1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θα ήθελα να μάθω με την μέθοδο της ενόρασης και διαίσθηση σας, αν μια γνωριμία που έκανα εδώ και 1 χρόνο θα εξελιχθεί σε σταθερή σχέση. Υπήρχε ενδιαφέρον από την πλευρά του αλλά ξαφνικά πάγωσε με την δικαιολογία ότι ασχολείται με πολλά. Συνέχεια μου λέει θα μιλήσουμε. Και δεν συμβαίνει ποτέ. Αξίζει τον κόπο να κάνω υπομονή για λίγο, να του δώσω λίγο χρόνο;

Το ψευδώνυμο μου: Θάλεια
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου Θάλεια, νομίζω πώς ο καλός σου σπαταλά τον χρόνο σου χωρίς καμία διάθεση για εξέλιξη της σχέσης σας. Απλά το παρατείνει όσο εσύ το επιτρέπεις. Τα πολλά που ασχολείται με ανησυχούν λίγο επειδή είναι αόριστα όπως και οι σκοποί του για σας. Με κάθε  επιφύλαξη προτείνω να μην του δώσεις άλλο χρόνο. Πιστεύω πώς έχει έλθει η ώρα για μία καλή συζήτηση.

μέντιουμ άρης

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Συζούμε εδώ και τρία χρόνια και επίσης εργαζόμαστε μαζί. Ξενυχτάει και πίνει σχεδόν κάθε βράδυ. Τον αγαπάω ναι τον έχω χωρίσει και έχω ξαναγυρίσει πολλές φορές. Έχω τσακωθεί για το θέμα του ποτού πολύ. Δεν μπορώ άλλο έχω κουραστεί. Είμαι νέα κοπέλα και θέλω κάποιον να κάνω οικογένεια και να με κάνει ευτυχισμένη. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το μέλλον αυτής της σχέσης; Επηρεάζεται από κάπου και φέρεται έτσι; Θα χωρίσω μαζί ή του θα με παντρευτεί; θα αλλάξει επιτέλους?

Το ψευδώνυμο μου: Γιατρίνα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπημένη μου φίλη Γιατρίνα, παλεύεις τόσο καιρό και ακόμα δεν έχεις καταλάβεις ότι έχεις να κάνεις με μία σοβαρότατη ασθένεια που λέγεται  αλκοολισμός και η θεραπεία του χρειάζεται γιατρούς και νοσοκομεία. Αν έχει συγγενείς ειδοποίησέ  τους να τον αναλάβουν, γιατί μόνο θα χειροτερεύει όσο περνά ο καιρός. Όσο για σένα έπρεπε ήδη να έχεις φύγει από κοντά του. Ειλικρινά λυπάμαι που δεν είχα να σου δώσω κάτι πιο ευχάριστο αλλά η ζωή μας τα φέρνει καμιά φορά δύσκολα. Εύχομαι να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.   

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είναι ειλικρινής ο σύντροφος μου σε όσα μου έχει πει και συνεχίζει να λέει για αυτόν και τη σχέση μας; 3 μήνες τώρα που είμαστε μαζί τον βλέπω ελάχιστα λόγω της δουλειάς του όπως λέει. Μήπως κάτι άλλο τρέχει; παράλληλη σχέση, κάποιο άλλο γεγονός να τον έβαλε στο δρόμο μου; Περνάνε διάφορα αρνητικά από το μυαλό μου. Μήπως θέλει μόνο σεξ και όχι ποιοτική σχέση; Γιατί εγώ νιώθω τρελή γι’ αυτόν όπως κι αυτός ισχυρίζεται το ίδιο βέβαια.

Το ψευδώνυμο μου: Μπερδεύτηκα!
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Μπερδεύτηκα!, σε μία σχέση τριών μηνών μόνο, δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις πως σκέπτεται ο άλλος. Είναι πολύ νωρίς για να προσδιοριστεί πιο είναι το ποιοτικό και το μόνο σεξ. Κάρτα σου το πέντε μπαστούνι, δηλώνει πως ίσως θα ήταν λογικό να αφήσεις λίγο χρόνο ακόμα μια και βλέπω την βιασύνη σου για μία βελτίωση που όμως για την ώρα χρειάζεται περισσότερος χρόνος. Παράλληλη σχέση δεν φαίνεται  να υπάρχει. Το ότι μπορεί να θέλει μόνο σεξ για την ώρα το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό για μία τρίμηνη σχέση, αλίμονο αν ήταν διαφορετικά. Τότε θα έπρεπε να ανησυχείς.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Υπάρχει σχέση εδώ και κάποιους μήνες και θα ήθελα να μάθω την πορεία της και την εξέλιξη αν θα συνεχίσει ή θα διακοπεί και με ποιες συνθήκες. Η γνωριμία ήταν εδώ και ενάμιση χρόνο και μετά εξελίχθηκε. Επίσης αν ταιριάζουμε σαν άτομα και τι συναισθήματα υπάρχουν αν θα έχει μέλλον και αν είναι σχέση ζωής και αν έχει θετική εξέλιξη.

Το ψευδώνυμο μου: Γατούλα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Γατούλα, δεν είναι δυνατόν να απαντήσω σε όλες τις  ερωτήσεις σου. Μπορώ όμως να σε συμβουλεύσω να μην βιάζεσαι γιατί είναι νωρίς ακόμα. Η μερικών μηνών σχέση σας βρίσκεται ακόμα σε αρχικό σχεδόν στάδιο. Η κάρτα σου η ντάμα κούπα σου λέει ότι έχεις να χαρίσεις πολύ αγάπη και σίγουρα ο άνθρωπος που έχεις διαλέξει ήδη την απολαμβάνει. Μην βιάζεσαι προσπάθησε να χαρείς αυτό το όμορφο στάδιο του ξεκινήματος μιας αγάπης καινούριας και τρυφερή και για τα παρακάτω τα ξαναλέμε.          

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles