Ρώτα το Ταρωτώ: Απωθημένο | Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Είμαι παντρεμένη πολλά χρόνια και θέλω να μου πείτε τι νιώθει ο άντρας μου για μένα. Τα πηγαίνουμε καλά αλλά ώρες ώρες με πιάνουν οι ανασφάλειες μου και σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο στη ζωή του. Τον αγαπάω και θα ήθελα να μάθω αν μ αγαπάει και αυτός το ίδιο. Μου το λέει βέβαια πολλές φορές άλλα με αυτά που ακούω από γνωστές μου και συμβαίνουν πολλά καμία φορά σκέφτομαι μήπως μου λέει ψέματα.

Το ψευδώνυμο μου: Φλερτ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Φλερτ το εκκρεμές μας δείχνει ότι ο άντρας σου έχει άγχος το τελευταίο διάστημα και αυτό βαραίνει αρκετά την σχέση σας. Με την πάροδο του χρόνου τα συναισθήματα του για εσένα βγαίνουν δύσκολα για αυτό και τρομάζεις. Αυτό που ζητάει από εσένα αυτή την περίοδο είναι πολύ ζεστασιά και αυτό που ζητάει από εσένα για να ανταποκριθεί περισσότερο να τον αγαπάς, να τον εκτιμάς και ποτέ να μην τον επικρίνεις. Δεν τον ενδιαφέρουν οι φανταχτερές γυναίκες δεν σου λέει ψέματα. Καλό θα ήταν να μην μαυρίζεις τις σκέψεις σου και να μην επηρεάζεσαι από τρίτους. Τα συναισθήματά του για εσένα είναι αληθινά.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Είναι η πρώτη φορά που σας γράφω. Με τον τ. είμαστε 30 χρόνια παντρεμένοι και έχουμε δύο παιδιά. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη ώσπου πριν λίγο καιρό έμαθα ότι έχει σχέση με κάποια άλλη. Από έναν φίλο του έμαθα ότι την χώρισε τώρα. Είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και κάνω ακραία πράγματα και έχω ακραίες αντιδράσεις και ξέρω ότι έχω πληγώσει και τα δύο μου παιδιά. Σκέφτομαι να τον χωρίσω αλλά τον αγαπάω. Αυτός τι νιώθει για μένα. Μήπως είναι ακόμα κολλημένος με την άλλη; Δε ξέρω αν μπορώ πλέον να τον εμπιστευτώ. Τι θα γίνει τελικά;

Το ψευδώνυμο μου: Ντεμη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Ντέμη η πρόβλεψη μέσα από τις κάρτες δείχνει ότι ο άντρας σου έχει συναισθήματα για εσένα και ενώ ήταν στην άλλη σχέση ποτέ δεν σκέφθηκε τον χωρισμό μεταξύ σας.  Βλέπω ότι συναισθηματικά είναι αρκετά ευαίσθητος το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσα του ένιωθε κενά και πολλές φορές μοναξιά. Όλα δείχνουν ότι την γυναίκα αυτή δεν την ερωτεύθηκε, αλλά εκείνη τον κυνήγησε.  Πρόσεξε Ντέμη τις εντάσεις φρόντισε να αποφύγεις σκηνές μεταξύ σας γιατί οι δυσκολίες στον γάμο σας θα μεγαλώσουν  και τα συναισθηματικά του ξεσπάσματα δεν θα σας οδηγήσουν σε σωστές λύσεις. Οι κάρτες μου δείχνουν ότι δεν είναι ερωτευμένος με την άλλη, και σε αυτή την περίοδο δεν σου λέει ψέματα. Δώσε του χρόνο και πάρε και εσύ τον δικό σου χρόνο. Θα σε συμβούλευα να τον εμπιστευθείς. 

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Χαιρετώ την παρέα του Ταρωτω . Αυτό που με απασχολεί είναι για το αν θα περάσω στις εξετάσεις που θα δώσω σε περίπου ένα μήνα και αν θα βρω φέτος δουλειά. Είμαι γεννημένη το 1997 . Επίσης θα ήθελα να μάθω αν θα έχω καλή οικονομική κατάσταση για το 2020 . Οι εξετάσεις αυτές είναι πολύ δύσκολες και φοβάμαι πως αν αποτύχω, θα πρέπει να βρω άλλου δουλειά και όχι στο αντικείμενο μου . Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας !

Το ψευδώνυμο μου: Victoria97

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Victoria97 σε ευχαριστούμε και εμείς.  Μέσα από την χαρτομαντεία η πρόβλεψη σου δείχνει ότι αν δείξεις προσοχή και αυτοσυγκέντρωση θα περάσεις στις εξετάσεις. Αυτό το χρονικό διάστημα, οι άσχημες καταστάσεις και τα δύσκολα θα σταματήσουν σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Φίλη Viktoria να ξέρεις ότι στα επαγγελματικά για πολύ λίγο καιρό θα περάσεις μια στασιμότητα. Δεν θα λείψουν πρόσκαιρες καθυστερήσεις στις επιδιώξεις σας. Μετά από μικρό χρονικό διάστημα θα έχετε προτάσεις στον επαγγελματικό τομέα για ένα νέο ξεκίνημα. Προσπάθησε να μην χάνεις πολύτιμο χρόνο, μην αφήνεις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες και μην αρνείσαι  στον εαυτό σου το δικαίωμα της δοκιμής. Πάλεψέ το θα πετύχεις. 

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γνωριστήκαμε στην δουλειά, ήμασταν λίγους μήνες μαζί, ενώ είχαμε ένα περίεργο κ όμορφο δέσιμο και ιδιαίτερο, λες κ ήταν γραφτό να βρεθούμε, αυτός ήταν μπερδεμένος γιατί θα έφευγε. Χωρίσαμε από παρεξήγηση, χωρίς να το λύσουμε ποτέ, κάναμε κ οι δύο σχέση, εγώ 2 μισή χρονιά, αυτός ακόμα, έχουν περάσει 3μιση χρονιά από τότε που χωρίσαμε, τα πρώτα 2 τον έβλεπα συνέχεια τυχαία όπου κ να πήγαινα κ με κοίταζε συνέχεια, ερχόταν από το μαγαζί που δούλευα, μετά τίποτα, ακόμα τον σκέφτομαι, ίσως από απωθημένο επειδή χωρίσαμε από παρεξήγηση, αλλά ειδικά τον τελευταίο καιρό τον σκέφτομαι συνέχεια. Θέλω να μου πείτε υπάρχει περίπτωση να χωρίσει κ να ξανά είμαστε μαζί ή να το γράψω τελείως; με σκέφτεται άραγε κ αυτός;

Το ψευδώνυμο μου: Απωθημένο!

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μας Απωθημένο οι κάρτες σου δείχνουν ότι έχεις περάσει πολλές ταλαιπωρίες τις οποίες δεν αξίζεις. Ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει ένιωθε πολλά για εσένα οι πιέσεις που δεχόταν  όμως δεν τον αφήσαν, η ψυχή του πόνεσε όπως και εσύ, τα συναισθήματα του μπλόκαραν από ότι ειπώθηκε μεταξύ σας και δεν έκανε τίποτα να περιορίσει τα λάθη του, κάτι που σε πλήγωσε πολύ. Και εκείνος σε σκέφτεται και γνωρίζει ότι είσαι αλλού για αυτό αρνείται να σε δει και τα καταφέρνει καλά όπως μας δείχνουν οι κάρτες σου. . Προσπάθησε  να κάνεις  βήματα παραπέρα το παρελθόν είναι νεκρό. Δεν υπάρχει περίπτωση εσείς οι δυο να είσαστε μαζί. 

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Θέλω να ξανασμίξω με τον πρώην άντρα μου. Και να μετακομίσω αλλού. Φοβάμαι τις αντιδράσεις από την οικογένεια και τους φίλους γιατί χωρίσαμε άσχημα για πολλούς λόγους και γίνανε πολλά. Έχουμε και ένα παιδάκι. Μένω με την μητέρα μου… Θέλω να φύγω αλλα φοβάμαι ότι θα αρχίσουν όταν μαθευτεί να μου βάζουν λόγια. Πως μπορώ να το χειριστώ;

Το ψευδώνυμο μου: Κούλα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Κούλα όλα δείχνουν ότι συνεχίζεις να έχεις συναισθήματα για τον άντρα σου. Όλα δείχνουν ότι οι δυσκολίες που είχατε μεταξύ σας θα περιοριστούν θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή από εσένα το πως θα χειριστείς τους γύρω σου. Πρόσεξε επίσης τους ανθρώπους που έπαιξαν έντονο παρασκήνιο στην ζωή σου και αποφάσισε να κάνεις σωστές κινήσεις απέναντί τους χωρίς να εκτεθείς. Τοποθετήσου και πάρε σωστές αποφάσεις με οδηγό την Αγάπη για εκείνον. Η Αγάπη μπορεί να διορθώσει τα πάντα βοήθησε με τον καλύτερο τρόπο το ταίρι σου να ακολουθήσει μαζί σου τον σωστό μονοπάτι που λέγεται ζωή. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles