1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Εδώ και αρκετό καιρό μου αρέσει ένα άτομο για το οποίο τρέφω ιδιαίτερα συναισθήματα…Δεν ξέρω αν και από την μεριά του ισχύει το ίδιο, διότι είναι πολύ κλειστός και ιδιαίτερος χαρακτήρας.. Θα ήθελα να ξέρω αν θα δημιουργηθεί κάποια ερωτική σχέση μεταξύ μας αν θα κάνει κάποια κίνηση αυτός.. από την μεριά μου ξέρει τι αισθάνομαι.. τι θα κάνει τελικά ο ίδιος.. ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: ΑΑΑΦ
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη ΑΑΑΦ, ο ιδιαίτερος άνθρωπος που σου αρέσει είναι πιθανόν να κάνει κάποια κίνηση προς το μέρος σου καταλαβαίνει  τον μαγνητισμό που υπάρχει ανάμεσα σας. Φοβάμαι όμως το κλειστό του χαρακτήρα του μήπως σταθεί εμπόδιο σε μία σοβαρότερη ίσως σχέση. Εσύ θα το κρίνεις αυτό. Για την ώρα πάντως βλέπω να γίνεται μία επαφή από την πλευρά του. Μέχρι τότε αναμονή.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θέλω να μάθω αν αξίζει να είμαι μαζί του κ αν είναι πραγματικά ερωτευμένος κ τι θα γίνει με εμάς στο μέλλον…αν υπάρχει μέλλον…μήπως τα αισθήματα του δεν είναι αληθινά κ απλά περνάει την ώρα του. Είμαι πολύ μπερδεμένη κ δεν μπορώ να το διαχειριστώ …. Θέλω να μάθω τι έχει στο μυαλό του για μας…. με τρομάζει πολύ το μετά

Το ψευδώνυμο μου: Λίζα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου Ingora, τι τρομάρα είναι αυτή καλή μου;; Ηρέμησε λιγάκι, τί δεν μπορείς να διαχειριστείς; Τη σχέση, την ανασφάλεια την ζήλια;;  Τελικά τι χαίρεσαι από αυτήν την σχέση;; Και στην τελική γιατί να είσαι με έναν άνθρωπο  όταν σε κατατρώει το άγχος και σου στερεί την χαρά επειδή  σκέπτεσαι τι θα γίνει στο μέλλον;; Η κάρτα σου ο Τρελός σου λέει  να μαζέψεις το μυαλό σου και προσπάθησε να διασκεδάσεις την αγάπη σου πριν τρομάξεις το άνθρωπο και τον χάσεις άδικα.

μέντιουμ άρης

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ψάχνω να βρω έναν άντρα σωστό δυναμικό εργατικό που θα με δώσει αγάπη σιγουριά και σταθερότητα στην ζωή μου. σας παρακαλώ πειτε μου αν το συντομότερο γνωρίσω έναν κάλο άνθρωπο που θα ζήσω μαζί του ευτυχισμένα και αν παντρευτώ μαζί του. θα έχω μια μόνιμη σταθερή δουλειά. σας ευχαριστώ θα περιμένω με αγωνιά την απάντηση σας.

Το ψευδώνυμο μου: σουζη 1964
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη σουζη 1964 ,Η  κάρτα σου το επτά κούπα δηλώνει πως θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες να γνωρίσεις άτομα που θα έχουν τα χαρίσματα που σε ενδιαφέρουν, μα θα πρέπει να περιμένεις λίγο γιατί δεν έχει φθάσει ακόμα αυτή η ώρα. Το σίγουρο είναι πως δεν θα μείνεις μόνη στην ζωή σου, Ο άνθρωπος που θα φανεί θα έχει τα χαρακτηριστικά  που σε ενδιαφέρουν και κάτι περισσότερο.

τηλεφωνικές προβλέψεις

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι χήρα 10 χρόνια από ένα ευτυχισμένο γαμοαπεκτησα 2 αγόρια και 3 εγγόνια. Πριν 2 χρόνια έχω κάνει σχέση. Τον αγαπώ και λέει ότι με αγαπά και εκείνος. Μένουμε μαζί αλλά αυτή η σχέση έχει προβλήματα είτε οικονομικά συνέχεια μου ζητάει χρήματα για κάποια προβλήματα σχετικά με την περιουσία του έχει βάλει δικηγόρο. Δουλεύει σε ταξί οδηγός δεν βγάζει αρκετά. Εγώ παίρνω σύνταξη χηρείας. και δυσκολεύομαι οικονομικά πολύ. Δεν θέλω να παντρευτούμε.

Μου αρκεί να είμαστε γερό και αγαπημένοι μαζί. Είμαι άτομο προσγειωμένο και χαμηλών τόνων. Αγαπάω πολύ την οικογένειά μου. Σας παρακαλώ θέλω να μου πείτε αν κρατήσει η σχέση μας με αγαπάει ειλικρινά? Να τον εμπιστεύομαι απόλυτα? Αγαπάει τα παιδιά μου? Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Ημερομηνία γέννησης δικιά μου είναι 20/5/1962

Ημερομηνία γέννησης του συντρόφου 3/4/1962

Να είστε καλά Ευχαριστώ πολύ!

Το ψευδώνυμο μου: Chrysa
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Chrysa, το κείμενό σου μου δείχνει  πώς αμφιβάλλεις για πολύ βασικά θέματα στην καθημερινότητά σου. Η σχέση σου σε γεμίζει ερωτηματικά και συγχρόνως δεν σε ικανοποιεί ο τρόπος που ο άνθρωπός σου διαχειρίζεται τα οικονομικά του και διαρκώς επιβαρύνει το δικό σου βαλάντιο. Δυστυχώς όταν αναμειγνύονται  οικογένειες, ερωτικά και οικονομικά μαζί, επέρχεται το χάος. Εκεί ζεις τώρα και είναι δύσκολο να ξεμπλέξεις χωρίς να υποχρεωθείς να πάρεις ριζικές αποφάσεις, όπως πχ να σταματήσεις να τροφοδοτείς τον Σάκη με την σύνταξη σου. Αν αυτό σταματήσει για πάντα τότε θα έχεις τις θετικές αποδείξεις αγάπης που γυρεύεις. Αν όχι, τότε η απάντηση θα είναι αρνητική και εις βάρος του. Εσύ θα κρίνεις …

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Χαίρετε! Πρώτα από όλα να σας πω, ότι είστε καταπληκτικοί κ συγχαρητήρια στην ομάδα Ταρωτω!Θα ήθελα να μάθω παρακαλώ αν βλέπετε να υπάρχει επανασύνδεση με ένα άτομο που είναι τόσο σημαντικό για μένα…η τουλάχιστον πείτε μου αν είμαι στη σκέψη του;;;Αν του λείπω κ σκέφτεται τις στιγμές μας… άραγε θα ήθελε να τις ξαναζήσουμε..;; Επίσης να σας πω ότι υπάρχουν πολλά εμπόδια κ άλλοι άνθρωποι στις ζωές μας, όμως έχω την εντύπωση πως στο τέλος θα καταλήξουμε μαζί . . .

Το ψευδώνυμο μου: Joanne

Φίλη μου Niki σε ευχαριστούμε.. για τα καλά σου λόγια Τώρα για επανασύνδεση που ενδιαφέρεσαι η κάρτα σου ο Τροχός τη Τύχης ανάποδα σου δηλώνει να έχεις υπομονή γιατί αυτή η κάρτα είναι θαυμάσια ακόμα και ανάποδα. Απλά υπάρχει  μία καθυστέρηση  που όμως δεν αναιρεί το τελικό αποτέλεσμα που φαίνεται θετικό. Το πιθανότερο είναι πως θα καταλήξετε μαζί όπως ακριβώς επιθυμείς..

Τι σημαινει τι ονομα σου

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles