1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα. Mε τον Λουκά γνωριζόμαστε 10 χρόνια. Είχαμε μια σχέση από απόσταση για μερικούς μήνες και χωρίσαμε επειδή δεν άντεχε την απόσταση. Κάποια στιγμή ξαναβρήκαμε πριν 4 χρόνια όπου ήταν σε άλλη σχέση. Εδώ και 7 μήνες χώρισε και ξεκίνησε και πάλι η επικοινωνία μας. Υπάρχει περίπτωση να είμαστε και πάλι μαζί ή μήπως έρχεται κάτι νέο στην ζωή μου; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!

Το ψευδώνυμο μου: Υδροχοος10
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου Λιλά, μιλάμε δηλαδή για μία σχέση πολύ μακράς διαρκείας, που βαριέσαι ακόμα και να την διαβάζεις. Ο έρωτας δεν έχει on and off όποτε μας κάνει κέφι  Άρα τι περιμένεις από αυτόν; Πότε θα χωρίσει και με την μεθεπόμενη; Ακόμα και αν στο ζήτησε, είναι καλύτερα να το αφήσεις στο παρελθόν και να κοιτάξεις τα όμορφα Του μέλλοντος που σου έρχονται.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας, με λένε Ιωάννα είμαι χωρισμένη και έχω 4 παιδιά και μια εγγονή. Πριν από 5 μήνες γνώρισα διαδικτυακά τον Morgan είναι χήρος με ένα παιδί. Στην αρχή μου φάνηκε αστείο, ήταν η πρώτη φορά που έκανα γνωριμία στο διαδίκτυο. Με τον καιρό ερωτευτήκαμε. Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ, τώρα θέλει να έρθει να με βρει. Θα γίνει αυτή η γνωριμία; Θα υπάρχει μέλλον σε αυτή την γνωριμία ή θα μείνει διαδικτυακή;

Το ψευδώνυμο μου: Sweetheart
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Sweetheart, δεν βρίσκω κανένα απολύτως λόγο να αποφύγεις μια συνάντηση με τον Morgan. Πιστεύω πώς αυτή η γνωριμία θα σημάνει  κάτι καινούριο στην ζωή σου που θα σε κάνει να νιώσεις γεμάτη ζωντάνια και ενέργεια. Προτείνω μάλιστα να το επιδιώξεις και να το περιμένεις με αισιοδοξία .Κάνε λοιπόν τις ετοιμασίες σου μαζί με θετικές σκέψεις. Σου εύχομαι τα καλύτερα.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Γεια σας, θα ήθελα να μάθω αν έχω μέλλον. Το άτομο αυτό είναι παντρεμένος, λέει ότι με έχει ερωτευτεί παράφορα. Πέρα από ένα φλερτ αρκετά έντονο δεν έχει γίνει κάτι παραπάνω. Ηθελα να μάθω αν θα γίνει κάτι με εμάς και αν αυτά που λέει είναι αλήθεια. Εργαζόμαστε στον ίδιο χώρο.

Το ψευδώνυμο μου: Νένα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου Νένα, η κάρτα σου το δέκα μπαστούνι, σε προειδοποιεί να αποφύγεις τις αμφίβολες περιπέτειες στο χώρο της εργασίας σου και μάλιστα με έναν δεσμευμένο άνθρωπο χωρίς ιδιαίτερες αναστολές ως προς τις δεσμεύσεις του. Καταλαβαίνω την γοητεία και την έλξη που μπορεί να αισθάνεσαι γι’ αυτόν όμως δεν θα είναι ποτέ δικός σου. Τα λόγια του σε ξεσηκώνουν αλλά όλα όσα γίνονται μπορεί τώρα να φαίνονται συναρπαστικά, μα το αποτέλεσμα μπορεί να σε αφήσει κενή και ανικανοποίητη. Χώρια ότι πιθανόν να στιγματιστείς και ενδεχομένως και να χάσεις την δουλειά σου, ενώ εκείνος απλά θα γυρίσει στο σπιτάκι του. Η συνέχεια εξαρτάται μόνο από σένα.

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είναι μια σχέση τεσσάρων χρόνων. Ο τύπος είναι μεγάλος γυναίκας. Τον περισσότερο καιρό είμαστε τσακωμένοι και χωρισμένοι. Όμως δεν κάνουμε πίσω ούτε εγώ ούτε αυτός. Δυστυχώς δεν το παρατάμε. Δεν είμαι ήσυχη, είμαι πολύ στεναχωρημένη. Θα ήθελα να μάθω τι νιώθει για μένα, τι σκέφτεται για το μέλλον αυτής της σχέσης, αν θα έχει συνέχεια και αν κάποια στιγμή θα είμαστε οι δυο μας σε αυτή τη σχέση.

Το ψευδώνυμο μου: Κουρασμένη
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Κουρασμένη όντως είσαι όνομα και πράγμα. Πιστεύω επίσης  πως αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα. Πως βλέπεις ότι τώρα μπορεί να βελτιωθεί  μία σχέση τεσσάρων ετών και μάλιστα μία αποδεδειγμένα κάκιστη; Αυτά δηλαδή οι βελτιώσεις μπορούν να γίνουν τον πρώτο καιρό όχι κατόπιν εορτής. Εκείνος πάντως είναι μία χαρά βολεμένος και δεν φαίνεται να έχει σκοπό να αλλάξει κάτι στην ζωή του. Μπορεί να έχει αισθήματα για σένα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επιθυμεί να αλλάξει κάτι πάνω από τα συνηθισμένα. Αν δεν αντέχεις χώρια του τότε μείνε μαζί του όπως ορίζει εκείνος γιατί δεν βλέπω να αποφασίζει.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ο άνδρας μου με απάτα με άλλη γυναίκα. Έχουμε ένα παιδάκι μαζί και θα ήθελα να μάθω τι θα γίνει αν θα χωρίσει αυτήν και αν θα είμαστε ξανά μαζί σαν οικογένεια. Έχουμε 5 μήνες χώρια και θα ήθελα να μάθω αν θα γυρίσω σπίτι μου είμαι πολύ απελπισμένη δεν θέλω να χωρίσω οριστικά μαζί του αν και νομίζω ότι θα το ξανακάνει όλο αυτό.

Το ψευδώνυμο μου: Πληγωμένη καρδία

Αγαπητή μου φίλη Πληγωμένη Καρδιά, η κάρτα σου είναι η Κρίση και προμηνύει τιμωρία για τον άντρα σου που για μία ξένη γυναίκα εγκατέλειψε την δική του και το παιδάκι σας. Δεν γνωρίζω όμως αν θα αποφασίσει ακόμα να γυρίσει στο σπίτι σας και δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι δεν θα το ξανακάνει με κάποια άλλη κατάκτησή του. Εξαρτάται από σένα αν θα τον δεχτείς πίσω γιατί αυτός θα επιστρέψει μία μέρα. Θα πρέπει όμως να το σκεφτείς πάρα πολύ μια και αυτό το πήγαινε έλα πληγώνει σοβαρά και το παιδί σας.

Τι σημαινει τι ονομα σου
Τι σημαίνει το όνομα σου ξέρεις; Μάθε εδώ!

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles