτωσης. Το έχω απόλυτη ανάγκη και πρέπει να είμαι στο δικό μου χώρο μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού του 19. Έχασα τη μητέρα μου πριν λίγο καιρό, πριν 6 μήνες. Δύσκολη εποχή αλλά και γενεσιουργός. Κοπιάζω αλλά συνεχίζω.

Το ψευδώνυμο μου: Αγγελάκι

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Είναι αρκετά δύσκολο το διάστημα και θα συνεχίσει μέχρι τον όγδοο μήνα του έτους. Από φθινόπωρο αλλάζει η κατάσταση και βλέπεις φως στο τούνελ. Οι κόποι σου και οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν. Μετά το καλοκαίρι θα κάνεις τις τελευταίες διαπραγματεύσεις για την αγορά του σπιτιού. Η επιθυμία σου θα πραγματοποιηθεί.  

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ενώ είχε ξεκινήσει καλά η όλη η ιστορία μας, ξαφνικά εξαφανίζεται και μετά από ένα χρόνο μαθαίνω ότι παντρεύτηκε και απόκτησε παιδί. Θα ήθελα να μάθω εάν με σκέφτεται ακόμα, αν μετάνιωσε και θέλει να ξαναγυρίσει. Αυτή που έχει δίπλα του τον εκμεταλλεύεται με κάποιον τρόπο;; Είναι δικό του το παιδί η του το φόρτωσαν για να τον εκμεταλλευτούν;;

Το ψευδώνυμο μου: Απελπισμένη!

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Σε έχουν γεμίσει με προβληματισμούς οι οποίοι δεν ευσταθούν. Και σε σκέφτεται και νοιάζεται αν είσαι καλά. Αλλά αυτή ήταν η απόφασή του. Η γυναίκα που έχει δίπλα του θέλει να νιώθει ασφάλεια και της την παρέχει. Δεν έχει μετανιώσει για τις επιλογές του. Και πάνω από όλα δεν είναι άβουλος. Θεωρώ ότι πρέπει να πας παρακάτω και να δώσεις νέες ευκαιρίες στον εαυτόν σου.  

ερωτική συναστρία

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα!!!ονομάζομαι Ελένη και είμαι γεννημένη στις **/**/19** στις 7 μισή το πρωί! Δε με ενδιαφέρει συγκεκριμένα κάποιο άτομο! Θα ήθελα να μου πείτε για ενδεχόμενο νέας σχέσης! Γενικά αν θα υπάρξει νέο ξεκίνημα στη ζωή μου γιατί νιώθω οτι εχω μείνει στάσιμη! Είμαι αρκετά χρονιά μονή μου!! Η απάντηση σας θα με βοηθούσε! Σας ευχαριστώ!

Το ψευδώνυμο μου: Ζυγός 25

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Ήταν ένα στείρο μεγάλο διάστημα που δεν σε βοήθησε στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε να αναρρώσεις γιατί θα έρθουν πολύ καλύτερες εμπειρίες. Ξεκίνα να περιποίησε περισσότερο το εαυτό σου και να συναναστρέφεσαι με άτομα της ηλικίας σου. Μια γνωριμία σε χώρο που δεν τον περιμένεις είναι κοντά.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με προβληματίζει πολύ τα οικονομικά μου θέματα. Εδώ και χρονικά τα οικονομικά μου ζητήματα δεν πάνε καλά. Συνεχώς έχω εμπόδια τα οποία δεν με αφήνουν να ορθοποδήσω. Εκεί που κοντεύω να βρω λύση κάτι συμβαίνει και επιστρέφω στο μηδέν. Εκκρεμείς υπόθεση στο δικαστήριο, ποια θα είναι η εξέλιξη της, θα καταφέρω να πάρω πίσω τα χρήματα μου? πως θα είμαι στα οικονομικά μου?

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Θα πάρει αρκετό χρονικό διάστημα για να ξεκαθαρίσεις στο οικονομικό σου. Θα πρέπει να κάνεις κάτι σαν δεύτερη δουλειά για να σου αποφέρει έξτρα εισόδημα. Κάνε την προσπάθειά σου και θα αλλάξουν πολλά από όσα σε ταλαιπωρούν καιρό τώρα. 

ερωτική συναστρία

6. Ρώτα το Ταρωτώ:

Πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση είμαστε κ οι δυο παντρεμένοι. θέλω να ξέρω αν θα είμαστε μαζί στο μέλλον κ αν όσα μ λέει είναι αληθινα.αν τα αισθήματα του αν υπάρχουν είναι ειλικρινείς κ τι αλήθεια νιώθει για εμμέναν τα αισθήματα που έχει για μένα τώρα στο μέλλον θα είναι πιο δυνατά και πως θα νιώθω εγω γι αυτο το άτομο

Το ψευδώνυμο μου: Crazy girl

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι  και οι δύο θα συντηρήσετε τους γάμους σας. Θα συνεχίσετε να βλέπεστε. Τα συναισθήματα που νιώθετε είναι αμοιβαία. Στο μέλλον να ξέρεις θα απομακρυνθεί ο αγαπημένος σου, νομίζοντας ότι το σωστό είναι να παραμείνει στο γάμο του. Όμως έχετε πολλά ενδεχόμενα επανασύνδεσης γιατί πολύ δεμένος μαζί σου. 

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles